תודה לכל המברכות... והרי הסיפור...

עם הפנים קדימה

טוב, אני לא סיפרתי בסיופור לידה את הסוף, כי מבחינתי החוויה נגמרה בלידה של שלם, אבל היה לי קרע מדרגה 2 (זה מה שקורה כשהראש יוצא בציר אחד?) אם הייתי יולדת עצמית, איך הייתי תופרת??? אמנם אני תופרת עוף ממולא, אבל זה לא נראה לי בול אותו דבר. בכלופן, שלומינו טוב, יש לי התחלה של מסטיטיס ואני מתלבטת כבר שעות אם ללכת למיון (אנטיביוטיקה בטוח) או לחכות עוד קצת. עשיתי כל מה שכתוב בכל האתרים, האדמומיות התחילה לרדת אבל החום שלי רק עולה והוא כבר 38... בקיצור, למישהי יש עצה?

g a n i

New member
2 אדוויל, לקרר את השד ולהניק-להניק-

להניק! אם לא משתפר משמעותית אז בהחלט אנטי' לפני שיחמיר!. שימי לב שהשד לא מתקשח והפטמה לא נמחקת, כי אז קשה יהיה לו לתפוס והריקון לא יהיה יעיל.

אם יש לך משאבה חשמלית

תשאבי בכמה זויות לפעמים מה שהתינוק לא עושה עושה המשאבה

udel

New member
הי, קווי דימיון ממשיכים

הי, גם אצלי היו קרעים דרגה 2 ! אבל למרות זאת הפעם הכאבים עברו מהר יותר מהלידה הראשונה שלי שניגמרה בואקום ובחתך יזום. הנקה : יום רביעי כאבים, שדיים שוקלים 2 טון , וגודש מטורף.... סובבתי את הילדון סביב השד כך שכך פעם ינק ממקום אחר ויום אח"כ בכל השתחרר תומכת ההנקה שלי אומרת ואני מאד מאמינה לה: שנשים עם תפרים ההנקה מאד קשה להן , ושכאבי התפרים מתחילים לחלוף ההנקה מתחילה להשתפר אז הנקה נעימה מקווה שכאבי התפרים כבר מאחורייך

למעלה