פו הצטערתי לשמוע על רֹני אבל שמחתי
שהכל בסדר עכשיו ואתם בבית. קודם הילדים והמשפחה, בעתיד נקיים עוד מפגש כמובן ובהחלט נפצה אותך ואת מר בד על ההעדרות הכפויה. כן, בהחלט היה ערב מהנה מכל הבחינות וכפי שכבר כתבה שלכת בסתיו החיילת החמודה שלנו, יש לנו אחלה אנשים בפורום
לא היו עכבות, השיחה קלחה, סנדרלין המוכשרת גם מצחיקה ונהניתי מיופיה הפנימי והחיצוני כאחת. קאיה ילדה (טוב בעיני היא עדיין ילדה) מוכשרת שבא לחבק אותה חזק, חזק, והסושי שלה, כבר נאמר יש להלל ולשבח. שלכת ילדה מתוקה וקצת ביישנית אבל ילדה נבונה שצריך להקשיב לה, אז מגלים את פנימיותה הצנועה והנעימה. צינסקי בהחלט הרשים אותי אך לא הפתיע, כפי שהתרשמתי ממנו בפורום כך גם במציאות, איש נעים וחכם וידען לא קטן. הוא הזמין את צ'ארלס בוקובסקי למפגש והוא היה חלק מהערב, רק שלא אכל סושי(הכוונה לבוקובסקי), נו מילא. פאט, צנועה, ביישנית אבל היא עדיין לא ותיקה וזה מובן. מג'יסטר, גאון בדרך לדוקטורט שלו וכיאה לגאונים הירשה לנו לפטפט במקומו הוא יותר הקשיב. אבל בדרך הבייתה (לקחתי אותו טרמפ) הוא סיפר לי קצת יותר. אביב וסתיו, ילד יפה, "ילד טוב ירושליים" והוא בכלל מהדרום. לדעתי, הוא עוד יכתוב ספור על הערב ד'אתמול. פרח תרבותי חייכנית בלתי נלאית, הקנתה הרגשה נוחה אז לא בדיוק התארחנו אצלה, הרגשנו בבית - איזה כייף. אשה מקסימה ושמה תואם את הציפיות - גם פרח וגם תרבותית
פאם הצליחה להצחיק אותי במידה לא מועטה. חוש הומור לא קטן ולפני שהלכה, אחרי החיבוק והנשיקה הוסיפה: "אני בכלל באתי בגלל האוכל" אוי כמה הצחיקה אותי. יש בה נאיביות מתוקה, אשה מתוקה. ומוטי פרימור היה גם, הגיע גבר עם סופגניות והקריא את שיריו מראשו איזה זכרון מדהים. בטחון עצמי בטונות יש על הבחור הזה. וכל השאר כבר יירשם בתולדות ימי הפורום הנהדר הזה אשר בזכותכם ובזכות כשרונכם הוא מתפתח
קסנדרה