תודה לפרח תרבותי על הארוח

קסנדרה*

New member
תודה לפרח תרבותי על הארוח ../images/Emo140.gif

המפגש היה מהנה, תודה לפרח על הארוח וקבלת הפנים. תודה לכל מי שטרח ובא ממרחקים. תודה על מה שטרחתם והכנתם. אני וכל מי שהגיע מצרים על אלו שנבצר מהם להגיע, כמה חבל, אבל יהיו עוד מפגשים ותהיינה עוד הזדמנויות להיפגש. קסנדרה

../images/Emo20.gif

היה כלכך כיף! באמת..אני שמחה שהתגברתי על החשש [שהתברר כחסר סיבה..] והגעתי [עוד יותר שמחה שנתנו לי אפטר
] והיה מצויין..מכל הבחינות: אירגון, השקעה, אוכל, אפילו הדלקנו חנוכיה והקראנו שירים!!! והאנשים..אוחח..איזה אחלה אנשים יש לנו בפורום, חברים, אני אומרת לכם, כל אחד משהו best! אז שוב, תודה על האירוח הנפלא של פרח תרבותי המקסימה
ועל הטרמפ מקאיה..[בסוף הסתדרתי עם הנהג מונית;)] ותודה על כולכם..ובעיקר על קסנדרה המקסימה שאיתה ביחד אנחנו יוצרים את הפורום המקסים הזה! לילה טוב וחג שמח

femme

New member
מי שלא הגיע למפגש - הפסיד !

היה מפגש מוצלח מכל הבחינות והנה לכם קצת רכילות שתהנו גם אתם : ראשית כל, האירוח של פרח היה בסטייל והאמינו לי אני מתמצאת בזה לא קצת. פרח תרבותי, כשמה כן היא : לבבית ותרבותית, נעימה וחמימה, מחבקת ואוהבת ממש ממש כמו שיריה הנפלאים. קסנדרה רבותי, למי שלא יודע וטרם הספיק להכיר אותה, היא אשה מקסימה וחברותית, סימפטית וידענית בהרבה תחומים ולא רק בספרות : בחשמל, באלקטרוניקה ובמחשבים. קונקורנטית רצינית לכל אשה וגם לכל גבר :
. קאיה, בחורה יפה ולבבית והסושי שלה חברה, יפים למראה וטעימים, משהו משהו. אגב, אני מאד מקווה שהחתול שלה מרגיש טוב לאחר שקפץ לו השובב מקומה שלישית. (כנראה שכחה לספר לו, שאין לה זמן לשטויות ועליה להגיע לחיפה). סנדרלין מונרו, היתה הפתעת הערב : חתיכה ומשגעת, בחורה תוססת ומלאת חיים, שאגב אתמול הקריאה לנו את הפרוזה הראשונה שלה. בקיצור גם יפה וגם אופה ! שלכת בחורה לבבית וביישנית, שאוהבת מאד את יונתן גפן וטרחה והגיעה לחיפה ישר מאשדוד. כל הכבוד לה וסתמה את הפיות לכל אלה שהגיעו מאיזור המרכז. אביב וסתיו טרח אף הוא והגיע למפגש מבאר שבע. כן, כן ממש כפי שאתם שומעים. הוא הדליק ובירך נרות חנוכה ובזכותו אירחנו בערב זה גם את משה בואנו המפורסם. והיה שם במפגש גם מוטי פרימור, שהביא לנו סופגניות טעימות וחמות ישר מהתנור ומסתבר שהוא אוהב לפנק ולחבק ורק אל תשאלו אותי את מי. Pat היתה שם ואתמול שמענו לראשונה שהיא ציירת ופסלת מוכשרת. Magister היה והקריא לנו שיר מהמם מפרי עטו. ואחרון אחרון חביב מי לא, אם לא צינסקי ! צינסקי העדין והמרגש, הכותב האולטימטיבי ו"חלומן הרטוב" של כל נשות הפורום. אוו! (ותארו לכם שאני נסעתי איתו כל הדרך עד חיפה הלוך וחזור!). צינסקי הקריא לנו מיצירותיו המעלפות של בוקובסקי ועוד מעט אני יוצאת לקנות ספר שלו גם כן. מסתבר שהבוקובסקי הזה, הוא "חיידק" מדבק ! ואני, עבדכם הנאמן, הלכתי לשם רק בשביל האוכל...

מר בד

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo122.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo122.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo122.gif

femme

New member
מר בד יקירי, הזכרנו אותך כל הזמן

ואני מניחה שלא הפסקת לגהק אתמול בלילה ! מזה השיר העצוב שפירסמת בפורום ? האם זוהי תוצאה של אתמול
?

מר בד היקר

חסרת לנו מאוד. אכן הקפדנו להזכיר אותך מידי שעה עגולה. ורק שהגב שלך יתקשר ולמפגש הבא תגיע - זקוף!!

magister

New member
הכל נכון אבל תיקון קטן

השיר המהמם שהקראתי הוא (כפי שצינתי במפורש באותו ערב) אינו פרי עטי על פרי עטו של "חזי לסקלי".

femme

New member
נכון, נכון אתה צודק ואני מתנצלת

על הטעות. ראה זאת כמחמאה (שייחסתי לך את הכתיבה
).

צר לי שלא הגעתי ../images/Emo7.gif

חצי שעה לפני שהתכוונתי לצאת לכוון המפגש, אני מקבלת טלפון מחמותי - רֹני נפלה ונחבלה בראש. היא הקיאה ורצתה לישון...היינו חייבים לגשת איתה למיון ילדים. באיזשהו שלב המצב התייצב, כלומר פסקו ההקאות והיתה יותר עירנית, אך בשל גילה הצעיר (5) השאירו אותנו להשגחה בלילה (עכשיו חזרנו). אחרי שהבנתי שהכל בסדר אצל רני, התפניתי להצטער על הפספוס הגדול שלי... ספרו עוד איך היה. לפי פם ההנאה היתה גדולה. מקווה לעוד מפגשים. פו

קסנדרה*

New member
פו הצטערתי לשמוע על רֹני אבל שמחתי

שהכל בסדר עכשיו ואתם בבית. קודם הילדים והמשפחה, בעתיד נקיים עוד מפגש כמובן ובהחלט נפצה אותך ואת מר בד על ההעדרות הכפויה. כן, בהחלט היה ערב מהנה מכל הבחינות וכפי שכבר כתבה שלכת בסתיו החיילת החמודה שלנו, יש לנו אחלה אנשים בפורום
לא היו עכבות, השיחה קלחה, סנדרלין המוכשרת גם מצחיקה ונהניתי מיופיה הפנימי והחיצוני כאחת. קאיה ילדה (טוב בעיני היא עדיין ילדה) מוכשרת שבא לחבק אותה חזק, חזק, והסושי שלה, כבר נאמר יש להלל ולשבח. שלכת ילדה מתוקה וקצת ביישנית אבל ילדה נבונה שצריך להקשיב לה, אז מגלים את פנימיותה הצנועה והנעימה. צינסקי בהחלט הרשים אותי אך לא הפתיע, כפי שהתרשמתי ממנו בפורום כך גם במציאות, איש נעים וחכם וידען לא קטן. הוא הזמין את צ'ארלס בוקובסקי למפגש והוא היה חלק מהערב, רק שלא אכל סושי(הכוונה לבוקובסקי), נו מילא. פאט, צנועה, ביישנית אבל היא עדיין לא ותיקה וזה מובן. מג'יסטר, גאון בדרך לדוקטורט שלו וכיאה לגאונים הירשה לנו לפטפט במקומו הוא יותר הקשיב. אבל בדרך הבייתה (לקחתי אותו טרמפ) הוא סיפר לי קצת יותר. אביב וסתיו, ילד יפה, "ילד טוב ירושליים" והוא בכלל מהדרום. לדעתי, הוא עוד יכתוב ספור על הערב ד'אתמול. פרח תרבותי חייכנית בלתי נלאית, הקנתה הרגשה נוחה אז לא בדיוק התארחנו אצלה, הרגשנו בבית - איזה כייף. אשה מקסימה ושמה תואם את הציפיות - גם פרח וגם תרבותית
פאם הצליחה להצחיק אותי במידה לא מועטה. חוש הומור לא קטן ולפני שהלכה, אחרי החיבוק והנשיקה הוסיפה: "אני בכלל באתי בגלל האוכל" אוי כמה הצחיקה אותי. יש בה נאיביות מתוקה, אשה מתוקה. ומוטי פרימור היה גם, הגיע גבר עם סופגניות והקריא את שיריו מראשו איזה זכרון מדהים. בטחון עצמי בטונות יש על הבחור הזה. וכל השאר כבר יירשם בתולדות ימי הפורום הנהדר הזה אשר בזכותכם ובזכות כשרונכם הוא מתפתח
קסנדרה

אוייש יקירה

פו היקרה, כמה חסרת! ומקווה שהכל עם ביתך בסדר. ובקשר למפגשים נוספים - לא נוותר לך!

kaya11

New member
הצטערתי לשמוע

על הנפילה של בתך... כנראה שזה היה יום של נפילות אתמול... למפגש הבא את תגיעי (פשוט כי לא תהיה לך ברירה...
) החלמה מהירה לבתך מיכל

היה פאצוצה ../images/Emo13.gif

תודה לפרח, תודה לכל מי שהעשיר את הערב וקרא שירים יפים,חכמים ומחכימים לא האמנתי ששמונים אחוז מן המשתתפים מעשנים... אבל כנראה שזה נותן השראה, כי מבין העשן והניקוטין מרחפות מילים ומילים ועט נשלפת ויד נוטלת מפית נייר או נייר כסף של חבילת סיגריות ומתחילה לרשום שורות שורות ויש לי עכשיו אחלה התחלה של שיר

למעלה