תודה לפרח תרבותי על הארוח

תודה לפרח תרבותי על הארוח הנפלא

היה פשוט מדהים!!! אני עדיין מעבדת את חוויות הערב, כל כך הרבה חום אנושי ולבביות ... לא יכולתי לבקש יותר מזה, בדיוק כמו שאני אוהבת!!! סנדרלין

מצטרפת ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

...לכל המלים החמות - המפגש הזה היה מרגש, מרתק, נפלא. והמחשבות (הפילוסופיות משהו) שהולכות איתי היום (2 מטר מעל הקרקע): 1. איך נקבצים אנשים כה שונים זה מזה (גיל, מגדר, עיסוק, מקום, אופי) ובכל זאת יש משהו מאוד מיוחד שמחבר אותם? 2. האם המפגש הזה יתרום או יפגע באיזה שהוא אופן, בדרך שבה נכתוב, נקרא, נגיב, ליצירות שלנו? 3. איך זה שכולם (כמעט) מעשנים?!?

צינסקי

New member
יווו איזה כיף היה

הייתה שם אוירה כזאת מלאה יצירתיות. כמו ערב משוררים אמיתי. ועשן הסיגריות ליד התקרה. והאנשים. כן כן האנשים. משובחים שכמותכם. נכון שהשירים תמיד נשמעים יותר טוב כשיש מי שצמא לשמוע. יש לי בטח עוד הרבה לכתוב על מה שהיה אתמול. וגם על כל הדרך הלוך וחזור. וגם על כל אחד שהיה ושלא היה. זה בטח עוד יבוא בהמשך. טוב נו. די לעכשיו. צינסקי.

צינסקי היקר

והנה פה אתה לא אדום, וטוב שכך, כי בוודאי יש לך ת'סומק הטבעי שלך כשאתה נסחף עם פירגונים חמים עד כדי נגיעה בקיטשיות של סנדרלין... וכל מה שנאמר, בחיבה נאמר!

kaya11

New member
היה ממש נפלא ../images/Emo13.gif

נהניתי מכל רגע!!! תודה לכולכם
על ערב נפלא שהשכיח ממני ולו לשעות ספורות, את כל הדאגות...היה נהדר לראות את כולכם, לשמוע אתכם ולקבל את כל האהבה והפירגון האמיתי שאתם נותנים אפילו בלי לשים לב
ולמי שדואג... אגוזי החתול הקטן והמתוק שלי שנפל מקומה שלישית (על עמודים...) עדיין די בטראומה, לא אכל ולא שתה ומחר יש לו תור לוטרינרית לצלם את הרגל שלו שהוא ממש לא דורך עליה ומחזיק אותה קרוב לגוף... הוא בקושי קם ממרבצו וכשהוא כן קם הוא הולך על 3 רגלים ונראה כמו ברווז... אני מאד דואגת אבל עד מחר אין ממש מה לעשות... אני מקווה שהוא יתאושש ומהר... קשה לי נורא לראות אותו כל כך מסכן וסובל, לא משחק ולא בא להתפנק...
גם לחתול השני שלי קשה לראות אותו ככה וגם הוא מסתובב כל היום מדוכדך... עכשיו הוא נשכב ליד אגוזי ומחבק אותו חיבוק חתולי (לא יאומן כמה שהם אוהבים אחד את השני). טוב חברים... התרוצצתי כל הלילה וכל היום אז נראה שאני אלך לישון במיוחד כשמחר יש לי עוד יום מאד ארוך... היה טוב לראות אתכם
מיכל

נעים ! מהנה! מפרה ! מרגש !!!

ראשית לכל תודה למירה (פרח התרבות) על האירוח מהלב ומהצלחת להצלחת המפגש !! שניה כראשונה, ציפי (קסנדרתי) האדם הנפלא, הכוהנת הגדולה, פריקית השירה היחידה בדורנו שנותת מכל תשומת ליבה !! כ"כ לכוווול האורחים שהרשימוני עד מאוד (כאוהבי שירה ופרוזה) ללא חארטה !! אוהב ומכבד אתכם עד מאוד מוטי פרי-מור

למעלה