תודה על התשובות ושאלה נוספת

תודה על התשובות ושאלה נוספת

כל הכבוד, באיזה מהירות קיבלתי תשובות שלא זכיתי להם במקום אחר. ברכות לאתר. וברצוני לשאול שאלה נוספת: אני נכה 30% לצמיתות, לא ביקשתי עד עכשיו רכב רפואי. אני מקבל בתלוש מדי חודש קצת יותר מאלף שקל "דמי ניידות". האם זה במקום הרכב הרפואי? אם אקבל רכב רפואי לא אקבל את דמי הניידות? ועוד - קבלת רכב רפואי פירושה שאני מקבל רכב מבלי שאצטרך לשלם עליו? ותודה מראש על התשובות.

רינו

New member
תשובות לשאלתך....

דמיי ניידות לא בא במקום רכב רפואי. מגיע לך רכב רפואי 1600 סמ"ק,וגם כשתקבל רכב זה אתה תהיה זכאיי להמשך קבלת דמיי ניידות. קבלת רכב רפואי אומר ככה: סכום הרכב (טויוטא קורולה לדוגמא):104000 ש"ח פטור ממיסים: ....................48000- ש"ח מענק חד פעמי לרכישת רכב:.........38500- ש"ח סה"כ:...........................17500 כאשר אתה מקבל ...אותם בהלוואה למשך 6 שנים הלוואה עומדת. ובל תשכח שאתה גם מקבל החזר חלקית על ביטוח הרכב וכמובן בל תשכח שאגרה רישוי אתה משלם 20 ש"ח. ואל תשאל למה לא אמרו לך,כי יענו לך למה לא ביקשת? והעיקר לא לפחד כלל....... לא גנבנו ,לא ניצלנו,ולא דרשנו מה בסך הכל רצינו? קצת רווחה והכל מעוגן לפי חוק.

siag

New member
טירטרו אותי 3 שנים עד שקבלתי רכב

ועכשיו עדיין אני במלחמה על הזכות לקבל סכום עבור הדלק. אני מתאר לי שזה בא להחליף את דמי הניידות, אבל לטענתם דמי הניידות הוא הדלק. ולי הם אמרו לפני שני עדים, שזכויותיו לקבל 1360 ש"ח לחודש עבור דלק. וכשהגענו לקטע הזה הם מתכחשים. מה ידוע לך על זה?

כל הכבוד - תשובות לעניין

כשהופיעה החוברת "זכויות נכי צהל" לפני כמה שנים, היה כתוב על חוברת בקשר לרכב רפואי. פניתי לאגף, למטפלת הממונה על האזור ושאלתי אם אפשר לקבל את החוברת האמורה. התשובה היתה - "אזלה". ובזה נגמר. סיפורים אחרים בהזדמנות אחרת...

למעלה