תודה על קבלת הפנים ופרטים נוספים

אורית...2

New member
"בייבי באך"../images/Emo127.gif

ו"בייבי ואן גוך" , כל הסדרה של ה"בייבי" קלטות וודיאו וגם דיסקים עובדים עד היום בלי הפסקה ... ותפסיקי להקשיב לפסיכולוגית שלך ...ובמקום "חתול תעלול"
תנסי את "מעשה בחמישה בלונים" זה טוב!!!
אני בטוחה שהיא תאהב את זה...רק אל תפוצצי לה את הבלונים
שלא תיבהל ...

RomiVais

New member
איזה חמודההההה.... ../images/Emo85.gif

אני מחייכת לי באושר

סיאמית

New member
דיקור מותני ../images/Emo10.gif

בדיקה מתועבת במיוחד אבל כנראה שדי נחוצה לאיבחון של מי שתמונת הMRI שלו לא חד-משמעית. האגודה לטרפצת מחוקה היא מקור לא רע למידע וחידושים. ~א~ שלי רשום שם ופעם בכמה זמן אנחנו מקבלים דפים (בעיצוב מזעזע!!! הגראפיקה שלהם עושה לי מחלת ים...) עם תאריכים להרצאות/מידע כזה או אחר וכו´. דמי החבר הם די זניחים כך שלהזיק זה בטח לא יכול ולפעמים אפשר להזמין מהם חוברות עם מאמרים בנושאים שיכולים לעניין כמו "התמודדות עם נכות" או "חיי מין של חולי ט.נ" או "ילדים להורים חולים" וכדומה.

רחלית

New member
דיקור מותני

בדיקור מוציאים נוזך המצוי סביב עמוד השדרה ובודקים אותו להמצאות תאים מיוחדים האופיניים למחלה. בעקרון נאמר לי שאפשר לאבחן גם על סמך MRI אבל הדיקור נחשב כאבחנתי. למרות שעברתי את הדיקור כשהגעתי למעקב בתה"ש שאלו אותי בשביל מה?

gila1

New member
שלום יאסון

גם אצלי העסק התחיל מדלקת בעצב הראיה (לפני בערך 3.5 שנים) והאמת היא שהרופאה הראשונה שהלכתי אליה "עלתה" על הכל ישר כשהיא בדקה אותי - ד"ר קרסניץ (-> רמב"ם , רופאת עיניים), רופאה ובן-אדם מקסים , היא רגישה לבעיות של המטופלים שלה ונותנת הרגשה שיש על מי לסמוך . בכל אופן בהמלצתה קיבלתי כבר פעמיים סטרואידים (לוריד) ומניסיון - זה כדאי , אני אישית הקפדתי על תזונה דלת מלח וסוכר לאורך תקופה של שבועיים בזמן שקיבלתי , תופעות לוואי לא היו בכלל - חוץ מזה שהייתי קצת בהיפר (גרם סטרואידים ביום לא הולך ברגל ...) הכתמים בשדה הראיה שלי כמעט ונעלמו , ואפילו צבעים חזרתי לראות תוך הרבה פחות מחודש . בהתקף האחרון שלי קיבלתי סטרואידים בכדורים , במינון הרבה יותר נמוך - זה לא עזר בכלל . זהו , תמיד אחרי סיפור חלק מההיסטוריה הרפואית שלי אני מתעיפת - אז יאללללללללללה שלום ובי וכמובן תרגיש טוב .

מיכל75

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif

אז גם אצלי הסיפור התחיל מדלקת בעצב וכמובן שקיבלתי סטרואידים בלי להתלבט כי הסבירו לי שזו האופציה היחידה להחזיר את העין למצבה.קיבלתי עירוי של 4 ימים 400 מ"ג כל יום.תופעות הלוואי שלי היו די מזעזעות:לא ישנתי 3 שבועות בערך,עצבים שהתפרצו בהתקפות זעם וישר אחר כך בכי כאילו הודיעו לי שמישהו מת.הספקתי להפוך שולחן בבית,לנעול את בעלי מחוץ לבית בכוונה,לטרוק טלפונים ובקיצור כל מה שלא עושים. בהתקף השני קיבלתי כדורים וההשפעה הרבה יותר איטית,אבל היו לי פחות תופעות לוואי אולי גם כי ידעתי למה לחכות ונשבעתי שזה לא יקרה שוב. אני בעד סטרואידים כי זה עוזר,אין מה לעשות.אבל צריך להיות מוכנים לתופעות הלוואי כי אחרת אפשר להשתגע רק מזה. ואחרי שלב הדיכאון,הגעת למקום הנכון ללא ספק!!!! אני מאחלת לך שתרגיש פה בבית כמוני. מיכל

סיאמית

New member
יאסון, שאלה...

לפני שאני הולכת לישון קצת. אני כבר יומיים מנסה להיזכר מאיפה הכינוי הזה "יאסון" מוכר לי!!! כל מה שיש לי בראש זה או "יוסאריאן" ממילכוד 22 או "אסלן" מה"אריה, המכשפה וארון הבגדים". אני יודעת שזה מישהו מהמיתולוגיה אבל יותר מזה ההורמונים פשוט מפריעים לי להזכר!!! בימים כתיקונם אני מלכת הטריוויה...
תעזור לי!!!!!!!!!!!!!

אורית...2

New member
סיאמית כדי שתוכלי לישון..מי זה יסון

יסון או יזון ,(בכתיב חסר), גיבור יווני אגדי, יורש העצר של יולקוס בתסליה. בשליחות דודו פליאס יצא להשיב את "גיזת הזהב" הוא והארגונאוטים ערכו מסע הרפתקאות ממושך קודם שהחזירו את הגיזה מקולכיס, בעזרתה של מדיאה. לאחר שנות נדודים ארוכות מת בקורינטוס. (וכל זה מהאנציקלופדיה של כרטא ) עכשיו את יכולה ללכת לישון ...לילה טוב !!!

Navva

New member
סטרואידים, עיניים ושאר ירקות

גם אצלי סיפור הטרפצת התחיל מהעין. רופא העיניים, שלח אותי עם הפניה למיון (זה היה יום חמישי לאחר שונה בערב, בעיצומה של שביתת הרופאים). לאחר ברור טלפוני בכל בתי החולים באזור המרכז, התיצבתי ב07:00 בבקר במיון של איכילוב. אושפזתי במחלקת עיניים ומיד קיבלתי 4 פעמים ביום סטרואידים/קורטיזון לוריד. לאחר 48 שעות יכלתי לקרוא בקלות את האותיות הקטנות בעיתון. ד"א היתי פורמלית מאופזת. לרוב היתי באה כל 6 שעות, מקבלת את אינפוזה והולכת עם בעלי שיחיה לחגוג באזור (מסעדות סרטים וכד´), את רוב הלילות ישנתי בבית. במכתב השחרורר נרשם שאני צריכה לעשות MRI ולבוא לביקור אצל דר´ צ´פמן. לתומי, חשבתי שהMRI הוא במטרה לבדוק את העצב שנפגע. אף אחד לא דיבר איתי על הטרפצת. כולל רופא המשפחה שלי, שהוא הרופא הראשי בסניף ובמסגרת תפקידו הוא מאשר בדיקות יקרות כאלו. הוא ברר בבי"ח מדוע הם דרשו MRI, אך לי לא אמר מילה. באשר לתופעות לואי, לא סבלתי במיוחד, אפילו לא עליתי במשקל. חוש לא לשכוח לקחת ZANTAB להגנה על מערכת העיכול. מקווה שעזרתי. נאוה

למעלה