תודה רחלילי

Ronnie*

New member
העבודה הכי גרועה שלי

היתה לחלק פליירים בחניון של איזה קניון... איכסה... אחר כך עבדתי קצת במודיעין של הקניון, מה שהיה קצת יותר סביר... כשהייתי בתיכון עבדתי קצת בתור מזכירה בעבודה של אבא שלי ובעבודה של אמא שלי... היה זוועה. אם יש משהו שאני ממש ממש שונאת זה לענות לטלפונים. אני נשבעת לכן שאני מעדיפה למיין זרעים
בזמן התואר הראשון התחלתי לעבוד בתרגום, בהתחלה תרגום ספרות ואח"כ טכני, וזה מה שאני עושה עד עצם היום הזה...

limor 2

New member
לפני הצבא מלצרתי - הייתי ממש גרועה!

כל פעם שכחתי משהו אחר - או כפית או מזלג או חלב וכו´.. שברתי להם מגש עם מלחיות והכי מצחיק זה שכשניקיתי את השולחנות תמיד השפרצתי ע האנשים ... עד עכשיו שאני נזכרת - אני מתפקעת מצחוק !!

danaziv

New member
ואני

בתיכון הייתי עושה ה-מ-ו-ן ביביסיטרים (לאמא שלי יש משפחתון וכל ההורים רצו את הבת של הגננת לביביסיטר),אחרי הצבא מלצרתי בגן ארועים כשנה וחצי ומאוד נהנתי למרות שאין לי מושג איך עשיתי את זה, בתקופת הלימודים: מילצרתי "בביגל נאש" במלון קולוני במנדרין,המשכתי ביביסיטר ,שיעורים פרטים,מוקד טלפונים (שירותי מזכירה)-בהחלט חויה מצחיקה,סקרים,קבוצות מיקוד,פירסום של מוצרים חדשים בסופרים ובחופשים קיטנות לילדים.

יעל3

New member
צר לי אבל אני חושבת שאני המנצחת...

בין שאר העבודות שעשיתי בתור מזכירה, קייטרינג, ביביסיטר , מוכרת מנויים לעיתון עבדתי גם ב... למיין עגבניות במפעל לרסק עגבניות, להכליא בין שני סוגי עגבניות (עבודה אחרת) ו.... היום - אני מנתחת זבובים

אביבית1

New member
עבודותיי הן:

לפני הצבא עבדתי כקופאית, אחרי הצבא עבדתי כחובשת בטיולים, תוך כדי לימודים במכללה עבדתי בניקיון חדרי מדרגות וכעוזרת בית. עד לפני כשנתיים עבדתי כאסיסטנטית לוטרינר.

צילולה

New member
עכשיו נזכרתי בעוד עבודה..

הייתי צריכה לקדם את פירות ההדר של ישראל. לכן עמדנו בסופרים עם סינר של מועצת פירות ההדר _נדמה לי), הכנו סלט פירות ונתנו לכולם. זכורים לי מזה כמה דברים משעשעים: נתנו לנו שקית צימוקים אחת בלבד שהיתה אמורה להספיק למשהו כמו 6 ימי עבודה (כשבכל יום עבודה של כמה שעות צריך כל הזמן להכין עוד ועוד סלט פירות ולהכליל בו כמות קטנטנה של צימוקים כדי שלא יגמרו...) ולמדתי לקלף תפוזים כמו שצריך!
וזה לצורך העניין יהיה תפוז...

צילולה

New member
והייתי מוכרת בדוכן פיצוחים...

כל הזמן אכלתי לו ממתקים ופקאנים מסוכרים..
ובמוצ"ש אחד הגעתי חולה כנראה עם קלקול קיבה ובשלב כלשהו פשוט הקאתי לו באמצע הדוכן..

fila

New member
אני הייתי........

ממיינת פירות במשך שנים בחופש הגדול במושב. ובשנה השלישית של התואר עבדתי דרך חברת אבטחה כשומרת במפעל בשר ומשחטה.... צריך לרשום מי נכנס ומי יוצא בקיצור שעמום גדול, אם הייתי עובדת בערב אז הייתי רואה את תרנגולי ההודו שהובאו לשחיטה והייתי בוכה כל יום מחדש כי ידעתי שיש להם רק עוד כמה שעות לחיות
שם גם הכרתי את שמעון הייתי אמורה לפתוח לו את השער ולקחת ממנו תעודות משלו (הוא היה בוהה בי וזה תמיד היה לוקח יותר משנייה
), הייתי צריכה לפתוח לו את המנעול לקונטיינר ולרשום טמפ" אז יום אחד הוא תפס אותי מאחורי איזה קונטיינר והדביק לי נשיקה
והשאר היסטוריה.....

nikit1

New member
יש לא מעט...

בתיכון ולפני הצבא טיפלתי ב3 ילדים מופרעים ועבדתי בקייטרינג (טראומה עד היום...), אחרי הצבא עבדתי ב: רשת מזון מהיר, בשירות לקוחות של סלקום, כפקידת קבלה ובתיוק מסמכים(במקביל לש"ל) והעבודה הארוכה ורצינית ביותר- רכזת כוח אדם בחב´ משאבי אנוש. ובזמן הלימודים שיעורים פרטיים פה ושם, תרגומים והדפסות... אחרי טראומת הקייטרינג הבנתי שמלצרות זה לא בשבילי, אני עדיין נחרדת רק מהמחשבה.

אלו הם חיי...

אתם מוכנים? צבעות, ספירות מלאי ב"חמת", סקרים, ומלצרות בארועים (כל זה לפני הצבא). אחר כך- מלצרות, מוכרת, קידום מכירות, קופאית, יועצת מכירות, פקידת שירות, מנהלת שירות, מנהלת משרד, סוכנת נסיעות, מדריכת טיולים... בקיצור הכל מהכל... הכי גרוע היה המלצרות (3 עבודות שונות...) , אפילו לעבוד בצבעות היה יותר נחמד.

יעלי2

New member
ואלו חלק מהעבודות

כנערה צעירה הרכבתי תקרות בעסק של אבא עם אחי וחברים שלנו. עבדנו בקבלנות והרווחנו לא רע בכלל לגילינו. מילצרתי שבועיים, הייתי ממש גרועה (סיפור על זה בנפרד) וברחתי כמו מאש כנערה השחלתי פנינים לשרשרות ליצוא בחופש הגדול. אחר כך עבדתי ברדיו עשיתי סקרים לניצולי שואה מטעם מרכז שנותן להם תמיכה נפשית ערכתי אתר אינטרנט והיום אני בעבודה נחמדה ושוקלת שינוי כיוון

יעלי2

New member
איך שכחתי

בלי קשר למלצרות (בקפולסקי-מלצרית ליום אחד), עבדתי עם אחי בחברות קייטרינג מהמובילות בארץ, כולל עם השף רן שמואלי שלימים פרש מהעבודה המתישה והשוחקת של ניהול קייטרינג, ועבר למעדניות בגן העיר, הקצליה קיפוח וכו. ממנו לקחתי השראה לאסטטיקה באוכל ולרמה גבוהה של שירות. ולא, אני לא מצטערת על העבודה הזו. הייתי מייד אחרי צבא וזה היה פאן לא נורמלי, חברה צעירים, ראש טוב וכסף טוב. אבל עבודה קשה!

דוגמנית עירום!!

יש יתרון גם לבנות מלאות- נורא אוהבים לצייר אותן ומרווחים לא רע. אז בתור סטודנטית עבדתי שנה במככלה לאומנות כמודל. כמובן גם עבודות מהוגנות יותר: פקידות, הוראה וגם חברת שליחוית, כמחסנאית ושליחה.

האמת שלא

האנשים היו נורא נחמדים וחוץ מזה, בכלל לא מתיחסים אליך כאדם, הם רואים אותך כמו ואזה או סידור פרחים. אבל זו עבודה קשה פיסית, לשבת ולא לזוז 3 שעות, פרט להפסקה של 10 דקות באמצע, זה מאד קשה. תנסי לא לזוז 10 דקות ותארי שפתאום את מתחילה להרגיש כל מיני דברים שלא ידעת שיכולים לכאוב.

איילתי

New member
אז ככה..

טוב, אין ביכולתי להתמודד מול מיון הזרעים, אבל עשיתי דברים אחרים. (דיי רגילים למען האמת) בתיכון ועד הצבא: המון המון בייביסיטר, מדריכה בתנועת המושבים (זה ללא תשלום), מילצרתי בחדר אוכל של אכסניית נוער ובקיץ שאחר כך כבר הייתי אחראית משמרת במקום דומה (ממש תהילה, הא...???). עבדתי 4 שעות בבורגר ראנץ´ ועבדתי גם בקייטנה של הגן במושב. כחלק מהיותי בת מושב נאמנה "סונג´רתי" עשרות פעמים לקטוף אבוקדו, למיין ולארוז פרחים, לשתול בננות בחמש בבוקר (!) ועוד עבודות יזומות כאלה ואחרות. קצת לפני הצבא וגם אחרי עבדתי אצל אבא שלי בעסק- סוכנות של אופנועים וטקרטורונים, עבודה של כמה ימים אצל חברה של אמא שלי שהיא סוכנת ביטוח וכיום אני אחראית משמרת במוקד שירות לקוחות ולפי איך שהמצב של המשק נראה כיום אני לא מתכוונת לזוז מפה!!!

למעלה