תודה..! [=

תודה..! [=

אני אנסה להשאר לפורום בזמני הפנוי..!! לקחתי לתשומת ה 3> חלק ממה שכתבתן לי.... אמא שלי קונה לי דיסק היום..!! תודה רבה לכולן...

etmiys

New member
חיחי..

את חמודה... וסחתין על המאמץ... אני רוני, בת 19, מאיזור פרדס חנה. אני מאחלת לך השתלבות קצת יותר נעימה ממה שהייתה עד עכשיו... ברוכה הבאה!!

my reflection

New member
נלצ"ש...שאלה לכולן\ם

אני רוצה לפתוח בלוג[בישראבלוג] רשמי ל-30 מי שבעד שתסמן
אני חושבת על זה כבר כמה וזה יכול להיות ממש נחמד

האמת?

לדעתי זה רעיון טוב לכשלעצמו, אבל עם כל מגפת כל-בלוג-שני-מידע-על-טוקיו-הוטל זה ייראה מזה.. הממ איך לומר...
יש מצב שזה יחשוף את הלהקה בפני יותר אנשים ואז יחתמו על עצומות וזה, אבל זה גם יכול לעשות את ההפך ובכל בלוג שני של פקאצה בת 11 (NO AFFENCE רותם
) יהיו פינות סגידה לג'ארד
בכל מקרה.. תעשי מה שאת חושבת לנכון וזה חח

my reflection

New member
אני לא מתכוונת לשים תמונות מדהימות של ג'ראד

בלי חולצה\פוקוס על עיניים\משהו אחר
ותודה שאמרת לי מה דעתך
ואני בטוחה -שאם- יעשה ההפך אנחנו נדאג שהן לא יהיו כאן כדאי להציק(כמו שראית למעלה אנחנו מאוד מוכנות ומזומנות לגבי משהו כזה או אחר
)

Keren W

New member
לפי דעתי...

זה דווקא יהיה מאוד נחמד אם יפתח בלוג ל30, גמני נגד התופעה כל בלוג שני טוקיו... אבל זה שונה וזה חשוב שיכירו את שלושים יותר! חוצמזה שלא נראה לי שתיהיה תופעה כזו כמו טוקיו, כי בשורה תחתונה כל העניין סביב טוקיו זה המסחור ושלושים לא ממוסחרים. הם מוזיקה אמיתית מהלב ולא מאולפן הלקטות שמשלם לאנשים שיכתבו ל4 אנשים שירים ומוזיקה ויהיו הפנים של מפעל כסף! וזה יהיה ממש נחמד אם תפתחי בלוג ואני מוכנה לעזור אם צריך D:

וול האמת ששתיכן גם צודקות...

אבל ישראבלוג הוא אתר מאוד ילדותי, ובאמת שחוץ מכמה בלוגים שאפשר לספור על יד אחת כולם בני 12.. לכי תדעי איך יתייחסו לבלוג של 30. ועזבו שגם לי יש בלוג שם חחח האמת שיכול להיות מצב שבכמה הפוסטים הראשונים יהיו את אלה שיכנסו מהעדכונים האחרונים ויגיבו תגובות מטומטמות ו/או שטחיות אבל עם הזמן אני מאמינה שנוכל לצבור קהילה קטנה של קוראים איכותיים.. או לפחות אני מקווה
לכל מקרה שלא יהיה- אם בסופו של יום יוחלט לפתוח את הבלוג בכל מקרה אני אשמח לעזור
אפילו שאף אחד לא מכיר אותי פה חח

ועוד משהו ששכחתי להוסיף-

אני מאמינה שזה יהיה קשה לסנן את אלו שיבואו לפורום או לבלוג בגישה של ג'ארד תעשה לי שניצל תירס, אבל אולי ביניהן יהיו גם כמה מעריצים שיתגלו כאלה שאוהבים את המוזיקה
לדעתי צריך לעשות הכל כדי לחשוף את הלהקה ולהגדיל את קהילת המעריצים... אפילו שאני בטוחה שזה יהיה קשה. טוב קיצר אחרי כל החפירה עדיף שאני אשתוק

my reflection

New member
חחח את באמת צודקת

שחושבים על זה באמת 95% מהקהילה שם הם בני 12 אבל 5% הנותרים שיש באמת יכולים לעזור
ותסמכי עלינו ועל ג'ראד שלא ניתן לו לעשות לה(או שמה לו?!
) שניצל תירס\שניצל ברוקולי.

גם 1% של מעריצים בנוסף יהיה טוב ../images/Emo8.gif

נביא לתודעתם את 30 ושישכילו קצת
אני חושבת שיש הרבה הם-ים שירצו סלט תפו"א מג'ארד, שהאמת הייתי מעדיפה את זה מאשר שהוא ילך ויתקע את הלשון שלו בגרון של פרחה הילטון

Keren W

New member
אני חושבת כמוך../images/Emo13.gif

חח סלט תפוחי אדמה שניצלים מה, שבא להם מה איכפת לנו אם נצליח להעלות את המודעות למריצים נוספים מה רע?!

darklighter

New member
הרגת אותי עם ההשוואה בין סלט תפו"א../images/Emo190.gif

ופאריס הילטון
מה שעצוב הוא שלסלט תפו"א יש אייקיו יותר גבוה בהרבהXDD

darklighter

New member
יש את הבלוג במייספייס של שני ההוא לא?../images/Emo190.gif

של האשלון הישראלי... הוא ממש מושקע... אלא אם כן התכוונתם למשהו קטן ונגיש יותר למשל בתפוז וכאלה...אולי אני קצת משוחדת אבל אני מעדיפה שזה יהיה בתפוז על פני ישראבלוג...אבל זה לא משנה איפה העיקר שיהיה תוכן איכותי ולא תמונות של הלהקה בלי חולצה ושטויות כאלה...

למעלה