תודה..! [=

etmiys

New member
../images/Emo41.gifאני בעד

כמה שיותר חשיפה- יותר טוב. אחלה יוזמה.. אגב, תגידו, מתוכנן למתישהו עוד איזשהו יום קידום/מפגש או משהו?.. אני לא כל כך בעניינים...

i am777

New member
היי

תשמעי - אני יודעת שזה לא קשור (חח) אבללל אני מכירה את הלהקה הזאת כבר מעל 4 שנים (משהו כזה...) ולפני איזה כמה חודשים אמרתי לעצמי שאולי יש עוד אנשים שאוהבים את המוזיקה שלהם ומתחברים אליהם כמוני. אז חברה שלי הסבירה לי מה זה פורום וכל זה (שתביני כמה אני גרועה בזה חח) ואז מצאתי את המקום הזה...אז נרשמתי לתפוז לדבר פה עם אנשים וזה נורא נחמד...גם מעדכנים אותנו בדברים.. זהוו....אחרי כל החפירה - רציתי לשאול אותך , מה זאת אומרת בלוג ישראלי?...כאילו ...זה לא אותו הדבר כמו זה?

../images/Emo6.gif

לדעתי, זו תמונה לא מחמיאה בעליל של ג'ר. |: ו- i am777, שאני אבין, הגבת לעצמך אומשו?

my reflection

New member
היי לך../images/Emo13.gif

בלוג זה ממש לא כמו פורום זה כמו My space רק בעברית ובישראבלוג(שאני בטוחה שאת מכירה) שזה אולי יוכל לעזור לאנשים להכיר יותר את הלהקה(מידע\שירים וכו') ברוכה הבאה
. ~והתמונה הזו די מפחידה
~

ת'אמת גם אני לא ממש מבינה בפורומים וכאלה

וגם לא חשבתי שיש ל30 כל כך הרבה מעריצים... [[= אבל בלוג זה ממש ידוע (אני לא באה להשביץ או משו..) ומדברים על זה הרבה..(לפחות אצלי בבי''ס) וגם לי יש אחד.. [= למי שבא להיכנס הינה הכתובת..: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=455592

chen krispin

New member
לדעתי זה רעיון מצויין...

בלוג ל30 באמת יכול להעלות את כמות המעריצים... לפחות לדעתי.. גם אם זה יעלה ב5 מעריצים זה עדיין יהיה טוב, ככל שיותר מעריצים יותר סיכוי ש30 יבואו לארץ. את האמת גם אני חשבתי על הרעיון הזה אבל אין לי מושג בבלוגים ושטויות כאלא, ואם את יודעת לעשות את זה.. ולעשות בצורה טובה.. למה לא.. דא"ג תמונה משכנעת מאד חחחחחחח

למעלה