תודה

eyal malul

New member
תודה

אני אחד מצמד המנהלים של מאיה. אני רוצה להודות לרון וכל מי שמצא את הזמן להביע דעה. זה מאוד חשוב לנו. כל יום יומיים אנו נכנסים לפורום, יחד עם מאיה וקוראים את כל התגובות. אם אוכל לעזור בכל דבר, אשמח. רון- כל מה שיעזור תבקש פה בפורום. שוב, תודה על הפורום

yoooni

New member
איל, איזה כיף שבאת לבקר - כנס

רציתי לשאול האם יש אפשרות להחליף את החוברת ה"דפוקה" של הדיסק מההדפסה הראשונה בחוברת המתוקנת מההדפסות החדשות. אודה לך אם תגיב. ומסור את אהבתי למאיה!

eyal malul

New member
איל, איזה כיף שבאת לבקר - כנס

מה הבעיה בחוברת שלך? החוברות לא שונו בשום שלב.

yoooni

New member
ממממ אולי לא שמתם לב אבל בשירון של

"יש בליבי כינור" יש טעויות... חשבתי שזאת טעות בהפצה הראשונה ולפי שמועות שהיו כאן טענו שהוציאו הוצאה שנייה מתוקנת =\

yoooni

New member
אה ועוד בקשונת קטנטונת

בדיסק השני של מאיה, שאני בטוח שיהייה אחד כזה, תשתדלו להוציא חוברת לא שחורה - זה משאיר כתמים של טביעות אצבעות

eyal malul

New member
ממממ אולי לא שמתם לב אבל בשירון של

סיפור מעניין: בשירון יש את הכתיבה המקורית, בהקלטות מאיה החליפה שתי מילים והחלטנו להשאיר גם את הכתיבה המקורית, וגם את השינוי בשירה עצמה.

yoooni

New member
אהההה ../images/Emo13.gif

טוף תמיד נחמד לגלות דברים חדשים. בכל מקרה זה שיר מעניין ומעולה.

איליה.

New member
מה שינו?

"איני יודעת אם אשוב בחזרה" ל"איני יודעת אם תשוב בחזרה"? נכון? ומה עוד?

yoooni

New member
זה:

בשירון נכתב: הלב נאנח \ השער ינוע האושר כאב \ והעצב חייך ובפועל זה: הלב נאנח \ האושר ינוע השער כאב \ והעצב חייך חוץ מזה הרבה "ו" הושמטו בשירה, אך נכתבו בחוברת

איליה.

New member
יו, אני לא בשיר הנכון ../images/Emo13.gif

אז מצאנו כבר חוסר התאמה בשני שירים!

איליה.

New member
אני חייב לציין

שבכל השינויים ב"יש בלבי כינור", המלים שבשירון הרבה יותר הגיוניות מבחינת המשמעות מאשר המלים שמאיה שרה! פתאם קראתי את השירון עם המלים המקוריות, והדברים שלא הבנתי בשיר הזה התחילו להסתדר לי. אני מבין למה מאיה שינתה את המלים (המלים שהיא שרה נשמעות טוב יותר כששומעים את השיר) אבל יש לזה גם חסרונות.

yoooni

New member
שווה להיות מעריץ..

ככה במקרה יוצא לך להיתקל בהודעות שאיל רשם והסביר את הדברים
אחרת היית ממשיך לשיר בלי להבין וגם פתאום לי דברים הסתדרו... רק עוד לא הבנתי מה קרה לבית, ולמה הוא גנח

איליה.

New member
מצאתי עוד, מצאתי עוד!

ב"יש בלבי כינור": רק ההד משיב כשאני זועקת רק הצל מקשיב כשאני שותקת בטוח כולם יודעים את מה שהיא שרה, אבל אני אכתוב בכל זאת: רק ההד משיב כשאני זועקת רק האל משיב כשאני שותקת לדעתי המלים המקוריות יפות יותר בתור שיר שקוראים אותו, אבל היא שרה את השורה הזאת ("רק האל משיב...") כל כך נפלא, שלא הייתי משנה את זה חזרה.

yoooni

New member
האמת שאת השינוי הזה אני אוהב...

נשמע יותר הגיוני ההד משיב כשאני זועקת האל משיב כשאני שותקת משפטים יפים !

איליה.

New member
כיף לדעת שאתם מבקרים בפורום ../images/Emo13.gif

תודה לך, זה נעים מאד לדעת שאתם קשובים ככה לציבור.

eyal malul

New member
כיף לדעת שאתם מבקרים בפורום

אני מרשה לעצמי להגיד לך, שבלי הפידבק ממכם, כלום לא שווה.

למעלה