תודה

hero D

New member
אייל....

כל הכבוד שאתם עושים פה ביקורים. אני חושבת שחשוב לכולנו לדעת שמאיה אכן קוראת את מה שאנחנו כותבים. אניוואי, מחכים להופעה גדולה שלה.... ענת.

BravE NeW BoY

New member
אהה..מאיה נכנסת לפה../images/Emo35.gif

יופי.. אז אני אספר חלום שהיה לי אתמול
המסיבת סיום שלנו מתקרבת..ואמרו שיביאו איזה זמר.. אז אני חלמתי שמאיה כזה באה לבצפר שלי..ואז יש את השיר "זה רק בנינו" ואני עולה איתה לבמה ושר איתה
כמובן שזה לא הגיוני..כי אני-מקרופון-ובמה לא מסתדרים יחד.. אבל בכל זאת... יש לי חלומות
ים...

שלוליתה

New member
טוב, אז...

אם היא באה, תזמין אותי, אני רוצה לשיר איתה!!!! אני אוהבת לשיר... ואחד השירים האהובים עליי זה יש בליבי כינור וסיפור מכור! ולאייל: תמסור למיה את אהבתי אליה!! היא מקסימה!!!!

k a b o o k

New member
שלום לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אנחנו שמחים מאוד, מאוד, מאוד שבאת
אני אישית מאוד שמח שמאיה ואתם נכנסים לפורום
מאיה זמרת ואישה מקסימה, יפה, חמודה, מתוקה, בקיצור: מ-ד-ה-י-מ-ה
גם החלום שלי לפגוש אותה..
אז.. ברוך הבא
ועדכן אותנו לגבי מאיו'ש.., ומסור לה את אהבתי הגדולה

אחלה זמרת קול מדהים

פשוט תענוג לשמוע אותה עוד ועוד לא מפסיק להאזין לשירים שלה

../images/Emo24.gif ברוך השב לפורום , רן../images/Emo13.gif

חלפו שבועיים מאז שראינו אותך כאן, איך אפשר שלא להסכים איתך תגיד לי , איך

איך ניתן להשיג העתק של הביצוע

שמאיה ביצעה לשיר טו רקונטרס מאירוויזיון 73. יש סיכוי שזה ייצא כסינגל או יצורף לאלבום הבא? ובהזדמנות זו אני רוצה להחמיא למאיה על הקול המדהים שלה ועל הנוכחות הבימתית המרשימה שלה! ועוד משהו, איך מאיה מרגישה, קראתי בשבע ימים שנתפס לה הגב (מזל שמורן אייזנשטיין הייתה בסביבה...)

eyal malul

New member
לשיר טו רקונטרס מאירוויזיון 73

השיר יצא כסינגל. זאת הבטחה. ראינו אותה שרה את השיר הזה כשהכרנו, כך שיש לנו אקסטרה סימפטיה לשיר הזה

yoooni

New member
איל בבקשה תאפשרו לציבור הרחב

לרכוש את הסינגל בחנויות. זה סיוט להאזין לרדיו ולהתפלל שישמיעו שיר מסויים.

chany

New member
כמה שאני שמחה. אני זאת שסיפרתי

למאיה על הפורום שרון רון פתח בתפוז לכבודה. והנה אייל ניכנס . אגב היום אני אהיה באירוע שהמון סלבריטים יהיו, במידה ומאיוש תיהיה, אני אצטלם איתה, ואעלה את התמונה בפורום. נשיקות ליונש ורון רון .

hero D

New member
אני לא יודעת לגבי האורע

אבל הבנתי שהיא מסתובבת הרבה בימי שישי ב"קפה הבימה" - זה ערבי קריוקי, והמון סלבס הולכים לשם.

hero D

New member
ואייל....

לפני כמה זמן תפוז עשו ראיון ב"לייב" כזה בתפוז עם דנה אינטרנשיונל, אולי יש אפשרות שתעשו את זה גם עם מאיה? זה יהיה נחמד....

לאה14

New member
תודה רבה שאתם קופצים לבקר

ואני מאיה היא פצצה של זמרת וגם פצצה של יופי חח אנחנו מתים עליה בפורום

hero D

New member
הקטע?

שלך תדע אם זו היא באמת.. כבר היו מתחזים... ולא שאני אומרת שאייל הוא לא אמיתי, פשוט רגילה למתחזים מהפורום של דנה

זה אייל באמת../images/Emo70.gif דיברתי איתו מחוץ

לאינטרנט, ומאיה אכן קוראת את הפורום

למעלה