תודה..

תודה..

לכולם תודה...רבה ואני באמת מקווה שהשתלב הכרתי מלא בנות ענבל ספיר ושרון ומיי אז אני מקווה שהשתלב טוב

Hip Hop star

New member
אני יודעת....../images/Emo122.gif

היא לא הבינה את תאומנות השרשור,אני אסביר לה שוב פעם..נא לסלוח על תקלה זו..היא לפניי כן לא הייתה אף פעם בתפוז או בפורום,אז לא לכעוס בבקשה

m i c k e y 15

New member
../images/Emo207.gifיוו קלטתי משו חח

חח כשקראתי למה מקפליי קראו לעצמם מקפליי אז ראיתי שבהתחלה דני לא רצה את השם אבל כשהוא וטום ראו את הסרט ''בחזרה לעתיד'' דני ראה את השם שלו על המשאית זבל חחח ואז הוא אמר שכן חח ועכשיו כשראיתי זה באמת חחחחח תראו

m i c k e y 15

New member
נכון שזה גדול..חח כאילו דווקא

השם של דני שמה..חחחח יוו זה קרע אותי.. אני רואה את הסרט הזה כל הזמן ולא שמתי לב..

L u L i1

New member
../images/Emo2.gif

מגניבבבבבבב
[האההאאאאא וזה כשביף רודף אחרי מרטי ואז מרטי מתחמק ועובר מעליהם והם נתקעים במשאית זבל ו-"shiiiiiiiittttttttt!!!"] אהמממ..סורי הייתי חייבת

m i c k e y 15

New member
חחח תמיד הייתי

נקרעת בקטע הזה! כשביף אומר ''איי אייט מנורררר'' חחחח וגמאני כשראיתי עשיתי כזה מגניב! איך דווקא השם שלו שמה חחח התלהבתי כזה..

Rowdy Girl

New member
זה הסרט הכי לא משעמם בעולם!

בואי אני אגרה אותך לראות.. תקציררררררררררר: השנה היא 1985 ואיזה פרופסור [אמט בראון
] בונה מכונת זמן ואז מזמין את מרטי [מקפליי] השקסי לראות ואז באים לובים ורוצחים את הדוק אז מרטי נכנס למכונת זמן ומגיע ל1955 ואז הוא מגלה שאין לו מספיק פלטוניום לחזור אז הוא הולך לחפש את הדוק בשנת 1955 כדי שיעזור לו... ואז מרטי פוגש את אמא שלו שעכשיו היא בגילו והיא מתאהבת בו וככה זה גורם שהוא והאחים שלו אפעם לא היו נולדים אז הוא מנסה לשדך בין אמא ואבא שלו כדי שהוא לא ייעלם... אוקיי זה הסרט ה1
עכשיו ל2 שהוא הכי מאגניבבבבבב הדוק בא למרטי ואומר לו שיש בעיות בעתיד ושרוצים לשלוח תבן שלו לכלא או משו אז מרטי וג'ניפר [החברה שלו] נוסעים עם הדוק ל2015 ו..יוווווווווו איזה דברים מגניבים יש שםםםםם#$!@$#%^$^$##@ וה3 אינלי כח

m i c k e y 15

New member
חחח אמרת הכלל אני אגיד את 3

את מספרת ספוילריםם..חחח 3: ובכן מכיוון שהדוק נעלם בסרט השני ממכת ברק ועבר לשנת 1885, לא יודעת(איפשהו במערב הפרוע)..מרטי יוצא לחפש אותו בעזרת הדוק מ-1955 שעזר לו לפני כן..ושמה הוא נתקל בבריונים כגון הסבא של הסבא של הסבא של ביף(הבריון העיקרי)..חח וקורים כל מיני בלגנים.. ואז הדוק מתאהב שמה באיזה אישה שאני שונאת אותההה..חחח ואז משו משתבש..חח אני לא אגלה קיצ קץ סרט מעלףףףףף יש לי את כולם בקלטות חח

L u L i1

New member
קלרהה!

ומה משתבש?? האאאאאאאא שאין להם איך לחזור ל1985 בגלל ש...אממ...נו כן, בגלל זה!!! אזזז...הם צריכים להגיע למהירות של 88 מייל ובשנת-1885 אין משהו שיכול לנסוע ככ מהרר! אז הם מחברים תדולוריאן לרכבת ו..ו...ככה הם חוזריים!^^ ויש גם את הקטע שהדוק מת..במערב הפרוע..אבל אז כשמרטי מגיע לשם הקבר של דוק נעלם בגלל שבעצם מרטי החליף את דוק, והוא זה שייהרג עכשיו! ובגלל זה הם צריכים לחזור ל1985 לפני 8:00!!!

m i c k e y 15

New member
חחחח ../images/Emo58.gifמעלייייי חחחח

בדיוקקקק ואני שונאת את קלרה
היא התחתנה עם הדוק ואילצה אותו להשאר בעברר..למרות ''רכבת הזמן'' חח

L u L i1

New member
אז מההה

זה כל הקטע! בלעדיה לא היה בכלל סרט שלישיי!ו..בלעדיה לא היו קוראים לגשר ההוא איך שלא קראו לו!! ואז היה נוצר פרדוקס היסטורי!!!!!!!!מבינה?!?!?!?!?אבל ממילא לא קראו לו על שמה כי היא בסוף לא מתהה! כי הדוק הציל אותה...^^ חוחוחו האא דיי
**יוצאת מזה..
** קיצר..הסרט השני הכייי שולט! אבל כל הטרילוגיה בכלללללל שולטת!

m i c k e y 15

New member
בטח שהיה סרט שלישי..חחח

לא קשור אם היא הייתה או לא כי בטח היו מוצאים משו.. אבל זהוו פה זה נפסק! חח קיצר תראו ת'סרטט ותבינו למה טום אוהב אותו כל כך שהוא החליט לקרוא ללהקה שלו על שם הסרט חח או יותר נכון מישו מהסרט..

Bleed for Me

New member
חחח כן..שמעתם ש..

עושים עכשיו סרט 4 בסדרת "בחזרה לעתיד" וליהקו כבר את מייקל ג'יי פוקס! איזה מאוסים! אין מצב שזה יהיה יותר טוב מה3 הקודמים..מעניין אם זה באמת יצא לפועל..

Rowdy Girl

New member
את מייקל?!?!?!../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

אבל יש לו פרקינסון

m i c k e y 15

New member
מה פתאום../images/Emo70.gif מתי אמרו את זה??

חח אין סיכוי שיעשו ואם כבר אז גם לא אותו במאי..כי אני בטוחה שהם יודעים שההצלחה לא תהיה אותו הדבר.. ומייקל ג'יי פוקס גם לא ממש בכושר בימים האלה הוא חולה בפרקינסון וזה ממש מתיש..אז לא נראה לי..

למעלה