תודה..

Bleed for Me

New member
חתום,נתנו קישור פעם בפורום סרטים..

תתפלאי אבל ככה זה בתעשייה,משחזרים סרטים ועושים המשכים סתם..

L u L i1

New member
אז מהה

אפשר לחיות הרבה שנים עם פרקינסון...ואם הוא רוצה לשחק אז כנראה שהוא במצב טובב!!! מה רע??

m i c k e y 15

New member
אמרו שהוא כבר הסכים?

למה את חושבת שהוא פרש מהסידרה שהוא שיחק בה..שזאת ספין סיטי.. כי הוא כבר היה חולה מידיי ולא יכל להמשיך עם הצילומים..

L u L i1

New member
לא יודעת אם אמרו..

זה הכל שמועות בינתיים.. אבל לכי תדעי..הלוואי!^^

Bleed for Me

New member
לא,לא הלוואי..

סרט 4 יכול להרוס טרילוגיה שלמה וחבל..עדיף להשאיר את זה לדימיון,לעזוב את מייקל בשקט וזהו..

L u L i1

New member
כמו שאמרתי כבר...

אם ידעו לעשות אותו כמו שצריך, זה יכול להיות ממש טוב!!! אבל מצד שני, זה באמת יכול להרוס את כל הטרילוגיה... למרות שגם אם זה יקרה, אני עדיין יאהב אותה לנצחחחח!!^^

L u L i1

New member
כן...

רוצים ללהק את מייקל בתור הדוק... יש שמועות על זה כבר דיי מזמן.. ולדעתי, אם ידעו לעשות אותו טוב וכמו שצריך, זה דווקא יכול לצאת גיאוניי!
ומממ אני מוכנה להירתם כתסריטאית

L u L i1

New member
את../images/Emo11.gif

סתמי
ותראי אותו כבררררררררר!!!!!!!!!!
[ברוגז]

m i c k e y 15

New member
../images/Emo207.gifאו מי גאדדד הייתי עם

הכלב הכי חמוד בארץץץץץץץ!!! יוווו הוא כזה מתוקייי והוא של חבר של אבא שלח והם באו להראות לנו והוא כזה פשושי וקטן..למרות שאח''כ הוא יהיה ענקייי הכלבה שלי כזה לא מבינה מי הוא ורוצה לשחק איתו אבל היא לא מבינה שהוא רק גור..חמוד שכזהה הנה הואא
יוווו

sharon5592

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif!@!@#$%

יוווווווו איזה פשוששייייי
וואייי הוא כזה מתוקקקקקקק
בן כמה הוא ?

m i c k e y 15

New member
אממ חודש..חח עבדתי על חברה שלי

כי אמרתי לה שהכלבה שלי בהיריון..אז עכשיו אמרתי לה שהיא המליטה חח והיא האמינה..כאילו איזה גורים יש בגודל הזה רק שהם נולדו חחחח מפגרת חברה שלי.. הוא פשושששששששוןן

sharon5592

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה פשושיי
!!!

למעלה