תודות

• פותח הנושא siv1
  • פורסם בתאריך

siv1

New member
תודות

שלום לכולם ראשית תודות על ההדעות בדבר הפורום החדש! הפורום עלה רישמית לאוויר ב-18 במאי - לפני כן הוא היה בפורמט הרצה בלבד ולא הורשנו לפרסם אותו. הסיבה המרכזית שלא העברתי הודעה לכולם (ויש בכוונתי גם לשלוח מייל אישי לכל מכרי...) היא שהמחשב שלי חולה מאוד!!! (כרגע אני כותבת ממחשב של חברה - אבל זה ממש לא פיתרון) בקיצור אמנם יש פורום בניהולי אבל לצערי אני לא ממש יכולה להגיב...המחשב שלי קורס טוטאלית - האינטרנט נתקע! והאופיס בכלל לא מגיב... אני מחפשת סיוע בנושא. חוץ מזה אני מנסה להתאושש מארועי מאי - 1. ביקור של אחותי מארה"ב 2. הכנס (וכאן גם המקום להודות לכל העושים במלאכה ובעיקר לשרון וליפעת על האירגון הנהדר) 3. חתונה של אח שלי כל האירועים התרחשו באותו שבוע והשאירו אותי מצוננת ומותשת (אגב שמתי לב שסטטיסטית במשך כל שנות מחלתי (13) חודש מאי הוא תמיד רע במיוחד - האם גם אצלכם זה ככה??? בכל אופן כולכם מוזמנים לבקר גם בפורום שלי... פתחתי בו תחרות חדשה אשמח אם תשתתפו. במותשות סיון

ששרון

New member
סיון, סיבות למחשב ....

הי מה שאת מתארת יכול להיות כמה דברים: 1. וירוס, תריצי באנטי וירוס שלך את התוכנה שסורקת את כל הקבצים של המחשב (זה לוקח כמה שעות) ותראי, אם יש דברים נגועים הוא יגיד לך כמה , ומה, ואז במידה והוירוס לא היה אלים מדי, אפשר לנסות לתקן ולהציל. אני מקווה שזו לא האופציה אצלך... 2. היה לנו דבר דומה למה שאת מתארת לפני כמה ימים, בן זוגי שעובד במחשבים כמקצוע ומבין כמו שאת יודעת...ישב כמה שעות על המחשב עד שהוא גילה תופעה די מרגיזה ומאוד נפוצה - היו לנו 3 תוכנות מעקב שהוחדרו ללא ידיעתנו למחשב שלנו על ידי חברות גדולות מהיום שעשינו אנטרנט מהיר. זה משהו בעקרון לא חוקי... אם את גולשת באתרים שלהן, הן יכולות להחדיר ללא ידעיתך למחשב שלך תוכנה שמראה להם מה הרגלי הצריכה שלך, לאן את נכנסת, מה את אוהבת לראות וכו...', זה אמור לשרת אותם מסחרית. התוכנות הללו מאוד מאטות את פעולות המחשב עד כדי כמעט תקיעה, כמו שאת מתארת שיש אצלך. זה מאוד מקומם שכן הן למעשה בולשות אחריך, בדבר הכי פרטי שלך, המחשב שלך... וגם מפריעות לו לעבוד. מרגע שהוא גילה אותן והסיר אותן, המחשב חזר לעבוד מיד במהירות הבזק. תבקשי ממשהו שמבין בנשוא לבדוק לך את זה . שרון

susu281

New member
זה בגלל שדאוד המומחה התעסק עם המחשב

mira ker

New member
ששרון, התוכנות האלה שאת מדברת עליהן

נמצאות בקוקיס, או שהן מתמקמות במקום אחר? אודה לך אם תשאלי את בעלך. יהיה טוף מירה

ששרון

New member
הי מירה, הי מירב

מירה- התוכנות הללו אינן נמצאות בקוקיס, אלא הן תוכנות שעולות עם עליית המחשב. בדר"כ הן לא שואלות אותך לרשותך להנכס למחשב , אלא נכנסות לבד דהיינו- בדר"כ הן מצטרפות בלי רשות להתקנה של תוכנות רגילות שאת יכולה להוריד למחשב שלך, כמו קאזה וכו. במידה והמחשב מתנהג מוזר ויש לך חשד , אז בשביל לגלות אם המחשב שלך נגוע בכאלו תוכנות "בילוש", ניתן להוריד תוכנה שנקראת - spy remover או תוכנה ששמה- ad-aware אם יש לך שאלות איך... תגידי וננסה לעזור מעבר, כמו לתת לך לינקים יותר לאיך מגיעים לתוכנות שיבדקו וכו... ולמירב, שמחתי לשמוע שבקשו ממך רשות, זה מאוד נדיר לדברי בן הזוג...

mevav1

New member
שרון- זה לא שהם שאלו אותי......

אלא עלתה לי למסך שאלה משהו כמו אם הייתי מעוניינת שהם יראו את הצרכנות שלי ואז סימנתי כתשובה שלא...זה מה שהתכוונתי לצומר לך ואני מקווה שמה שענית לי זה בדיוק על זה...מכיוון שזה אכן כאב ראש מה שהם עושים ואני שמחה לדעת שעשיתי נכון כשלא הסכמתי. מירב.

mira ker

New member
ששרון, הורדתי את תוכנת

ad-aware ומצאתי 102 תוכנות מרגלות אצלי. לא יאומן. מחקתי את כולן עם התוכנה. ובאמת המחשב נעשה פתאום קליל. ממש תודה מקרב לב. אף אחד לא סיפר לי על התוכנה הזאת. כל הכבוד שהזכרת אותה. ממש קל לנקות איתה את המחשב. שוב תודה. יהיה טוף מירה

ששרון

New member
מירה , איזה יופי!!!

ואני ממש מזועזעת ממספר התוכנות הבולשות שנכנס לך למחשב. אספר תיכך לבן זוג, מעניין מה הוא יגיד שיא גינס

tiaa1

New member
הי שרון, הי מירה....

מה שלומכן??? גם אצלי המחשב "כבד"....הבן שלי שואל מאיכן הורדתן את התוכנות הנ"ל... נשמח לקבל עזרה.... וחוץ מזה...איך עברתן את הימים האלו??? מזג האויר ממש משגע אותי. ....לא יוצאת מהבית....אבל קשה לנשום... בי.

mira ker

New member
שרון וטיה, אני אוהבת להוריד תוכנות

לבדוק אותן ולראות מה הן שוות, מן הסתם יורדים איתם כל תוכנות הבילוש. עד שסיפרת לי שרון לא ידעתי מה האט לי את המחשב. שוב תודה יהיה טוף מירה

daud

New member
טיה את התוכנה ניתן להוריד מ...

נענע תוכנות משם יש גישה לתוכנות זה מביא אותך לאתר משנה שנקרה "שתי פרות" שם יש את התוכנה ו כן אד-אוור מומלצת בעיקר למי שגולש המון. חוץ מזה יש תוכנות שמודיעות לך על נסיונות להתקנה של מרגלים ועוד...

ששרון

New member
הי טיה, אני רואה שדויד ענה כבר

אם עדיין תתקשי, תגידי ואשאל את המומחה שבבית... חוץ מזה, ימים גרועים פיזית, אבל זה כבר לא חדש... יהיה בסדר מתישהו שרון

tiaa1

New member
תודה שרון, תרגישי טוב...../images/Emo24.gif

מחר יום חגש , חודש חדש...אולי גם נתחגש בהרגשה....נדמה לי שיש קצת הקלה...אני כבר אופטימית...

mira ker

New member
דאוד, בדיוק את התוכנה הזאת התקנתי

ומצאתי 102 תוכנות ריגול. המחשב באמת היה חולה מאוד. אחרי הנקיון הוא הבריא, עובד כמו נמר. יהיה טוף מירה

mevav1

New member
היי שרוני- תסלחי לי אבל בעניין

המחשב רציתי להוסיף משהו... כשהצטרפתי לנט המהיר, אני לא זוכרת איך או איפה, אבל כנראה באתר מסויים, שאלו אותי אם אני מעוניינת להיות במעקב שלהם, אחר הרגלי הצריכה שלי..הקיצר, כמובן שלא הסכמתי ומאז שמתי לב כפליים האם שואלים אותי את אותה השאלה, או האם היא כתובה בקטנות... הקיצר, אני ממליצה לכולם לשים לב אם דבר כזה מופיעה אצלם ולא להתפתות. ואם אני אזכר היכן ראיתי זאת, אני אעלה זאת כאן. כל טוב, מירב.

mira ker

New member
נורטון לא ניקה לי את המחשב כמו

התוכנה החינמית שהורדתי מטוכאוס. תוכנה גדולה וידידותית

tiaa1

New member
שרון.....גמרנו לנקות את המחשב...

115 קבצים התוכנה אתרה ומחקה....עכשיו המחשב "רץ" תודה על העזרה.

למעלה