תודות

• פותח הנושא siv1
  • פורסם בתאריך

daud

New member
גם אני סובל מתסמונת חודש מאי...

אמנם השנה פחות אבל בשנים קודמות כן בהחלט כן!!! תמיד נטיתי לחשוב שזה קשור לזה שזה החודש של יום ההולדת שלי ו בם בעבר היו לי סימפטומים של נאחס בחודש זה
מתאונת אופנוע ו עד ניתוח!!! דרך אגב גם עכשיו לא צלחתי את החודש ללא פגע, חוץ מזה שאני אלרגי ומצונן ועם גרון דלוק וגוף כואב (שלזה אני כבר רגיל) אז אתמול פתחתי את הזרוע שלי בזמן ניקוי הבית ויש לי חתך ממש עמוק ומפחיד סגור בכמה תפרים. דווקא היה משעשע הרופא במיון לא רצה לשחרר אותי כי היה לי טיפה חום ולחץ דם גבוהה והייתי צריך להסביר לו באריכות מה זה תסמונת התשישות הכרונית ושחום לקראת הערב יש לי כל יום. אבל דווקא הצלחתי לשכנע אותו לא לתת לי נובוקאיין בזמן התפירה ועל זה אני לא מתחרט כי בעבר אחרי תפירה אחרת פשוט הייתי מסוחרר כמה שעות וגמור כמה ימים. ו לא רק שלכן הוא עשה לי מעט תפרים (הוא היה יותר לחוץ ממני מהתפירה) אלא שגם היום אני מרגיש אחלה על אף החום ואפילו מוקדם בבוקר העיר אותי טלפון של משלוח לוחות גבס שהביאו לי הבייתה ופרקתי אותם וסחבתי אותם לחדר מדרגות לבד. בקיצור סיוון תסמונת חודש מאי אולי קיימת אבל כל העניין הוא איך מתייחסים אליה
קחי הכל בקלות יהיה טוב

החודש המוצלח ביותר מאז שחליתי ../images/Emo98.gif

מצטער לקלקל את הסטטיסטיקה...
אתמאל עבדתי 6 שעות בגינה - השיא שלי עד היום,היום רק 4.5 כי היה חם... חוץ מזה אין שום תופעות נוראות להיפך - עדיין לא בריא לגמרי אבל ממש חודש הכי טוב שהיה לי מאז 95'...מצטער..
אה - כן ,גם הייתי בים עם הילדים ביום שבת...5 שעות... ו... שבוע עם הדיאטה העבירה לאחת חודש של אלרגית אביב חריפה... ממנה היא סובלת מסורתית כל שנה. אבל כן אני מכיר את חודש מאי עם שינויי מזג האוויר והאלרגיות - משנים קודומות. תרגישו טוב חבר'ה! בועז - "אחד משלכם".

mira ker

New member
אחד משלכם, אני עוקבת אחרי החלמתך.

שמחה על כל שעה שאתה מצליח לעבוד בגינה. כל הכבוד יהיה טוף מירה

daud

New member
אחד"ש אני שמח לראות ש...

אתה מכה את הסטטיסטיקה
בכל אופן גם אצלי החודש היה בכלל לא רע
אני מצליח להתחיל ולהזיז את עצמי ו אמנם אתמול נפלתי עם שפעת או משהוא דומה ו ביום רפיעי פתחתי אל היד אבל אני בעקרון בסדר ו מחר אני מקווה לתפקד!!! דרך אגב היום נפתח לי אחד התפרים אז החלטתי להוציא אותו וזהו
תרגיש טוב בנאדם ו שמור על קשר

mira ker

New member
דאוד חבל שאתה מוציא את התפר

בעצמך, האיחוי יהיה לא יפה. לא חבל? זאת היד שלך. יהיה טוף מירה

ששרון

New member
הי בועז

כמו שגם אמרתי במייל, הכל נשמע נפלא!!! עוד לא יצא לי להתקשר למדריך לקבל את הספרים, אבל זה בדרך... ושוב= כל הכבוד!!!
ו...-
וירטואלית על האומץ, התעוזה וכוח הרצון ממני שרון

tiaa1

New member
דאוד-סוני -דוד....מזל טוב../images/Emo49.gif

יש לך יום הולדת???? הרבה הרבה מזלטים....עם עוגה גדולה וכמה נרות.... ותסלח לי שאני אומרת לך את הדברים הבאים באותה הודעת מזלט....מתי תחכים??? אתה מתעקש לעשות שטויות ביום הכי חם בשנה, בחודש הכי רעוע בשנת התשושימיאלגים???? מה יש לא יכולת לחכות לסתם יום של קיץ בשביל הלוחות.... לעבור את חדר מיון ביום קיץ???? טוב אולי יצא לך מזה משהו....אולי איזה מכה קטנה מאיפה שהשכל מטפטף לך החוצה???סתאםםםםשתהיה בריא, עד מאה -כעשרים...די כבר עם המחלות והתאונות...זהו. נאום הפולניה המצויה.

daud

New member
תודה על הברכות...

היומהולדת היה בשישי למאי
ו דווקא היה נחמד, לא היה כוח לכל האנשים להגיע למיון.

ששרון

New member
הי דויד, רק הרגע ראיתי שהיתה לך יום

הלדת, אז המון המון המון מזל טוב
באיחור רב תרגיש טוב, ותמשיך במסלול ההחלמה שדומה שאתה מצוי בו
שרון

למעלה