תוהה אם זו קומונה סגורה...

סנוניתת

New member
תוהה אם זו קומונה סגורה...../images/Emo4.gif

ובכן, אני נמנית מאנשים שקוראים ועדיין לא עזרתי אומץ לכתוב כאן. זה אומר שאם אבקש לא אעודכן במסר לגבי מיקום המפגש שלכם??? אתם נשמעים יומרנים למדי, לא חביבים ובטח לא מסבירי פנים!!!! לא מבינה את הפוביות של מס אנשים כאן שפוחדים שיגיעו למפגש גם אנשים תוהים וזרים לכם "ניקים לא מוכרים". וחושבת לעצמי איזה נזק יכול להעשות לאחד מכם במפגש קבוצתי??? אולי אני תמימה, תקנו אותי אם אני טועה. מצטערת על הבוטות אבל כך לא מכניסים אורחים. ואני חושבת שאני מדברת בשמם/ן של של אלו שמעדיפים לקרוא בנתיים אותכם ולא לכתוב. ואני מדברת לכלל אנשים כאן, ושוב, לא רוצה להשמע "פלצנית" אבל קחו בחשבון גם את אלו הנחבאים אל הכלים. ובנימה הומוריסטית, אולי אחד מ"הנחבאים" הוא או היא הכלה /חתן הגורלי שלכם. מאחלת לכולם , חג שמח, ולבנות הפורום שתמצאו את האביר החלומי שלכן ולגברים שכאן, מברכת אותכם בנסיכה קסומה|4U

3שרונית

New member
למה כועסת?? את מוזמנת להגיע../images/Emo140.gif

איך נדע שאת כאן אם לא כותבת, או לפחות אומרת שלום אני כאן??? העניין הוא שיש כל מיני טרולים שמחפשים לעשות נזקים ולכן המסרים.

הפלא ה8

New member
סנונית - הגיע החורף אז יצאת ממקום

מחבואך? האם ניסית לקבל פרטים במסרים ולא קבלת? פנית למישהו והוא לא התייחס אלייך? יש אמצעי זהירות מינימלים באינטרנט ומי שלא חווה הטרדות והצקות כאלו ואחרות לא ידע וישר יצא ויתגונן כמו ילד קטן במקום לקרוא ולנסות להבין. וכמו שעניתי לעינת בפורום - גם מי שלא כותב (וכולנו היינו כאלה בהתחלה,אני חושבת) מוזמן - אבל מקום הארוע והשעה ימסר במסרים. מה קשה להבין בזה?. בכל אופן - ברוכה הבאה לצוות הכותבים.... את מוזמנת לכל פעילות של הפורום ובכלל... חג שמח.

סנוניתת

New member
למה לנסות , כשמתבטאים כך כאן?

ואני מצטטת ברשותך, לפחות בשביל מס הניקים שלא כותבים כאן ופנו אלי במסר לחיזוק הדעה שלי כאן לגבי המפגש סתרים שלכם ... ואני שואלת, האם עם מסר כזה עלי בכלל לנסות לפנות במסר למישהו מכם?? להלן הציטוט: 23:34 | 17/10/05 """לא רצויים. שמעתי על כל מיני מקרים שניצלו את המפגשים האלו ונדבקו לאנשים ולא נעים... ככה אפשר לפחות לסנן אותם במסרים..אם לא מכירים את הניק - לא אומרים.""" בזה אני מבקשת לסיים את דברי, להיום אני לא מחפשת מלחמות, סתם רציתי להביע דעה ממקום של אולי מעט נפגעת בשבילי ובשביל אחרים כמותי. היו ברוכים

דרורk

New member
סנונית.......

את מוזמנת להצטרף אלנו למפגש הערב, אבל אני מתערב איתך שאת לא מגיעה... תראי לי שאני טועה... אם טעיתי אז את צודקת בכל מה שכתבת כאן... אם אני צודק אז עדיף שלא נמשיך במילים... מחכה לך במסר אישי. דרור

הפלא ה8

New member
אם לא מנסים - לא יודעים

שוב - נורא קל לבקר ולבכות על יחס כזה או אחר...אבל לא נתת שום סיכויי לקבל יחס אחר. וחבל שגם האחרים לא ניסו. סנונוית - האנשים כאן הם רבים ומגוונים ואני ממש לא הולכת לסנגר על כולם - יחס כזה או אחר תקבלי בצורות שונות ומשונות מאנשים שונים ומשונים. תחליטי את מה לעשות עם זה ואיך להתייחס. אף אחד לא חייב להיות פה. לא מכריחים אף אחד להיות ובטח לא להיות.

צודקת הפלא ה-8

לא יפה סתם להשמיץ, אני לא כותבת כאן הרבה ולא יודעת אם מכירים אותי אבל שפניתי במסרים אישיים קיבלתי את כל הפרטים לגבי המפגש וזה בהחלט עושה חשק להגיע.

גלית35

New member
ססגונית אל תכללי גם בעיני כל ../images/Emo20.gif

הנושא הזה של "סודיות" היתר לא ממש מוצא חן....

../images/Emo45.gifמסכימה עם גלית ושות'...

זה לא הפורום הראשון שמארגן מפגש.... אבל ההתנהלות החשאית הזאת ממש לא לרוחי. שלא יבואו כל מיני מה? אם הייתם עושים את המפגש בבית פרטי אני יכולה להבין (אולי) את הקטע, אבל מפגש במקום ציבורי? למה לא לפרסם פה את כל הפרטים ומי שיבוא יבורך? נראה לי שיש פה כמה אנשים שהפרנואדיות עלתה להם לראש וחבל... תבלו לכם במפגש החשאי שלכם ואל תשכחו לבקש מכל המגיע את הסיסמה... יופי. תוהה.

גלית35

New member
ואני מסכימה עם יופי-ולכל מי ../images/Emo20.gif

שתוהה אני ממש לא כועסת אבל חושבת שאם זה במקום ציברי אין בעיה לפרסם כאן....זו דעתי בכל אופן

דרורk

New member
נראה לי שאתם גלשים קצת...

וזה לא על גבי גלי הים... חלאס עם כל הרעש שעושים כאן כאילו מישהו חשאי או לא חשאי... החליטו על תיבת המסרים והיא זמינה לכולם,מי שבא לו להצטרף מוזמן ומי שלא בא לו שיעשה חיים לפי ראות עיניו, אבל מכאן ועד כל מיני האשמות למינהם כאן זה כבר מתחיל להיות מוגזם... צאו מזה רבותיי וגבירותי!

גלית35

New member
דרור אני ממש לא מאשימה אף אחד../images/Emo20.gif

או אחד!! אומרת את דעתי וזהו.

נראה לי שאתה מנסה לסתום פיות?

אנשים פה מביעים את דעתם בצורה הכי לגיטימית שאפשר. ארגנת מפגש? יופי. תיבת המסרים זמינה? גם יופי. עכשיו אחרי שאתה אמרת, יש עוד אנשים שרוצים לאמר. לא נראה לך? דלג. רק אל תנסה לסתום פיות לאף אחד. זה לא לכבודך. ממש לא. יופי.

Taz39

New member
נסיכות ואבירים יש באגדות...

עכשיו אשתדל לענות לך... חושב שלקרוא לאנשים יומרנים ולא מסבירי פנים זה לא לעניין...ניסית להיכנס ולהגיד שלום ??? כל אחד שנכנס לכאן קיבלו אותו בסבר פנים יפות...לכן את ההתבטאות שלך תפני למקום אחר...ישנם הרבה קוראים סמויים...חלקם אנשים טובים חלקם לא...מהכרותי הקצרצרה של עולם האינטרנט יכול לאמר לך...שישנם אנשים הרוצים להגיע למפגש...וזה לא למטרות רווח והפסד...לא אתפלא עם יהיו שם נשואים המחפשים וכו...את ההמשך תביני לבד...לא אומר שצריך להיות חסמבה ...אך לפרסם אותו ברייש גלי...זה לא לעניין... חושב שעם תשלחי מסר לא תתקלי בבעיה כזו או אחרת... טאז - חוזר לאגדות...

גלי 1970

New member
רגע רגע.....כולם יכולים לקבל פרטים?

אז מה בעצם רעיון המסרים? אם מישהו רוצה להגיע,גם אם זה "טרול" או "סוטה" או "נשוי" הוא הרי יכול לשלוח מסר,לפתוח כרטיס רגיל כמו כולם,ולקבל פרטים. אנחנו הרי לא יודעים מי אחרי כל ניק כאן.אז למה בעצם המסרים? אני חושבת שאם זה פורום פתוח,ורוצים לארגן מפגש,אפשר כמו בשאר הפורומים פשוט לפרסם כאן את המקום,יום,ושעה..ומי שירצה להגיע,יגיע. אנחנו יכולים "ליפול" על אנשים לא רצויים בכל מקום

3שרונית

New member
כולכם צודקים בסדר?

אנחנו חסרי חיים, משועממים ופרנואידים, חלקנו אף סכיזופרנים עם אישיות גבולית. ועדיין יש מפגש הערב, מי שרוצה מוזמן להגיע תפסיקו לחפש תירוצים.

einat112

New member
כל הוויכוחים האלה ממש מיותרים

מי שלא רוצה, שלא יגיע ומי שכן שיהנה ויעשה חיים גם בשביל מי שלא יכול להגיע

למעלה