תוהה אם זו קומונה סגורה...

יאללה אם כבר התאמצת לכתוב היום

אז חבל שלא התאמצת לפני תיכנון המיפגש. לא נראה סביר להגיע לבית חדש ומייד לשבור את הואזה. כל הסרקאזם הזה כל כך מיותר ולא מזמין פנים. ומעבר לזה, אני מכירה כאן מעט אנשים לגמרי במקרה, זה אומר שהפכנו ל"אנחנו"??? לא.

nati1973

New member
היי סנונית

אציין לך שדווקא עכשיו קיבלתי מייל לגבי הפרטים לגבי היום בערב. והנה היום רק נכנסתי לאתר.

די כבר, לא התערבתי בשירשור הזה

עד עכשיו, אולי מספיק? איזה ילדים, מי שרוצה להגיע למפגש יכול לפנות במסר פרטי, זה לא מפגש רשמי של הפורום, זה מפגש יזום של כמה מחברי הפורום. זה הכל, מה הבעיה פה? תשלחו מסר, תקבלו פרטים- תגיעו או לא תגיעו- שכל אחד יעשה את הבחירות שלו, אף אחד פה לא חייב מאומה לאף אחד אחר. בסך הכל ביקשו לעשות את זה במסרים, אז במקום לכתוב פה ולצעוק אחד על השני- תשלחו מסר פשוט ונגמר הסיפור. מה העניין? כל מיני גישושים מיותרים שרק מעיקים בסופו של דבר, למה לא ללכת פשוט לפי מה שביקשו? כל טוב.

no 33

New member
אני חושב

שאם מחליטים בשם הפורום צריך להיות הכל גלוי ולא במסרים

לא מסתירים את העובדה שיש מפגש

זה גלוי לכולם, את מקום המפגש ניתן לקבל במסרים. כמה פשוט ככה חכם
לא מבין איפה יש פה בעיה, תשלח מסר ותקבל פרטים, קשה? לא.

no 33

New member
לא בדיוק

ברגע שאירגן בשם הפורום צריך שיהיה גלוי

אתה טועה

זה גלוי, המיקום הוא עניינו הפרטי של מארגן הפגש או מארגניי המפגש. למה הקטנוניות הזו? זה אינו מפגש רשמי של הפורום - תזכור את זה.

no 33

New member
אם כך

לא היה צריך לפרסם בפורום אלא לשלוח הזמנה אישית למי שהוא רוצה וכך אף אחד לא היה נפגע

נימשון

New member
זה בדיוק העניין

שהוא פותח את המפגש לכל הכותבים בפורום אבל משום מה יש לאנשים נטיה להפוך כל דבר טוב וכל רצון טוב למשהו מלוכלך וחסר כל טעם. בחיי שאני לא מבינה מה הטעם בלנסזות להרוס משהו יפה שאחר מנסה לעשות.

נימשון

New member
הוא לא אירגן בשם הפורום

בשם הפורום יכולות לארגן רק מנהלות הפורום. הוא מארגן מפגש לחברי הפורום והוא יכול לנהל אותו איפה ואיך שהוא בוחר.

Taz39

New member
אני חושב...

שאם מחליטים על מפגש...כולם יודעים אין שום בעיה מה רע שהפרטים יינתנו במסרים... טאז - תוהה

Puzzluna

New member
זו לא קומונה סגורה, אבל... ../images/Emo124.gif

הפורום פתוח לכולם ומטרתו ברורה. אני שמחה שמתחילים ליזום מפגשים וחושבת שלפחות לשלב הראשוני הצורה הנאותה ביותר היא להודיע על קיום מפגש על גב הפורום ולתת פרטים נוספים במסרים. קשה לעבור מהעולם הוירטואלי לעולם האמיתי ולכן זה מובן אם יש כאן אנשים שחשים שמסרים אישיים הם מתאימים יותר ואני מבינה אותם. במקום לריב הכי פשוט לשלוח מסר ולקבל את הפרטים אם ברצונכם להגיע.

Puzzluna

New member
תשובה לתהיה...

לבקשת אחד/ת מחברי הפורום נמחקה הודעה שהיה בה אאוטינג לאותו גולש/ת. באופן עקרוני אנחנו נגד מחיקות אבל לא נאפשר אאוטינג ופגיעה בפרטיות הגולשים בפורום.

למעלה