מלאכת מחשבת1
Well-known member
אפשר תרגום ?הדלה בראש השירשור
מה טוב יצא מההפגנןת בבלפור.
יצא משהו טןב?
אפשר תרגום ?הדלה בראש השירשור
מה טוב יצא מההפגנןת בבלפור.
יצא משהו טןב?
כרגע יש בניו זילנד (נכון להיום) כ- 120 חולים.זה שמצאו 4 חולים באותו בית, זה אומר מבחינתך שזאת התפרצות מחודשת?
עובדה שאין אף מת נוסף מאז ה"התפרצות".
בשורה תחתונה, הלוואי עלינו!
הטוב שיוצא מהעם הזה זה שביבי רואה שחלק גדול מהעם (השפוי) אכפט לו מכול השחיטויות ומכול התיקים שהוא מואשם בהםהגבת ומצפה שלא נגיב לדברי"החוכמה" שאתה כותב?!
נשאלת שאלה מה טוב יצא לשמאל מההפגנות בבלפור. בטוחני שאין לך תשובה חכמה!
אינני מבינה למה אתם מכניסים לתגובות שלכם תגובות ושמות של אנשים אחרים??כדוגמת הפורם הנל,,????ברגע שתבין שאלו לא הפגנות של השמאל, אולי תבין למה שדווידי מתכוון.
אין לי כוונה להיכנס להסברים מיותרים. את זה לבטח יעשה יקיר הפורום מר אדון הרינגטון.
מי שלא רואה שנעשה במדינת ישראל ניסיון לשנות את המשטר מדמוקרטיה לשלטון יחיד פשוט איבד את יכולת ההבחנה.
ביבי לומד היטב ממה שקורה בפולין, באוסטריה ובטורקיה.
הוא רוצה גם להיות אחד כזה. מה גם שמרחפים מעל ראשו שלוש האשמות חמורות.
ולכל מי שיאמר שביבי נבחר ברוב קולות בקלפי [מה שגם לא נכון, אבל ניחא], אזכיר שגם היטלר עלה לשלטון בבחירות דמוקרטיות.
מותר לאנשים להאמין שביבי הוא ראש ממשלה מוצלח.
אני מצפה שאותם אנשים גם יראו איזה מהלכים מתבצעים ברקע [מהלכים פסולים מבחינה אתית, שקרים, הסתות ושאר מריעין בישין]
ויוקיעו אותו לפחות על כך.
-------------- נדבקים סה"כ ---------------- נדבקים היום ------------------- החלימו ----------------- ------ מתים סה"כ ----- מתים היוםכרגע יש בניו זילנד (נכון להיום) כ- 120 חולים.
1,683 | 9 | 1,538 | 22 | 0 |
-------------- נדבקים סה"כ ---------------- נדבקים היום ------------------- החלימו ----------------- ------ מתים סה"כ ----- מתים היום
1,683 9 1,538 22 0
כפי שניתן לראות, כבר זמן מה אין מתים חדשים שם ואכן עפ"י החישוב המתמטי יש שם 123 חולים כעת, אך הם בקרוב יכנסו למשבצת המחלימים ולא המתים.
אגב, מצטער על ה-'-', פשוט לא היה לי דרך להשאיר את הכותרת במקום הנכון, לכן שיניתי בעריכה.
צודק בענין המתים הן בעבר וכנראה גם בעתיד. בנוסף- לאורך כל התקופה נמצאו בניו-זילנד בסך הכל כאלף שש מאות ומשהו אנשים חיוביים לקורונה. בשביל הפרופורציה: מדובר במדינהשאוכלוסיתה כמחצית משל ישראל.
אני ממנה אותך בזה הרגע ל "יועצת הפורום למניעת סכסוכים". מקובל עלייך ?אינני מבינה למה אתם מכניסים לתגובות שלכם תגובות ושמות של אנשים אחרים??כדוגמת הפורם הנל,,????
תתרכזו במה שאתם אומרים ,,ברגע שאתם מכניסים שמות של אחרים מה שאמרו בתגובה שלכם ,אתם יוצרים מצב של סכסכוכים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.