תוים לפסנתר של אביתר..

uberBitca

New member
תוים לפסנתר של אביתר..

מישהו יודע איפה להשיג? במיוחד של יש לי סיכוי ותתחנני אלי..

לא נראה לי שיש באתרים כלשהם.

אבל אפשר לבקש מאביתר, או ממישהו מהפורום שיודע לנגן בפסנתר.

abarak88

New member
../images/Emo45.gif אני ממש צריך!

אני מתחיל ללמוד על פסנתר ב-2/06 אחרי הבגרות המזד*** במתמטיקה!!! אבא הבטיח... יאאאש

b l

New member
וואלה?? גם אני מתחיל

וואלה?? גם אני חשבתי להתחיל אחרי הבגרויות.........עד שיגיע הצבא.

b l

New member
וואלה?? גם אני מתחיל

וואלה?? גם אני חשבתי להתחיל אחרי הבגרויות.........עד שיגיע הצבא.

A N I g M A

New member
קצת מאוחר להתחיל פסנתר, לא?

בדרך כלל מתחילים מגיל צעיר בגלל גמישות הידיים.

ה אש

New member
אני חושב שאף פעם לא מאוחר..

אני עצמי התחלתי ללמד את עצמי לנגן על גיטרה לפני חצי שנה בערך, ואני בן 18..

גוּזיד

New member
בואי נגיד ככה,

עדיף בגיל צעיר. זה יכול להיות נורא נחמד, לפי הדברים שאת אומרת עם הגמישות הזאת o_O אבל אף פעם לא מאוחר, באמת שלא.

abarak88

New member
לא ממש נכון....

אחותי בת 21 והתחילה ללמוד פסנתר אתמול המורה שלה אמרה [שגם הולכת להיות המורה שלי איזה כיף!] שזה דווקא לא משנה הגיל בכלל זה רק עניין של ותק וניסיון אגב, מבנה הידיים [האצבעות יותר נכון] הוא מרכיב חשוב בלמידה בפסנתר... אז ככה שאף פעם לא מאוחר...[הכי מצחיק שעכשיו כל המשפחה שלי לומדת פסנתר חחח אבא מנגן כבר מלא שנים,אחותי הגדולה התחילה עכשיו, הקטנה התחילה לפני חודש ואני מתחיל בחודש הבאה חחח] פסנתר זה כיף! בכלל מוזיקה זה כיף! אביתר בנאי זה כיף! [נו טוב אל תשימו לב אליי סתם התחרפנתי לי פה
]

evib

New member
גם אני רוצה!!!!

מאיפה אתם? אולי תתנו לי את המספר ואני אתחיל גם???

abarak88

New member
אני מב"ש...[איפה שנולד אביתר חח]

אם את צריכה יש לי מורה ממש מעולה, היא אחראית על משהו בסימפונייטה של באר-שבע...מצחיק...

evib

New member
חחח...

אביתר נולד בעומר אבל לא נהיה קטנוניים... ותודה אבל זה לא עוזר לי כי זה משהו כמו 3 שעות מהבית שלי...

abarak88

New member
חח אוקיי...

ולא, ההורים של אביתר גרים בב"ש...ובואי נהיה ממש קטנוניים - הוא נולד בבי"ח סורוקה בב"ש חחחחח
ולא נורא בטוח יש מלא מורים לפסנתר בכל חור בארץ....

evib

New member
טוב...

אני די סגורה על זה שהם מעומר אבל אם אתה אומר...

0mroosh

New member
אף אחד לא בא ממני!

לא משנה. :) אביתר למד בבית ספר שלי. והתמונת מחזור שלו חמודה בטירוף!! מחנכתי הייתה המחנכת שלו ותמיד בוכה לנו שאנחנו לא עושים כלום בשיעורי חברה, לעומת אביתר שהיה מבדר אותם! [ס'עמק איתו]. גוד שאבס!

evib

New member
תגיד למורה שלך

שלא תשקר... הוא הכי ביישן בעולם. אין מצב שהוא התנדב לבדר... ו.. תסרוק לנו את התמונה גם אני רוצה לראות!!!

0mroosh

New member
אני אפרוץ לחדר מורים, אגנוב משם את

התמונה הגדולה ואז אסרוק. וכן, הוא שר להם! ואפילו למד תאטרון אצלנו [ולימד!!], מטורף. יש לו קצת מן הביטחון מסתבר, כשצריך.

evib

New member
אממ...

אפשר לקחת ברשות... תגיד לה שיש בחורה מטורפת (כהגדרתך אגב) עם אובססיות נוראיות לאביתר ויש לה אישור רפואי שבלי התמונה היא לא תוכל לחיות...

למעלה