תזהרי! את משתינה מהעין~!!!
E evib New member 6/5/05 #32 לא נראה לי באלבום "חברים שרים קורין" הוא מופיע... אבל זו הופעה אז לא נראה לי שזה מה שאתה מחפש...
O OniOn Of a dOwn New member 6/5/05 #31 מי יודע אולי הוא הביא את אחותו ../images/Emo12.gif יש לי ת'תמונה איפשהו אני אעלה אבל היא לא חינכה אותו בתיכון המחנכת ה... (לא אוהב אותה ) שלך כאילו, בתמונה יש מישו אחר :-| נ.ב - כן כן אשל הנשיא משתלטים פה אמממ שבת שלום
מי יודע אולי הוא הביא את אחותו ../images/Emo12.gif יש לי ת'תמונה איפשהו אני אעלה אבל היא לא חינכה אותו בתיכון המחנכת ה... (לא אוהב אותה ) שלך כאילו, בתמונה יש מישו אחר :-| נ.ב - כן כן אשל הנשיא משתלטים פה אמממ שבת שלום
0 0mroosh New member 6/5/05 #34 המחנכת הארגנטינאית הנימפומנית שלי! גם אני לא.. היא הייתה המחנכת שלו ב-י'/יא' משהו כזה. ב-יב' מישהי אחרת חינכה אותו, בגלל זה היא מופיעה בתמונה! ואתה! אתה לומד באשל! הזדהה! מי אתה ומאין באת?
המחנכת הארגנטינאית הנימפומנית שלי! גם אני לא.. היא הייתה המחנכת שלו ב-י'/יא' משהו כזה. ב-יב' מישהי אחרת חינכה אותו, בגלל זה היא מופיעה בתמונה! ואתה! אתה לומד באשל! הזדהה! מי אתה ומאין באת?
O OniOn Of a dOwn New member 8/5/05 #38 *לא מוצא* אני אצלם שוב זה מבצע לעשות דברים כאלה אממ ואתה ששאלת אני מ-יא שחק. וזהו. לילה טוב אוף אני לא אוהב את חודש מאי, וגם את יוני
*לא מוצא* אני אצלם שוב זה מבצע לעשות דברים כאלה אממ ואתה ששאלת אני מ-יא שחק. וזהו. לילה טוב אוף אני לא אוהב את חודש מאי, וגם את יוני
U uberBitca New member 5/5/05 #6 לבקש מאביתר? איך עושים זאת? ואם מישהו מהפורום יודע, אני יותר מאשמח. אני אודה לו כל חיי אפילו..
O OniOn Of a dOwn New member 5/5/05 #14 תשלח לו מייל דרך האתר שלו הוא עונה אנ'לא יודע אם הוא יסכים אבל אני משאר שאין לו סיבה לא להסכים
I InfeCtedShesek New member 5/5/05 #7 ממ אני מנגנת אותם. לא יכולה לתת לך את התווים, כי מצאתי אותם משמיעה. זה לא כזה מסובך.
U uberBitca New member 5/5/05 #12 אני בערך שנה לא נגעתי בפסנתר.. אז כבר השמיעה המוזיקלית שלי על הפנים.. אייסיקיו?