תוך שנה וחצי: שיווק קרקע בחמישה מבסיסי גוש דן

אני במקומך לא הייתי ישן טוב בלילה

אחרי שגילית את הסוד הגדול של ת"א. צפה לביקור מפתיע

אההה... עכשיו הבנתי!

כשאמרת עולם סודי מתחת לאדמה בת"א התכוונת ל...נפט!!! סיבה מצוינת למה לא לעשות שם רכבת תחתית!

amit1270

New member
כדאי שתספר גם לראש הממשלה על העולם הסודי הזה

כי הוא דווקא תומך ברכבת תחתית בתל אביב.

אם אני ביזבוז בשבילך אתה לא חייב לענות לי

למרות שאני נורא אשמח ללמוד את המקצוע הזה . בסיס הקרייה לא רק מיטרד שמפריע לפיתוח העיר , גוזל שטח יקר , וגם חוסם כבישים והולכי רגל במרכז העיר , אלא גם מהווה איום ביטחוני לעיר , ונימצא במקום בולט מאוד לפיגועים . אם צה"ל ימכור את שטח הקריה היקר הוא יוכל למנצוא שטח קטן יותר בקירבת ירושלים ולהקים עליו כמה גורדי שחקים שבהם אפשר יהיה להכניס את שטח הקריה . אגב , מי שתיכנן את בניין הפנטגון הוא גאון בעיניי , כי זה פשוט עיר ענקית של 5 קומות . שיש לה עוד כמה קומות מתחת לאדמה תודה שאתה כל כך נחמד ועונה לי כל כך יפה .

ש מים

New member
מצטער, כשאני בעבודה...

וחוטא בבריחות קטנות לפורום, אני לא יכול להרשות לעצמי יותר מידי סבלנות.

oschlick

New member
יש הרבה קרקעות פנויות באיזור ירושלים - החל

מגב הר הצופים ועד נבי סמואל

ליד אוניברסיטת הר הצופים

ליד אוניברסיטת הר הצופים יש שטח פנוי ענקי . אפשר להעביר שלם את כל הקרייה וגם לשמור על הריבונות הישראלית של מזרח ירושלים

ש מים

New member
ככל שאני יודע זה לא נכון

לא נסחפת קצת עם האמירה הגורפת? (בכלל, שמתי לב שיש לך נטייה חזקה לאמירות גורפות ולא מבוססות דיין
).

העברת מיפקדת צה"ל לירושלים הייתה תורמת המון

העברת בסיס הקריה לירושלים היה יכול לתרום הרבה : גם לחזק את מעמדה של ירושלים בתור עיר מרכזית וחשובה , גם להביא עוד חיילים שהם ישמרו על ירושלים , וגם מפתח את ירושלים ומביא עוד תושבים לא חרדים , לעומת זאת , בסיס הקריה בתל אביב הוא מיטרד נוראי שתקוע כמו עצם בגרון וחוסם רחובות ואזור מרכזי ומפריע לפיתוח המע"ר החדש של איילון

פסיפלורה: איפה בירושלים?

כמו שכתבו לך פה, מה הרעיון שלך במדויק, איפה בירושלים אתה רוצה לשים את הקרייה? בשועפת ? ליד הפיקוד, בהר אורה? מתחת כביש בגין? איפה?

ליד מבשרת ציון

ולא , ממש לא חסרים מקומות שאליהם אפשר להעביר את הקריה . הייתה אפילו מחשבה להעביר את בסיס הקריה ליד עיר הבה"דים ליד ירוחם

darkshadow1

New member
ואיך כל החיילים יגיעו לשם?

כאילו כביש 1 לא מספיק פקוק גם ככה.

למעלה