תוכנות ופרסים בתפוז
אנשים

michalie XD

New member
אמרתי לך את זה כבר ואני אגיד

את זה שוב!! ס'מוכשרת את!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YuvalJones

New member
../images/Emo207.gifחזרתי מאילת../images/Emo207.gif

טוב אני בטוחה שאפחת לא הרגישה בחסרוני כי אני במילא לא כותבת כאן הרבה..
אניוואי, באלי לחפור אז מי שרוצה יכולה לקרוא ומי שלא לאD: אז ככה, בת דודה של אמאשלי עשתה חתונה באילת. היא הזמינה 200 אנשים, וארגנה לכל ה200 אנשים שלושה ימים באילת במלון דן[שזה פאקינד מלוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןגכקרכמעמלארצלךעציךלצנךליגכ] כל האורחים הגיעו ככה שלוש ארבע ביום הראשון, מתארגנים מקבלים חדרים וב-9 קוקטייל בחצר של המלון. ממש נחמד כזה. קיבלתי חדר עצום ביחד עם אחשלי ובנדודי. המרפסת הייתה פעמיים החדר שלי וממש התלהבתי מזהXD ביום השני קניתי כלמיני דברים חמודים - ג'ינס,שמלה לחתונה של דודה שלי, שמלת-חוף,נעליים. ביום השני הייתה החתונה והיה פשוט מדהים. בשש הגיעו שלושה אוטובוסים שלקחו אותנו לריף הדולפינים.. בריף יש מין גשרים כאלה על כל הים ועל החוף ושם למעלה על הגשרי-עץ האלה הייתה החופה שהייתה ממש יפה. (חלק מהיופי כמובן בא מהחתן והכלה שהם ממשש ממש יפים!) אחכ ירדנו מהגשרים ועל החוף בנו כמו אולם פתוח כזה עם במה ענקית ורחבת ריקודים והיה שיא היפה. כולם רקדו עד 1 וחצ י בלילה כזה ואז לקחו אותנו לבריכות חמות כאלה. ואין אין אין דברים כאלה. בריכה אחת שהיה בה טרמפולינה בתוך המים ונדנדות ושיא היפה, ועוד שתי בריכות חמות מלוחות כאלה שצפים בהן D: יאווווווו כלכך נהנייתתתיייי!@$#%^&@#$%^& בטח אף אחת לא תקרא אתזה אבל הייתי חייבת לפרוק ^,^ ~עכשיו אני הולכת לאכול אצל דודים שלי אומשהו...~

butbut

New member
../images/Emo126.gifבא לי לקנות שמלת-חוףXD

וואי נשמע שנהינת ממש

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifמלון דןןן@#$%^$%../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אני חולללללללללללה על המלון הזה זה המלוון הכי טוב בחיים!!!! שהיה לי יומולדת אמא שלי לקחה אותי לשם וחברה שלה היא מנכלית של המלון משו כזה אז היא ארגנה לנו סוויטת מלכותית D: והיה ממש כיף וחדר ענקיייDDD= יאוו מאמי שמחה שננהנתתת;]]]

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifנצלש|פוסטרררררררררר../images/Emo26.gif#%@#$@!%

עברתי ליד דוכן העיתונים במכולת שאני תמיד קונה ומה עיני רואות?
פוסטר של מקפליי
זה!!!! זה שהתבאסתי שיש אותו רק לבריטים
אני חייבת חייבת לקנות וזה מה שאני הולכת לעשות!! אומגגגגגגגגגג יש לי סוף סוף מלא פוסטרים שלהם!!! הפכתי מממורמרת שיש לי 1 וחצי פוסטרים שלהם לאחד שמחה משוגעת שיש לה 1000!! XDDD בהגזמה כן
אומג אומג:0
כמובן שהייתי חייבת להויצא את גם צילמתי את זה בפלא
לא שרואים משהו
@$!#%
*שולחת הודעה לאמא שתקנה*

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהרגע כתבתי, ואומרים שיש אבל

אני לא ראיתי בשום מקום את הפוסטרמאניה... זה נראה לי קצת מוזר.. והפוסטר הזה הוא מהעיתון שיצא היום לחנויות

Little McMickey

New member
יש יהיה לי עוד היום D: וד"א לא ראיתי שום פוסט

פוסטרמאניה בחנויות ולפי דעתי כמו כל שנה מוציאים פוסטמרניה בקיץ או קצת אחרי ספטמבר או אוקטובר.. ככה זה היה עם 2007.. לפני שהשנה נגמרת...

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif יש פוסטרמאניה... יש לי XD

תחפשי בקיוסקים/סופרים. ושמו את התמונה עם הרקע האדום, שדאגי עם כובע, ודני יצא ממש מפחיד. (שמו את התמונה בכתבה).

sweet shir

New member
כן, אבל הם שינו את זה. ב-06 הוציאו בחנוכה, 07

הוציאו בסוף יוני-תחילת יולי ועכשיו הוציאו ל-08.

../images/Emo95.gif הפוסטרמאניה יצא כבר...

יש פוסטר אחד שלהם בפוסטרמאניה ועוד פוסטר בעיתון עצמו של ראש 1...

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif היום לחברה שלי היה על השולחן שלה את זה.

לקחתי לה את זה ובהיתי בזה כל השיעור.. הם יצאו כ"כ טוב שם
אחחח,הקנאה הקנאה

למעלה