תוכנות ופרסים בתפוז
אנשים

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifחה! כלבתה! ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

לכי דחפי תחיבוקים שלך ל****
ביאץ' סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם
במפגש תאלכי תאכלי תאכליייי סיני סיני סיני עם סיוני! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

m o r 1 0 2

New member
אני לא אוכלת איתך../images/Emo70.gifגיטרה|

חתיכת חתיכת חתיכתתת פרההה!! ככה את רוצה? סבבה! אני יותר לא יביא לך שום חיבוק! שכחי מהחיבוקים שלי
נחשוב עלייך,על הסיני עם סיוני

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifאני פרה?!../images/Emo80.gif יא.. ממוטה!

לכי תחבקי ממוטות |סנוב| לאלאלאלאלאלאלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מורצ'ההההההההההההההההה מי תחבק אותי אם לא את
~אם תלכיייי מי תחבק אותי ככה? [-----שכחתי תהמשך
] ~
יאמ יאמ יאמיייייי סיני מקפיצי עם סיוני בעזריאליייייייייי DDDDDDDDDDDDD:

just orr

New member
שיהיה לה מזל טוב D:

חחח ס'חמודים הם. תודה על התמונות ^^

אני בכלל שמעתי שדני ואוליביה נפרדו כי היא

ניצלה אותו רק בשביל להתפרסם ואז זרקה אותו! היא ביץ'-ואל תכחישו שהיא גם נראית כזאת! פיכססס אני שונאת אותה,לדני מגיע הרבה יותר ממנה!

talosh1234

New member
זאת רק שמועה XD

והיא ממש כוסית לדעתי
הלוואי עליי להיות במידת ג'ינס שלה XD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifשיהיה לה מזל חרא....

כאילו.. לודתע מהלומר XD מזל טוב? כבר יש לה כנראה כי יש לה את דני... דני נראה כמו פעם קצת פה...
אוף.. אין לי כוח..... היא גדולה מדיי בשבילו..חח אוף מעצבנת חה! הוא הסתכל הצידה... נהנהנה

rox love BSM

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo124.gifיש לי עוד שיר

מקווה שלא נמאס עליכן אבל בתקופה האחרונה התחלתי לכתוב שוב אז אמ הנה עוד אחד ותגידו לי מה אתן חושבות D:
Please tell me what can i do To get back to you Please tell me what will convince you That I love you And will always do Please tell me what I did wrong How come you don’t want me anymore Please tell me Why are you walking away What if it was meant to be Maybe I did a mistake And understand that you're hurt But please don’t tell me that, You don't want me anymore The colors are fading away From your eyes And all that was left Its hurt and pain Both of us feel the same That we could have behaved In a different way But please don't walk away Give me one last chance Don't leave me here, alone With a broken heart Let's forget it all And be together Like we used to And admit that you're not whole without me Please stop fighting your heart​
אז מה אתן חושבות D:

גרבע

New member
../images/Emo105.gif חמוד../images/Emo70.gif

אהבתי אותו ממש
באמת.החיבור של המילים והכול יצא ממש טוב! אהבתי במיוחד את הבית האחרון.אבל לא אהבתי את הנושא של השיר.

rox love BSM

New member
תודה D:

ולמה? השיר הזה הוא על ידיד טוב שלי שהייתה לו חברה והיא לא ממש הייתה מקובלת כאילו וחברים שלו צחקו עליה ויום אחד היא איכשהו גילתה את זה והיא ממש נעלבה והוא ממש הצטער על זה ~חופר~ XDD אבל עדיין למה?

גרבע

New member
../images/Emo105.gif -

ממבט ראשון-בעיקר כי אני חושבת שלא צריך ללחוץ על בן אדם שעוזב. כי אם הוא עוזב-משמע הוא לא אוהב אותך ואני לא חושבת שצריך ללחוץ על בני אדם לאהוב אותך. כי תסתכלי- Please tell me what I did wrong How come you don’t want me anymore זהנשמע נואש כזה..לאדעת אבל עכשיו כשאת רושמת שהוא הצטער על זה זה כבר משהו אחר.. בקיצור-אל תתיחסי אלי
אני אהבתי את זה מאוד

McFlyRoni

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo109.gif../images/Emo121.gif בקשר לפוסטרמניה החדש :]

מישהי כבר ראתה אותו? איזה תמונה שמו של מקפליי?

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo121.gif טוב כבר אמרו לי מה יש XD

יש את מה שהם שמו בכתבה.. התמונה עם הרקע האדום, שדני ממש מפחיד בה...
הם פשוט חבורה של מפגרים! למה לשים עוד פעם את התמונה הזאת??!!??!?!

m o r 1 0 2

New member
רציני??מתי זה יצא?../images/Emo168.gif

אני אפילו לא ידעתי
מוזר
ראש 1 טיפשיםXD

m o r 1 0 2

New member
הי,הי,הי../images/Emo156.gif../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

חשבתי שהמומיה תפחיד אותך
מאיפו לי לדעת שיצא הדבר הזה?
שיודיעו!!