ג'אגרנוט אני שמחה שכתבת
אני אענה :
1.אני חושבת שהייתי עושה בדיוק כמוך , לפני איזה שלוש שנים התחלתי לצאת גם עם מישהו ובהתחלה שאלתי מה התכניות שלו לעתיד שלו, הוא אמר שהוא לא מאמין במוסד הנישואין ולא בילדים -אחרי שבוע או שבועיים שנתתי לזה מחשבה עמוקה החלטתי שזה לא התכניות האישיות שלי ולכן אמרתי לו שתודה רבה אתה בחור באמת מקסים אבל אני לא רואה את עצמי עם מישהו שלא רואה אפילו ילד אחד בעתיד שלו...זה לא היה אשמתו הבנתי אותו הוא גם הגיע ממשפחה מפורקת כמוני ואיבד קצת תקווה אי אפשר להאשים על זה , אבל בתור בן אדם שעמוק בפנים קצת אופטימי החלטתי שזה יהיה לי קשה מדי עריריות...
אז אני לא מאשימה אותך
2.היום שלושה שנים אחרי (אני כבר גם קרוב ל30..בעצמי היום) אני יותר נוטה לחשוב שאולי אושר הוא לא כמו שאנו חווים אותו ואהבה חשובה יותר , אך יחד עם זאת , אם יש משהו שאני יודעת שאני חושבת שעדיין חשוב לי זה שעל ילדים לא הייתי מוכנה לוותר (גם אם לא נשואים..) ולא רוצה להיות ערירי ,האם היא הייתה פתוחה לרעיון אימוץ? מה בעצם הייתה ההתנגדות שלה לילדים?(משהו אישי שקשור לבעיות בהריון או שמא הקונספט של ילדים היא לא הייתה מוכנה אליו?) מהסיבה שפשוט חשוב להשאיר סוג של מורשת,חותם אישי שלך בעולם גם אם הוא לא משמעותי...רק מפאת חמת הספק שאולי תצליח להשאיר חותם זה חשוב..לפחות בעייני(לא מצפה מאחרים לחשוב כך!)
לסיכום , לדעתי אתה בחור מאוד מיושב בראש ואני מבינה שזה פשוט כואב וזה יכאב לעוד הרבה זמן אבל אני מאמינה בלב שלם שתמצא מישהי שתהיה המכסה לסיר או מחבת שאתה
אז לא להתייאש , אני יודעת שאתה קרוב ל30 והשעון מתקתק אבל תשתדל בבקשה להיות סבלני ! אני מניחה שאתה יודע אבל אני אגיד שוב , אין שום טעם להכנס למערכת יחסים בלחץ רק כי השעון מתקתק...זה יהיה מתכון לפיצוץ ואסון
אני שמחה שהחלטת לשתף אותנו קצת אני יודעת שאתה קצת בדאון ואני שמחה שבחרת להעזר בנו , בשבילי אם אני יכולה אפילו לעזור לבן אדם 1 דרך הפורום הזה לקצת אושר או הפוגה או הקלה באיזה שהוא סבל נפשי , מבחינתי השגתי את המטרה שלי..אז תודה על השיתוף , אתה בהחלט תמיד מוזמן לשתף
שולחת חיבוקים וחיזוקים תמשיך להשאר אופטימי ושמח (זה אחד הדברים החשובים בחיים ברגעי שפל ורגעים אפלים וחשוכים בחיינו)
מוסיפה לך שיר שלי תמיד עוזר ברגעי שפל...
pink -try אני יודעת שזה פינק , אבל תקשיב למילים יש בהם משהו! אני יודעת שהיא זמרת פופ והכל אבל אם תקשיב פעם לשירים שלה באמת , הם בכלל לא פופיים אלא כבדים אחושרמוטה ומנחמים, לי הם תמיד עוזרים ברגעי משבר!