שרשור מעולה
והנה אני יוצאת מהארון...
אז ככה, יש לי כמה מטרות "שבדרך" (מה שנקרא תחרויות מטרה מדרג B) ומטרה אחת עיקרית שעושה לי פרפרים בבטן וכתובה בעפרון.
על הדרך יש לי את הדזרט צ'אלנג':
20 ק"מ ריצת לילה - ריצה מרגשת במיוחד וחווייתית כי אני מגיעה לשם עם קבוצה של מתאמנים שלי בפעם הראשונה
ואחר כך רכיבה בבוקר - פעם ראשונה בחיים שלי שאני הולכת להשתתף בתחרות של אופני שטח, ואני מאוד מתרגשת וגם חוששת. חוששת גם מפני שעוד אין לי טכניקה באופני שטח, ומתרגשת מפני שזו הפעם הראשונה, וגם כי אני ממש אבל ממש רוצה להנות מהארוע הזה, ואולי לגלות אהבה חדשה במקום רכיבת הכביש שאני לא יכולה יותר (וגם לא טריאתלון או איירונמן - שגם הם על כביש
)
אז יש לי הרבה
בבטן לקראת הדזרט צ'אלנג'
אחר כך בפברואר אני אהיה במרתון תל אביב עם המתאמנים שלי. רובם ירוצו במקצה חצי המרתון, אז זה גם המקצה שאני אעשה, למרות שיש לי גם רצים במקצה ה-10 ק"מ והמרתון.
התרגשות גדולה כי עבורם זו תחרות מטרה, וכל העונה שלנו מכוונת לשם.
והמטרה שממש מרגשת אותי, וכתובה כרגע בעפרון, אבל לשם מכוונים כל האימונים שלי: 3 מרתונים ב-3 ימים ב-21-23/3/2014
ביום שישי רצים במרתון ירושלים
ביום שבת רצים מרתון בים המלח
וביום ראשון רצים מרתון באילת
אני חלק מחבורה של כמה עשרות "משוגעים" שלוקחים חלק בפרוייקט המיוחד הזה, ומתרגשת עד מאוד.
בדיוק היום נפגשתי אבי דה-פילוסוף, המנחה שלי מקורס מדריכי ריצות ארוכות, איש מקסים ומאמן בחסד שממשיך ללוות אותי ולייעץ לי.
עברתי איתו על התכנית התקופתית שהכנתי, קיבלתי עוד דגשים ורעיונות, כמה שינויים קלים נוספים שאני הולכת להכניס בעקבות הפגישה איתו והרעיונות שלו.
ועכשיו אתן מבינות למה אימוני סוף השבוע שלי נראים כמו שהם נראים. ואני מתרגשת. מאוד. ואני חוששת. מאוד.
וזה גם כתוב בעפרון חלש עדין בגלל אי הודאות מה יקרה איתי אחרי הראשון לינואר. כמה מהר אני אתחיל עבודה חדשה, שמן הסתם במקצוע שלי היא תובענית במיוחד, ובמיוחד בחודשים הראשונים.
זהו, הנה יצאתי מהארון... ואני מתרגשת אפילו יותר