תוכניות לשנה הבאה - מה כתוב לכן ?

melon

New member
תוכניות לשנה הבאה - מה כתוב לכן ?

דצמבר כבר כאן.
אוטוטו שנה חדשה.
מה התוכניות ? מה כתוב בעיפרון אדום ? מה בעיפרון חלש ? מה עוד לא כתוב אבל על הכוונת ?
ספרו ספרו .....

bananacream

New member
חצי מרתון במרתון תל אביב

מור שלז

New member
איזה יופי! גם אני אהיה שם

עם הקבוצה שלי שעבור רבים מהם זה יהיה חצי מרתון ראשון.

זה חצי מרתון ראשון שלך?

bananacream

New member
כן... מתרגשת מאד

המטרה: לסיים חצי מרתון בריצה. הזמן פחות משמעותי אבל גם שם יש יעד

שמעדיפה לא לחשוף מהפחד מפדיחות

מור שלז

New member
אני מאוד מאמינה בגישה שלך

חצי מרתון ראשון (או בעצם כל מרחק ואתגר שאנחנו מתמודדות איתו בפעם הראשונה) זו חוויה מדהימה.
הזמן באמת פחות משמעותי (למרות שזה בסדר ולגיטימי לעשות את מה שאת עושה ולהציב יעד - אבל כל זמן שזוכרים שהמטרה העיקרית היא לסיים).

בהצלחה! מתרגשת איתך
אין כמו הפעם הראשונה

SarahPa

New member
אין דבר כזה פדיחות....

זה לא פשוט לסיים בריצה מרחק כזה...
כשאני מרגישה שעומדת להשבר (וזה קורה הרבה במרחקים ארוכים)מדקלמת לעצמי - תאיטי את הקצב, תאיטי את הקצב... מאיטה אפילו מאוד את הקצב לכמה זמן שצריכה כך אני נחה עד שמרגישה שהכוחות חוזרים אליי.
בהצלחה!

גם אני אהיה שם!!!

שאלוהי מזג האוויר יאיר לנו פנים השנה ואז זו מסיבת ריצה נפלאה להיות בה....בהצלחה!

melon

New member
שנת החצי

השנה הקרובה אני מתכוונת להמשיך להתמקד במרחק חצי מרתון - המטרה לשפר זמנים.
חוץ מזה - בטח עוד כמה מירוצי 10k ואולי אפילו 5k ...

* פברואר - רשומה כבר לחצי מרתון. מקווה שיצא לפועל כי מחלימה מפציעה....
* אפריל - ריצת 10 ק"מ עם הילדים במסגרת ריצת האביב ההמונית (כמו ה"נייקי" המקומי ...)
*מאי - חצי מרתון רוק-אנד-רול בפורטלנד. 5 שעות נהיגה - רשום בעיפרון דק ....
* יוני - ריצת 10 ק"מ - היום הארוך בשנה. האוירה, האוכל (!) והאירוע ממש ממש מדהימים.יש גם ריצת דרדסים של קילומטר ...
* אוקטובר - רוצה לחזור לזירת הפשע ולרוץ שנה שנייה את Bllingham Bay Marathon - החצי כמובן
* אוקטובר 10 ק"מ - ריצת תרנגולי ההודו - בגלל החולצה השווה.

מקווה להספיק את כל זה ....

מור שלז

New member
תכנית שווה ביותר!

עושה חשק כל הריצות שלך... לגמרי!

והאמת במיוחד בא לי על חצי מרתון רוק-אנד-רול בפורטלנד. וואו! בהחלט שווה 5 שעות נהיגה...

אגב, אם המטרה שלך היא שיפור זמנים, שווה לשקול לשלב מרוצי 5 ק"מ, אפילו כטסט בתוך התכנית. אלו מרוצים שמתאוששים מהם יחסית מהר, לא צריך טייפר או הכנות מיוחדות לקראתם, ומשפרים יופי את המהירות.

בהצלחה!

חייבת לציין שמהכל ריצת תרנגולי ההודו נשמעת

הכי שווה שיש
ואיזה חולצה שווה יש שם?!
איזה כיף לך שיש לך כאלו מירוצים שווים לבחור מהם!

melon

New member
החולצה שווה

זאת חולצה תרמית כתומה עם הדפס חינני בצבע כסף-מחזיר-אור של רגלי תרנגול הודו - גם מחממם, גם בטיחותי , יש כיס שמתחיל במותן ונמשך לגב - מתאים לטלפון.
יש מירוצים סופר שווים בארץ - ירושלים ! עין גדי ! טבריה , ריצות במדבר , בכרמל היפה ..... וגם את נייקי הייתי עושה בשביל החוויה האדירה

SarahPa

New member
איזה תוכנית....

מה שאני אוהבת זה לשמוע על "חוויות חוץ" - ריצות לא מוכרות לנו כאן.
אשמח לשמוע חוויות וסיפורים ...

ובהצלחה בתוכנית הארוכה...

מור שלז

New member
שרשור מעולה
והנה אני יוצאת מהארון...

אז ככה, יש לי כמה מטרות "שבדרך" (מה שנקרא תחרויות מטרה מדרג B) ומטרה אחת עיקרית שעושה לי פרפרים בבטן וכתובה בעפרון.

על הדרך יש לי את הדזרט צ'אלנג':
20 ק"מ ריצת לילה - ריצה מרגשת במיוחד וחווייתית כי אני מגיעה לשם עם קבוצה של מתאמנים שלי בפעם הראשונה

ואחר כך רכיבה בבוקר - פעם ראשונה בחיים שלי שאני הולכת להשתתף בתחרות של אופני שטח, ואני מאוד מתרגשת וגם חוששת. חוששת גם מפני שעוד אין לי טכניקה באופני שטח, ומתרגשת מפני שזו הפעם הראשונה, וגם כי אני ממש אבל ממש רוצה להנות מהארוע הזה, ואולי לגלות אהבה חדשה במקום רכיבת הכביש שאני לא יכולה יותר (וגם לא טריאתלון או איירונמן - שגם הם על כביש
)
אז יש לי הרבה
בבטן לקראת הדזרט צ'אלנג'

אחר כך בפברואר אני אהיה במרתון תל אביב עם המתאמנים שלי. רובם ירוצו במקצה חצי המרתון, אז זה גם המקצה שאני אעשה, למרות שיש לי גם רצים במקצה ה-10 ק"מ והמרתון.
התרגשות גדולה כי עבורם זו תחרות מטרה, וכל העונה שלנו מכוונת לשם.

והמטרה שממש מרגשת אותי, וכתובה כרגע בעפרון, אבל לשם מכוונים כל האימונים שלי: 3 מרתונים ב-3 ימים ב-21-23/3/2014

ביום שישי רצים במרתון ירושלים
ביום שבת רצים מרתון בים המלח
וביום ראשון רצים מרתון באילת

אני חלק מחבורה של כמה עשרות "משוגעים" שלוקחים חלק בפרוייקט המיוחד הזה, ומתרגשת עד מאוד.

בדיוק היום נפגשתי אבי דה-פילוסוף, המנחה שלי מקורס מדריכי ריצות ארוכות, איש מקסים ומאמן בחסד שממשיך ללוות אותי ולייעץ לי.
עברתי איתו על התכנית התקופתית שהכנתי, קיבלתי עוד דגשים ורעיונות, כמה שינויים קלים נוספים שאני הולכת להכניס בעקבות הפגישה איתו והרעיונות שלו.

ועכשיו אתן מבינות למה אימוני סוף השבוע שלי נראים כמו שהם נראים. ואני מתרגשת. מאוד. ואני חוששת. מאוד.
וזה גם כתוב בעפרון חלש עדין בגלל אי הודאות מה יקרה איתי אחרי הראשון לינואר. כמה מהר אני אתחיל עבודה חדשה, שמן הסתם במקצוע שלי היא תובענית במיוחד, ובמיוחד בחודשים הראשונים.

זהו, הנה יצאתי מהארון... ואני מתרגשת אפילו יותר

מצ'געת אחת!!! ארון גדול להיות בו....חחח

דבר ראשון אני ממש ממש מקווה להפגש בת"א! לראות אותך לפני הזינוק או בזמן הריצה זה הדבר הכי טוב שאני יכולה לאחל לעצמי. מתי ניראה לך שתזנקי עם המתאמנים שלך? אני בטח יהיה במקצה האחרון ולראות את החיוך שלך בין אלפי האנשים יהיה גדול!

ולגבי המטרה שלך.....ולגבי זה שיש עוד כמה מטורפים כמוך....מדהים! לגמרי מדהים!

מור שלז

New member
בטח! ננסה לקבוע פגישה לפני/אחרי!

אני אדע סמוך יותר למרתון ת"א מתי הזינוק שלנו וננסה להפגש.

SarahPa

New member
אצלך השגעון רק מחליף צורה

וואחד שגעון מצאת לך הפעם.... מה שנקרא: אין לך רגע דל.

נשמעת מטרה מאתגרת לגמרי ובנוסף צריך גם להגיע ממקום למקום אחרי כל ריצה...
באילת זה מרתון כביש או שטח?
אגב, בשנה הבאה יהיה בפעם הראשונה מקצת מרתון מלא במירוץ המדברי - אז הנה עוד מטרה אם אין לך מספיק... :)

זה פרוייקט מאורגן, יש על זה פרסום או שזו יוזמה פרטית שלכם?

במקצה החצי בת"א התוכנית היא לרוץ ביחד בקצב של המתאמנים?

בהצלחה והנאה בכל המטרות ומאחלת לך שהפעם תצילחי להגשים אותן במלואן...

למעלה