תוכניות לשנה הבאה - מה כתוב לכן ?

ואללה אנחנו בסוף השנה....

כשראית את השרשור פתאום קלטתי כמה עשיתי בשנה הזו: 2 חצאי מרתון, 2 טריאתלונים, מרוץ ,10 מרוץ 5, ומשחה אחד - ולא באמת חשבתי מה אני רוצה לעשות השנה, יש מטרות קרובות, יש קבוצתיות יש זוגיות אז ככה...
המטרה הקרובה היא חצי מרתון ת"א - הפעם לא לבד, הפעם עם חברות וחברים לקבוצה, שאת אחת מהן הבטחתי ללוות בדרך. היא רצה מתחילה יחסית, ואנחנו מאוד אוהבות לרוץ יחד באימונים, זה כמובן החצי הראשון שלה כמו שלרבים מהקבוצה וההתרגשות גדולה. אני מכניסה שאיפה קטנה גם של זמן מטרה בחצי הזה, אבל זו מטרה כמוסה שכזו. ולא פחות חשוב מזה לבעלי זה יהיה מרוץ ה10 הראשון!

אחר כך הר לעמק - אני בונה 2 שמיניות שנרוץ יחד. מקווים מאוד להצליח להרשם, בתוך הרצים אנחנו 4 זוגות נשואים (כן, גם האיש שלי!!) בצוות....שווה נכון?

וכמובן טריאתלון נשים - הפעם עם גיסתי שהצטרפה לקבוצה והכי חשוב עם הבת שלי שתעשה את העממי!!

זה מה שאני יודעת, אבל מה אני רוצה - אני רוצה מרוץ 10 ובו לרדת את השעה (לדעתי זה משהו שאני יכולה כיום ואני מאוד רוצה לנסות), אני רוצה להשתתף יותר במשחים (זו היתה חוויה נפלאה עבורי השנה).
ובעיקר להמשיך להנות, לאפשר לעצמי גמישות גופנית ומחשבתית להוסיף או לשנות מטרות לאורך השנה ולבחור את מה שעושה לי טוב.

תודה על שירשור מצויין, זה איפשר לי לחשוב פתאום על הדברים

2_be

New member
אני זוכרת את החצי הראשון שלך בתל אביב

בשנה שעברה.
מדהים כמה הרבה הספקת מאז! :)

SarahPa

New member
ככה סתם שלפת רשימה מפוארת שכזו...

איזה הספק, וואוו...

בשבילי אני מאוכזבת שלא בחרת בירושלים.... כבר בניתי על אימונים וריצה חוויתית ביחד.... אבל בכל זאת את מוזמנת לגוון באימוני עליות אצלנו וכך לא תרגישי את החצי בת"א, (כדאי לך!!!)

מקווה שתצליחו להרשם להר-לעמק אבל רק שתדעי, אם זה מתפספס אז יש את מירוץ תנ"ך-תש"ח המקסים התואם שלו. כבר בשנה הראשונה קיבל מחמאות רבות מהמשתתפים על ארגון פנטסטי בכל המובנים, הייתי גם בצוות ואני יודעת מבפנים שהמארגנים היו נהדרים... זה גם קרוב יותר באיזור לטרון-בית שמש-ירושלים.

את צועדת קדימה במלוא העוצמה... תמשיכי להנות מכל צעד ותוכנית.
ומחכה להזדמנות לרוץ יחד ...

melon

New member
אחלה תוכניות

לגבי ה-10 , ברור לי שתשרפי את המסלול ..... אני מחכה לשמוע....

ממה מיה

New member
אין הרבה תוכניות בעיקר זורמת

כרגע רשומה למעיינות ביום שישי הקרוב ולחצי מרתון בירושלים.
מרתון מלא כבר ניסיתי ואני לא בנוייה לזה, לפחות לא כרגע.
נהנית מהמרחקים של החצי. אז זורמת ונרשמת לי למרוצים שנראים כייפים ומנסה לשמור על תכונית שמרנית בלי לחרוג מסרגל המאמצים.
התוכנית האמיתית המסומנת במרקר היא להיפטר כבר מהפציעות שאני סוחבת המון זמן (פלנטר פשיטייס, גיד אכילס והרמסטרינג) ולהסיר את העננה הזו מההנאה של האימונים.

ממה מיה

New member
וכמובן שכחתי - ה DESERT CHALLENGE

אמנם ארוץ רק 10 אבל ההישג הכי גדול הוא שהצלחתי לשכנע את המשפחה להצטרף לקמפינג וטיול אופניים למשפחות למחרת

מור שלז

New member
בעיקר על הסימון במרקר

רואים שאת נהנית ממה שאת עושה, ואני כל כך מזדהה עם הגישה הזו שלך: קודם כל לטפל בסוגיית הפציעות, להפטר מהן, גם אם זה אומר לא לעשות יותר מדי תכניות, ולזרום בהתאם למה שהגוף מאפשר.

זו בדיוק הצורה שבה אני חזרתי להתאמן אחרי הפציעות של ההתחלה. לא העזתי להציב שום מטרה שכתובה בעט, בעיקר רצתי מרחקים של חצי מרתון כמו שאת עושה, וכל פעם מחדש שמחתי על היכולת הזו, שכל כך לא מובנת מאליה, לסיים אותם.

עם כזו מטרה שמסומנת במרקר, והזהירות ושיקול הדעת שלך, אני משוכנעת שיום יבוא ותגלי שהעננה הזו הוסרה מההנאה של האימונים.

שנה של בריאות

אהבתי במיוחד את המטרה המשפחתית במדבר. ספרי אחר כך איך היה, מאוד הייתי רוצה לעשות את זה בשנה הבאה עם המשפחה שלי

SarahPa

New member
אוהבת את הזרימה שלך

מזדהה עם התחושות שלך כמעט כאילו אני כתבתי אותן....
אני חושבת שדי מההתחלה (כשהגדלתי מרחקים) הבנתי שאני לא בנויה למרתון שלם וטוב לי עם מרחק החצי וסביבתו.
שומרת בעיקר לא להפצע ונהנת ממה שיש...

אני יודעת שאת ממודעין אז אם את לא מנויה בחדר כושר כלשהו ורוצה המלצה למדריכה נ-ה-ד-ר-ת לפילאטיס/CORE , יכולה להמליץ לך על זו שאני מתעמלת אצלה וגם זול מאוד... האימונים אצלה ממש שומרים עלי מפציעות. גם אני חווית חלק ממה שתארת...

תרגשי טוב!!!

2_be

New member
שאלה טובה

רשומה כרגע לחצי בירושלים ולחצי בתל אביב בתקווה שאני אוכל לעשות את שניהם כחויה מתקנת לשנה שעברה (תחזיקו אצבעות!)

מעבר לזה, מבחינת ריצה מאמינה שכרגיל אזרום למה שיעשה לי טוב, כמו הר לעמק וריצות שטח אחרות :)

חוץ מריצה כתובות לי בעיפרון עוד כמה מטרות השנה שקשורות יותר לתחביבים האחרים שאני מפתחת לעצמי, כמו להצליח לעשות עמידת ידיים כמו שצריך

SarahPa

New member
לייק לעמידת הידיים

הרגת אותי מצחוק....
זה באמת לא פשוט, פעם כשהייתי ילדה זה היה משחק ילדים...

SarahPa

New member
לייק לעמידת היידים

הרגת אותי מצחוק....
זה באמת לא פשוט, פעם כשהייתי ילדה זה היה משחק ילדים...

מור שלז

New member
"אזרום למה שיעשה לי טוב": אהבתי!

אני כל כך אוהבת את הגישה הזו שלך, חופשיה ומשוחררת, פשוט לזרום למה שעושה לך טוב.
צריך הרבה עומק ברגליים וכוח כדי להיות מסוגלת לעשות את זה, אל תקחי את היכולת הזו שלך כמובנת מאליה.

ועמידת הידיים - וואו!

צ ל י ל 8

New member
מנצלת את השרשור כדי לשאול

איפה אני יכולה למצוא את כל תחרויות ריצה/מרתונים למינהם, גם כאלה שהם ממש קצרים כמו 3 ק"מ?
יש אתר או אתרים שבהם כתוב הכל?
גם הבנתי שיש ריצות גם למרחקים קצרים שלא נועדו למתחילים והקצב כן משנה בהם. איך אפשר לדעת?
תודה!!!!

המטרה שלי בשנה הקרובה היא להשתתף במירוץ 3 ק"מ, ואולי גם 5

למעלה