ואללה אנחנו בסוף השנה....
כשראית את השרשור פתאום קלטתי כמה עשיתי בשנה הזו: 2 חצאי מרתון, 2 טריאתלונים, מרוץ ,10 מרוץ 5, ומשחה אחד - ולא באמת חשבתי מה אני רוצה לעשות השנה, יש מטרות קרובות, יש קבוצתיות יש זוגיות אז ככה...
המטרה הקרובה היא חצי מרתון ת"א - הפעם לא לבד, הפעם עם חברות וחברים לקבוצה, שאת אחת מהן הבטחתי ללוות בדרך. היא רצה מתחילה יחסית, ואנחנו מאוד אוהבות לרוץ יחד באימונים, זה כמובן החצי הראשון שלה כמו שלרבים מהקבוצה וההתרגשות גדולה. אני מכניסה שאיפה קטנה גם של זמן מטרה בחצי הזה, אבל זו מטרה כמוסה שכזו. ולא פחות חשוב מזה לבעלי זה יהיה מרוץ ה10 הראשון!
אחר כך הר לעמק - אני בונה 2 שמיניות שנרוץ יחד. מקווים מאוד להצליח להרשם, בתוך הרצים אנחנו 4 זוגות נשואים (כן, גם האיש שלי!!) בצוות....שווה נכון?
וכמובן טריאתלון נשים - הפעם עם גיסתי שהצטרפה לקבוצה והכי חשוב עם הבת שלי שתעשה את העממי!!
זה מה שאני יודעת, אבל מה אני רוצה - אני רוצה מרוץ 10 ובו לרדת את השעה (לדעתי זה משהו שאני יכולה כיום ואני מאוד רוצה לנסות), אני רוצה להשתתף יותר במשחים (זו היתה חוויה נפלאה עבורי השנה).
ובעיקר להמשיך להנות, לאפשר לעצמי גמישות גופנית ומחשבתית להוסיף או לשנות מטרות לאורך השנה ולבחור את מה שעושה לי טוב.
תודה על שירשור מצויין, זה איפשר לי לחשוב פתאום על הדברים