תוכנית מזעזעת

עצם הצפיה היא לא כדי לבחור

אלא כדי לראות איך אנשים מתמודדים..אני מודעת לזה שזה לא ממש בוגר אבל לומדים מטעויות של אחרים

guy golan

New member
צודקת 100%

אני למדתי שלא טוב להיות יותר מדי שתלטן ואני משתדל לא להיות כזה (פרק 3 למי שמבין)

ShukyDD

New member
זה לא צריך להיות בוגר

אנשים קיימים בשביל שנלמד מטעויות שלהם

ShukyDD

New member
נו באמת

את באה לפה כולך מלאה זיוני שכל ישר אנטי ישר מוצאת חסרונות כי זה מה שראית במבט ראשון ואז באה ואומרת לנו תנסו אתם לראות את הדברים בצורה קצת יותר פתוחה? סבבה אני יכול להבין מה לא מוצא חן בעינייך בתוכנית הזאת אבל הייתי גם מצפה שתביני למה אנחנו מגלים עניין בזה את יודעת תנסי לראות את הדברים בצורה קצת יותר פתוחה, כמו שאני רואה וכמו שאף אחד פה לא מכריז כמה הוא מת על התוכנית הזאת וכמה הוא מקליט אותה כל יום וכמה הנה עוד שניה הוא הבא בתור להשתתף בתוכנית אולי כדאי שגם את לא תבואי בהצהרות כאלה בסה"כ אנחנו לא חייבים לך כלום אנחנו פשוט נהנים מהתוכנית הזאת ולא צריכים סיבות בטח לא כדי לשכנע אותך כמו שאת שונאת אנחנו אוהבים כמו שלנו אין בעיה עם זה שאת שונאת לך לא צריכה להיות בעיה עם זה שאנחנו אוהבים אז תשמרי את זה לעצמך

הילה ד1

New member
אכן זכותך ואכן זכותי....

אבל למה לנבל את הפה??? אתם ובמיוחד את לא חייבת לי כלום - אכן כך. ובמקרה שלך טוב שכך. ואין אני ארד לרמתך. שיהיה לך ערב נעים.

אני מקווה שאת לא מתכוונת אלי...

עניתי לך מאוד יפה...לא יפה ככה לפגוע...ומאמי שלי אין לך לאן לרדת..כי אם לא שמת לב הרמה שלי מאוד גבוהההההה

ShukyDD

New member
נתחיל בזה שאני בן

ואני נורא מצטער שנפגעת אבל לא הייתה בהודעה שלי שום כוונה כזאת אמרתי שאת מלאה בזיוני שכל כי דוגרי ככה זה את באה ומדברת שטויות בלי לבדוק בלי לשאול קודם ישר מכריזה עד כמה התוכנית גרועה ואיפה לעזאזל המועצה לשלום הילד יש לך דרך אחרת לקרוא לזה חוץ מזיוני שכל?

הילה ד1

New member
אני לא חיפשתי לריב עם אף אחד

אבל אני תמיד שמחה "לעשות אהבה ולא מלחמה". ולכן אני מאחלת לכולכם שתמשיכו להנות ממה שאתם נהנים בתוכנית הזו. יום טוב,

הילה ד1

New member
כן, אולי החלפת דעות?

וצר לי שטעיתי במינך. וכל מה שאוכל כעת להגיד לך, ולכולכם - זה המשך הנאה.......

ShukyDD

New member
כן אבל החלפת דעות ברמה כזאת

זה בדיוק מה שאמרתי בכל מקרה המשך הנאה גם לך לפחות ממה שאת כן נהנית
וסופ"ש נחמד שיהיה

meshi4

New member
כאחת שכמעט לא רואה

טלויזיה.המליצו לי לראות את התוכנית לפני 3 שבועות.למען האמת די אהבתי והיום צפיתי בפעם השלישית בתוכנית. גם אני מתפלאת על המוכנות של המשפחות להחשף בצורה כזאת.אני מניחה שהן מקבלות כסף תמורת החשיפה והמוכנות שלהם להצטלם לתוכנית. לדעתי.....התוכנית מלמדת כמה דברים: לכל משפחה דפוסי התנהגות המושפעים לטוב או לרע מאופי ההורים. מה שנראה נכון וטבעי לאחד,נראה גרוע לשני. כמה קשה לנו לעשות שינויים ולשנות הרגלים. מכל אחד אפשר ללמוד משהו לאמץ רעיון וליישם. ו........אין כמו להיות בבית .

ronen013

New member
מי יכול לעזור לי?

אני מנסה להיזכר בשיר שליווה את התחלת התוכנית...לפני הבלדה לחדווה ושלומיק. אולי מישהו זוכר?

גם תמורת כסף לא הייתי יכולה ורוצה

להשתתף. אבל אני מקבלת את זה שיש אנשים ש"אור הזרקורים" מתאים להם, גם אם זה לכמה שבועות או חודשים, ואחרי זה ישכחו מי הם (ראה שרון איילון ומשתתפי כל הריאלטי, ואני לא משווה בין התוכניות).

למעלה