תוכנית "עובדה" - כתבה על בלוגים

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
עוד מעט הכתבה על הבלוגרים

ב"עובדה"! ככה היה כתוב היו בעיתון. צפייה מהנה.

ny22

New member
מנהל
כן, עכשיו אמרו בעובדה שזה עוד

מעט! שווה צפייה. מעניין אם יהיה מישהו בתפוז.

אחח.. איך הפסדתי את זה

בעבור תוכנית על שמנים?! נו איך היה? איך אני יכול לראות את זה שוב? איזה בלוגרים מתפוז הראו? דברו דברו...

פגעסוס

Well-known member
אני לא ממש יודע

כי הזכירו מספר בלוגים בהתחלה מבלי לציין באיזו מערכת הם ומבלי להראות תמונות מסך. היה בלוג אחד מהבלוגיה של מורה שכותב בלוג על אשתו שבהריון. היתה אחת מרשימות והיו 2 או 3 מישראבלוג. סה"כ מאוד התאכזבתי מהכתבה. היא היתה שטחית מאוד וניכר שלא השקיעו בה יותר מדי מאמץ. יש עוד הרבה בלוגים, שלטעמי, הם הרבה יותר מעניינים מאלו שהוצגו בכתבה.

זאת לא הייתה מטרת הכתבה

לדעתי המטרה הייתה לחשוף את הציבור לידיעה על תופעת הבלוגים, אכן יש בולגים הרבה יותר מובחרים אבל אני בספק מי מאיתנו היה מוכן לחשוף ערוותו בתוכנית שכזאת על מנת ליחצ"ן את בלוגו

פגעסוס

Well-known member
הבעיה העיקרית בכתבות מסוג אלו

שהן נוטות להציג פן אחד של תופעה שלמה. זה לא גורם לאנשים להבין יותר את התופעה אלא להתייחס אל מי שהוא חלק מהתופעה כאל אקסצנטרי שמתעניין בדברים שאינם סטנדרטיים ולכן הצופים אינם מעוניינים להצטרף אליהם. לשם הדוגמה, בחלק שבו הוצג ילד אחד באריכות שמו דגש דווקא על העובדה שהוא כתב שהוא שונא את אמא שלו ושהוא כתב שהוא יתאבד. הוא כותב על עוד המון דברים, וגם הזכירו את העובדה שהוא כותב על כך שהוא אהב בחורה מהכיתה, אבל הנושא העיקרי שתפס את מירב החלק שלו בכתבה - השנאה וההתאבדות. לטעמי זה היה תחקיר שטחי שלא מתאר נכון את התופעה, וחבל.

ובטוחני שיביא גם לגל גדול

של פתיחת בלוגים חדשים החל ממחר הרצון להיות אופנתי לא פסח גם עלינו כנראה

noyy

New member
../images/Emo28.gifגם אתה ראית את המיונים

ליורדים בגדול?

כן...

לראות אנשים מתאמצים בשביל להגשים את החלום שלהם עושה לי את זה... בלי ציניות.. באמת.. אבל אני לא יכול להכחיש שמאוד השתעשתי לראות אותם בולסים את הממתקים המשמינים, ולראות אותם שוחים (אני שחיין) כשברקע השמיעו קולות של ליוויתנים. אגב, למה השמיעו קולות של ליוויתנים כשהם שחו?! מה העורכים של התוכנית חשבו לעצמם?!

כי זה נורא כיף

לצחוק על אנשים שמנים.. מה לא? נורא נורא, מאוד מאוד מצחיק, ממש להקרע. אני שמן.. ומעולם לא הבנתי מה הקטע בלצחוק על אנשים שמנים, כולה מצב פיזי. אני לא עומד מול איש רזה וצוחק עליו "היי חחחח י'רזה!
" ממש מטומטם ושיטחי, פשוט רוע.

לא הבנת אותי נכון

אני לא מאלה שצוחקים על אנשים בגלל המראה. (אלא אם כן יש להם שלוש גבות, או שש אצבעות) נהנתי מהקטע שפיתו אותם לאכול מתוקים, כי זאת תוכנית על מזון בריא, ולא כולם חשבו שזה לא בסדר שהם אוכלים אוכל משמין בתוכנית הרזייה. מהקטע של הבריכה - אני מדבר באירוניה. כי באמת השמיעו קולות של ליוויתנים ברקע. מה הם חשבו לעצמם בהפקה? שלא תחשוב חלילה שאני בנאדם רדוד!

תוכנית "עובדה" - כתבה על בלוגים

כל הערות, הביקורות ומה שיש לכם להגיד על תחקיר הבלוג שהתפרסם היום (ד') בעובדה (ערוץ 22) לשרשר לכאן.

למעלה