תוכנית "עובדה" - כתבה על בלוגים

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך
לאאאאאא

יואוווו פספסתי את זה אני לא מאמין!! יש לכם מושג אם יש להם אתר שהעלו את זה אליו או משהו? אוף
רציתי לראות

DirtySpirit

New member
לא ראיתי.

הממ, לבי"ס של אחותי באו תחקירנים והתחילו לשאול אותם שאלות וזהD:[בקשר לבלוגים נו]

דם דם

New member
יאיי החמצתי

נו לא נורא ממה שהבנתי פה אז התוכנית לא הייתה משהו...ראיתי עובדה רק את הסוף פספסתי את הקטע של הבלוגים. אבל גם ככה הכתבות בעודבדה הם דיי שטחיות...אילנה דיין נוהגת לקחת עכבר ולעשות ממנו הר. כמו שחלקכם אמרו פה בתגובות על הילד שאמר על ההתאבדות...היא נתפסת בזה. פשוט מחפשים דם...אני מקווה שלא אותי

ע ל ו מ ה

New member
ראיתי עכשיו את ההקלטה

דווקא אהבתי. 13 דקות, כמה וכמה בלוגים. כן, גם גימיקים, אבל לאו דווקא מפריעים או מופרזים - ילדים שכותבים בלוג (כמו שידענו שמחפשים, אבל היו גם מבוגרים), הקלדה תוך כדי צילום ומצלמה על "שלח". אבל השאלות היו במקום, הבלוגרים היו כנים (כמו שבלוגרים יודעים) ודיווחו על חוויות ורגשות מאד דומים לשלי. מפגש הבלוגרים בסוף היה נחמד. אהבתי. מה שהיה לי מוזר, זה לחשוב מה יקרה עכשיו לכל אלה שנחשפו בתוכנית. "ההורים שלי לא יודעים שיש לי בלוג ואני מעדיפה שזה יישאר כך" (אז אולי לא כדאי שתופיעי בטלויזיה?...). והשלושה בסוף שתוהים מתי יבוא היום שיזהו אותם ברחוב רק מתוך הפרטים שכתבו על עצמם (גם אני תוהה אם יבוא יום ומישהו ישאל "רגע! את עלומה?!"). אבל אחרי שצולמו לתוכנית, כנראה כבר יזהו אותם בקלות... צעד מעניין, ההחלטה הזו להיחשף. כשהתקשרו אליי מתפוז בשבוע שעבר בקשר לראיון (לא חושבת שלתוכנית הזו, משהו שקשור למקלדת), אמרתי ישר "לא". אני ממש לא רוצה לעשות את צעד החשיפה הזה.

reedgreenwhait

New member
זה היה...מדכא.

"נכנסים אליי 400 איש ביום" "יש לי יותר מ50 תגובות לפוסט" "אני כותבת כותבת יפה" בלה בלה בלה.

למעלה