תוכנית על הפלויד ברשת א' - דרושים מרואיינים

תוכנית על הפלויד ברשת א' - דרושים מרואיינים

ביום 18.11 בשעה 15:00 מתוכננת ברשת א' תוכנית על הפלויד, במסגרת הרצועה "בראש צעיר", הפונה לנוער. ההפקה מחפשת לשתף בתוכנית מספר בני נוער, מאזור ירושלים (שכן התוכנית משודרת בשידור חי מהאולפנים בירושלים). מדובר באוהדי פלויד וחברי הפורום, המעוניינים לשוחח על חיבתם ללהקה, ומה המוסיקה עושה להם וכד'. אם אתם חושבים שאתם עונים על ההגדרה, שרשרו כאן, ויפנו אליכם במסר. ההפקה מחפשת הן בנים והן בנות.

תיקון קל (אך משמעותי)

המרואיינים לא חייבים להיות מאזור ירושלים, כל עוד הם מתחייבים להגיע לאולפנים עד שנה 14:30. האולפנים נמצאים ברח' הלני המלכה (פרטים ימסרו אח"כ).

FunkyMonk

New member
שאלות קטנוניות, אך חשובות

האם ההשתתפות בתשלום? (ואני לא מתכוון לתשלום שלי) האם יוחזרו כספי הנסיעות (לי, למשל, יכול לעלות הרבה להגיע לירשולים)? או לפחות החזר חלקי? ידוע כמה זמן תימשך התוכנית? או לפחות כמה זמן המשתתפים יצטרכו להישאר?

עוד תיקונים ../images/Emo4.gif

א. אולי יהיה החזר כספי על הנסיעות. העניין בבירור. ב. אני גם אשתתף בתוכנית. עם או בלי החזר כספי.

Elinor BC

New member
אני אשמח !!! D=

על אף אי השתתפותי בפורום בתקופה האחרונה באופן פעיל, אני עדין קוראת את כל הדיונים וכל המדובר והקורה בפורום =)

holo

New member
הייתי מת ללכת

אבל קצת בעיה בשבילי להגיע לשם...

holo

New member
ראשון

אמנם לא רחוק ביחס למקומות אחרים, אבל בשבילי זאת די בעיה להגיע לשם ולחזור...

avki

New member
ציף, יכול להיות שבאותו יום אני בדיוק משתחרר

ליום אחד מהבסיס... אבל אני אדע רק יותר מאוחר. וכמובן, אם אני אוכל, אני אשמח.

RoieL

New member
מה צפוי בתוכנית?

אשמח להשתתף אבל אני מניח שלהגיע מאיזור חדרה לירושליים זו קצת בעיה לילד בן 15...

ציףציף

בחרתי את הנושא הזה רק אחרי שאישרת לי שאת מעוניינת להשתתף, שאם לא כן, לא הייתי בוחר אותו בוחר אותו מלכתחילה ומבזבז ימים חשובים על עבודה עליו. הסיכויים שנצליח למצוא מומחה אחר, הם קטנים מאד וכניראה שנאלץ לבטל את התכנית הספציפית הזאת על הפלויד. הרושם שקיבלתי עלייך היה מאד מיוחד, ולצערי, הוכחת לי בדיוק ההפך. ההפסד הוא לא שלי, שכן, אני את החומר כבר יודע. ההפסד הוא של הנערים שהיו יכולים ללמוד הרבה מתכנית כזאת, שדיי נדיר לראות ברדיו בכל מיני רצועות נוער. חבל...

מאחר שבחרת להגיב אישית

אספר לחברי הפורום שההתנהגות שלך כלפיי בימים האחרונים היתה בלתי הולמת, ובשל כך ביטלתי את השתתפותי. אני לא אכנס לפרטים כאן, אבל למעוניינים אני אענה בפרטי.

למעלה