תוכנית על הפלויד ברשת א' - דרושים מרואיינים

בבקשה ממך, אל תמחקי את התגובה

ותתני לי את האפשרות להגיב על הדברים החמורים שאת אומרת. אני מצטט קטע מההודעה ששלחתי לך אחרי השיחה שלנו: "אני מקווה שזה לא יותר מדי, אם כן, אני אעשה את הדברים האלו לבד. כשאני מבקש ממך לפנות אליהם בפרטי, המטרה היא כמובן שהעניין יעבור דרכך וכל הנושא יקבל אופי סמכותי יותר." בתגובה להודעות שלי, ההודעות והשיחות הטלפוניות זכו לכינוי הטרדה, ומכאן שאני זכיתי לכינוי מטריד. אם יש מישהו שצריך להיעלב כאן, הרי שזה אני. אם יש מישהו שההתנהגות שלו הייתה בלי הולמת, זאת בהחלט ההתנהגות שלך. אני מבקש לא למחוק את ההודעה הזאת, יש לי את הזכות להגיב על האשמות החמורות שאת טוענת כנגדי.

FunkyMonk

New member
מה איכפת לך?

שישאר בינהם. אין צורך שזה יצא על גבי האינטרנט, ואם כבר אז בהודעות פרטיות.

התכנית תתקיים

דיברתי עם העורכת המשגיחה, היא אומרת שלא תהיה בעיה מבחינתה למצוא מומחים אחרים לרוקנרול ולפינק פלויד בפרט, כך שהתכנית תתקיים ללא כל שינוי בתאריך שצויין. (18.11.07) כל המעוניינים להצטרף מוזמנים לשלוח אליי מייל: [email protected] אנא ציינו באימייל את: שמכם המלא, גילכם וטלפון\פלאפון כדי שאחזור אליכם. שימו לב: במידה ואתם מעוניינים לקחת חלק בתכנית, יהיה עליכם להגיע לאולפנים של קול ישראל שממוקמים בירושלים. (ולא לאולפנים שבת"א) אני אצור קשר עם אלו שפנו אליי כבר בימים הקרובים, אני מצטער שלא פניתי אליכם עד עכשיו, לא פניתי אליכם משום שלא ידעתי אם התכנית תתקיים לאחר שציףציף ביטלה את השתתפותה.

כמו כן, כדי שיהיה ברור:

ציףציף החליטה שהיא לא מעוניינת לקחת חלק בתכנית, לכן אני מדגיש לא לשלוח הודעות פרטיות בנושא לציףציף, כל התהליך יעבור אך ורק דרכי, דרך כתובת האימייל שציינתי. תודה

MilkShack

New member
טוב שאתה מודיע.

אתם כל שנייה ציף באה, היא לא באה, פה ליכלכת עליי, פה אני עלייך וזה, כמו טלנובלה P=

לגעת באושר זה שם של טלנובלה?

לא שמעתי את השם הזה בחיים. אני יודע שיש סדרה כזאת שנקראת "האלוופה" בערוץ 3, אבל לא שמעתי על לגעת באושר. בולשיט חדש מבית היוצר של של ערוץ 3?

Silvernaor

New member
למיטב ידעתי זו הטלנובלה הראשונה

שהתחילה את כל הסיפור של הטלנובלות הישראליות, שלאחר מכן התחילו להופיע אחת אחרי השניה בקצב.

Silvernaor

New member
עכשיו הכנסתם אותי למתח

אם אפשר לשלוח לי במסרים הסבר על איך נגמר הפיוד? =\

למעלה