תוכנית על הפלויד ברשת א' היום ב-15:00

תוכנית על הפלויד ברשת א' היום ב-15:00

להזכירכם, תוכנית על פינק פלויד תשודר היום ברשת א', בשעה 15:00, בהשתתפות חברי הפורום. התוכנית משודרת במסגרת רצועת הנוער היומית של רשת א'. עורך התוכנית הוא גם חבר הפורום -אלעד מכפר חוגלה. הוא בטוח שזו תהיה אחלה תוכנית. בהתחשב בכך שהוא מתכנן שרוב התוכנית תהיה ראיון איתי, אני לא בטוחה
. בכל מקרה, אתם מוזמנים להאזין, ולהעלות את תגובותיכם הענייניות לתוכנית, בשרשור זה
.

aviechoes

New member
לגבי התוכנית

הייתה תוכנית אחלה ציףציף היית אחלה! הייתה טעות קטנה במקום arnold layne שמו את astronomy domine בסך הכל היה יפה מאוד התוכנית נתנה סה"כ מידע מפורט על הלהקה למי שלא הכי מכיר אותה (לי לא חידש כלום אבל זה לא העיקר) אהבתי מאוד את הרעיון עם מארק מרוקפור חבל שישר מהחלילן קפצו ישר לדארק סייד ומשם קפצו ישר לחומה (כל האלבומים המעניינים פיספסו למרות שציףציף דיברה קצת עליהם). זהו אני בכללי נהנתי לשמוע את התוכנית אבי

הכוונה הייתה לשים את אסטרונומי דומיין

פשוט באותו רגע היה לי בראש הקאבר שרוקפור עשו לארנולד ליין, תוסיפו לכך את העובדה שאני מרחף ואפילו לא הבנתי שטעיתי אחרי שהשיר שודר, והרי לך הפתרון למשוואה.

ובנוסף טעיתי בשם של מארק לזר

למעשה לא אני טעיתי, אלא העורכת שהעבירה לי את השם שלו כמארק אזר, היא כניראה לא שמעה את השם שלו טוב בטלפון.

מגל, כשדיברת איתי, אני לא בטוח אם הבנת

שהיית באוויר. נתת חומר מעולה לבדיחות לעורכת ולצביה כשאמרת, "אני באמבולנס, אני לא יכול עכשיו", אני בכלל לא שמעתי את הקטע עם ה"אני באמבולנס", רק את הקטע עם "אני לא יכול עכשיו", כך שיצא שבטח לפחות חצי מהאמאזינם חשבו שאתה מקבל טיפול באמבולנס ותוך כדי מדבר איתנו.
רציתי לבהר את הדברים לקראת הסוף, לא היה זמן והעניין נשאר באוויר. לפחות סיפקת חומר לבדיחות.

אוי... ../images/Emo10.gif

אגב, אני לא רוצה שישתמע ממה שכתב אלעד שמישהו צחק עליך. השיחה פשוט נקטעה לפני שהיה אפשר לתת הסבר מדוע אתה באמבולנס. רק בדיעבד חשבנו שאולי מאזינים היו יכולים להבין את זה שלא נכון.

טב...

מוזר כי הסברתי לעורכת בדיוק למה אני לא יכול ולמרות זאת היא העלתה אותי בלי לומר כלום אז ניתקתי

מגל, אין לך מה לכעוס עליה

אם אתה היית באולפן, היית מבין עד כמה מלחיץ לארגן את הכל ב-live כדי שכל המרואיינים יהיו מוכנים ללא בעיות. במצבים כאלו הכל חייב לעבוד מאד מהר, לכן לא היה לה זמן להקשיב לך כי היא אמורה במקביל לעשות עוד הרבה מאד דברים, כמו להעריך מתי לסיים את הראיון, מתי להעלות מרואיינים חדשים וכו'. זה מאד לא פשוט לעשות את כל הדברים האלו באופן סימולטני. מעבר לזה, כמו שציף אמרה, כדי שיהיה ברור, הבדיחה כמובן לא הייתה על חשבונך אלא על צירוף המקרים המשעשע. כולם נעצבים לשמוע שהחולה מת בסוף, עצוב שכך אתה מתחיל את התפקיד שלך כפארמדיק, אך כניראה שזה חלק בלתי נמנע מהתפקיד הקשה מאד שלקחת על עצמך, ועל כך הערכתי.

CrazySheep1

New member
אני פיספסתי :\

יהיה אפשר לשמוע את התוכנית שוב מתישהו? מישהו הקליט?

אמא שלי מקליטה לי כל תכנית שאני עושה ברדיו

ומראה את זה לכל החברות שלה במפגשים שהיא קובעת איתן, כך שאפשרי לעלות את זה לפורום אם יהיה ביקוש.

אני אשתדל להשיג כבל כדי לעלות את זה

באיכות טובה, אני אשתדל לעשות את זה בימים הקרובים.
במיוחד שאתה מבקש כ"כ יפה...

למעלה