תוכנית על הפלויד ברשת א' היום ב-15:00

meytar

New member
אני.

באמת הייתה אחלה תוכנית, נהנתי! אלעד- באמת יש לך קול יפה. הפריע לי רק שנראה שדי ניסית לכוון לכך שפינק פלויד ממש משפיעה למאזינים שלה על החיים, וגם כשהסתבר שלא, ניסית להוציא את זה מהם בכוח (כששאלת את מארק על המכנה המשותף של חברי הלהקה, ואת המרואיין השני, לא זוכרת מי זה היה, אם הוא חושב שהוא יצר קשרים עם אנשים בעקבות האהבה למוזיקה של פינק פלויד). אבל באמת שממש נהנתי להאזין, היה מעניין, ורק בפעם הבאה לא לשכוח את תמר!

לכל מי שפספס, התכנית להורדה דרך yousendit

תהיה אפשרות להוריד את התכנית במשך שבוע דרך האתר, כך שכדאי לכל מי שרוצה להאזין לתכנית, להוריד אותה כבר עכשיו. הקישור: http://download.yousendit.com/16DE16C42539E99E עכשיו תוכלו לשמוע אותי שובר שיניים כשצריך לומר שם של שיר או "סצינה".
האזנה נעימה...

צביה, אני אשמח לשמוע ממך משוב

לגבי התכנית. מה דעתך על בחירת השירים? השאלות? הנושאים שבחרתי לעסוק בהם? רשת א' באופן כללי? היכן את חושבת שיש מקום לשיפור לגבי האינטרקציה שלי מול מרוייאנים שונים ואיתך? את שבעת רצון לגבי הזמן ולגבי החומרים שהספקנו לדון בהם? כי אני הרגשתי שהספקנו מעל ומעבר, ובכלל, לדעתי זאת הייתה אחת התכניות המעניינות ביותר שהייתה ב"בראש צעיר", ללא ספק מבין התכניות שאני עשיתי.

rozgil

New member
תודה ! תוכנית טובה לנוער ! במיוחד

המלל (הדיבור) .....דבריה של צביה (ציףציף 1000) היו מסקרנים ומילאו את התוכנית בתוכן רב ! מהשירים שהיו בתוכנית לא התלהבתי חוץ מהשיר האחרון (השירים לא שיקפו בהכרח את הלהקה)............היה נחמד בתוכנית הבאה לשמוע מוזיקה/שירים ברקע (בקול נמוך...) של השיחות/דיבורים עם המרואינים ! {לא הייתי רוצה להיות ילד בגיל העשרה המוקדמות שלא מכיר את הלהקה ואמור ל"אהוב" אותה על פי השירים שהושמעו } בהצלחה בהמשך !

אני אכתוב משוב כשאחזור בצהריים

בינתיים, אנא קיראו לי "ציף" מעל גבי הפורום, תודה.

אני חושבת שהתוכנית היתה מוצלחת מאוד

מאוד נהניתי ממנה. זה היה כיף נטו. אני מאוד מעריכה את ההשקעה שהשקעת בעריכת התוכנית, והמחשבה הרבה שהשקעת בבחירת השאלות. בוודאי שלא הספקנו כלום, אלא רק על קצה המזלג. מבחינתי, זה היה יכול להיות גם מרתון של 5 שעות: אני מסוגלת לברבר שעות (וגם אתה, נראה לי).
תמי והאנשים של רשת א' עשו רושם של אחלה אנשים. וגם האולפנים הם במקום נחמד.
ואל תחמיר יותר מדי עם עצמך; אתה רק בתחילת הדרך, יש לך עוד הרבה ללמוד. בשביל נער בן 17 זו היתה עבודה מרשימה. הערות נוספות אשלח לך במסר.

אני שמח לשמוע, מאד חשובה לי הדעה של

המרואיינים שלי. האנשים שפגשת הם לאו דווקא בהכרח מרשת א', אלא אנשים של קול ישראל, רשת א' היא רק אחת מבין התחנות של קול ישראל. מהמתחם ברחוב הלני המלכה בירושלים (שנושא בחובו היסטוריה מרשימה, כמו שהספקת להבין) משודרות עוד תחנות של קול ישראל.

arieltr

New member
הורדתי, האזנתי, היה יפה מאוד

אינפורמטיבי ומעניין מאוד. כל הכבוד על המאמץ שלך וגברת ציףציף.

ענק!!

האזנתי לתוכנית דרך ההורדה ששמת פה אלעד. באמת שחסר תוכניות שכאלו בתחנות השונות אצלנו ברדיו ולכן אפשר להגיד שזה מילא איזה חללון קטן.
התוכנית עצמה הייתה טובה אפשר להגיד ונהנתי מאד מהגישה בה (אלעד) שאלת את הדברים. כן כן וגם את גב' ציף[יה]
ענית על הדברים בצורה טובה מאד ואף עמוקה ומנותחת מאד.. מי יתן ואולי יהיה לנו עוד הרבה כאלו בחסות אלעד וציף

Elinor BC

New member
אני לצערי לא השתתפי בתוכנית בסוף כיוון

שטסתי לאירלנד, והנה שבתי =] אני בדיוק מקשיבה עכשיו לתוכנית, והיא די משעשעת אותי. חחח אגיב כשאסיים לשמוע אותה אבל כל הכבוד לכולם על האירגון וההשקעה והיצירה והרעיון =] (בעיקר אלעד כמובן)

Elinor BC

New member
כתבתי שבעבר כבר ביקרתי בה

לכ3 חודשים וברצוני לחזור ועשיתי זאת =] והיה מדהים, כרגיל, היא מדהימה.

למעלה