תוכנית שפוספסה לחלוטין
:

תודה על התגובות- קודם נעשה את

הבדיקות לילדים ונראה כי אין כאן צירוף מקרים סתמי. אני בהחלט רוצה לגייס לבדיקות את כל הורי הילדים הרשומים באלו"ט. פניתי לאלו"ט ואני רוצה לארגן יום עיון בנושא להורים+ דיוור ישיר. כאשר יהיה לנו ביד 300 בדיקות של פעוטים ילדים ובוגרים הנושאים מומים מולדים במערכת החיסון או בכבד- אז יהיה לנו סיבה טובה לפנות לאילנה דיין. בינתיים צריך להתארגן ביחד. ותשובה לסימה- מדובר בקבוצת חיסונים שהבולטים מתוכה הם DPT \DT , MMR, החיסון משולש\ מרובע\מחומש הנושאים חומרים משמרים רעילים. את יכולה לבצע בדיקות דרך הקופה ולראות האם בנך פיתח נוגדנים ברמה תקינה ויעילה, לחיסונים שאותם כבר עבר. במידה והוא קיבל את כל החיסונים ולא פיתח נוגדנים, יש לו, קרוב לוודאי, מערכת חיסון לא תקינה. מרבית הילדים מפתחים את הנוגדנים ברמה תקינה, לאחר מספר חשיפות. במידה ולא, כדאי לחשוב טוב, אם את רוצה להמשיך ןלחסן אותו.

לבדיקות גנטיות יש לרוב תקיפות

היי רותם, לבדיקות הגנטיות יש לרוב רקע של תקיפות ומהימנות שמתועד במחקרים. פניתי למרפי כדי לקבל מידע ולהיות בטוחה שרמת המהימנות של הבדיקה טובה. גם אני לא הייתי רוצה להתאמץ בכל ההתארגנות הזו ולבסוף לפספס בגדול כי המקום אינו מוכר. אני אמורה לקבל מהם תשובות ומידע, וכמובן אעדכן בהמשך.

תוכנית שפוספסה לחלוטין../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo5.gif:

התוכנית ברשת א' היום בצהריים היתה אמורה לעסוק בתחום של אוטיזם וחיסונים, אולם בפועל דיברו שם על הכל חוץ מאשר על הנושא החשוב הזה!!! כמובן שפרופ' יונה אמיתי העדיף שלא להתעמת מולי בשידור... וזה לא מפתיע כלל, על רקע הדיון הקודם שנוהל בגלי צהל ובו הוא נאלץ להתמודד מול התביעה שלי לדאוג שבדיקת הדם המראה את רמת הסיכון להפוך אוטיסט כתוצאה מחיסונים, תגיע לארץ. ומכיון שהאדונים הנכבדים סירבו להתעמת עם האמת העצובה של הקשר הברור שבין חיסונים לאוטיזם, נשאר להם רק לקשקש בלי סוף על האג'נדות הפרטיות שלהם... פרופסור אמיתי, על חשיבות החיסונים ומשמעותה בציבור... נוהג להתעלם לחלוטין מתופעות הלוואי הקשות שחיסונים יוצרים, ומנפנף במספרים חסרי יסוד.. דר' רוזנטל המוצא זמן נוסף לקדם את הקליניקה הפרטית שלו, שממנה הוא עושה הון...וקצת גם לדבר בהכנעה יתרה על קריטריונים לחסון. הרבה ממה שהוא יודע הוא לא העיז לאמר שם, מעניין למה... ומי נשאר מחוץ לעניינים???? הפלא ופלא??? נושא האוטיסטים ורגישותם.... הה, כן, האדון אמיתי חלק כבוד והערכה לחגית על ההתחלקות שלה בקשיים, אך מעבר לכך לא נאמר שום דבר משמעותי שיכול לקדם את נושא האוטיזם וסכנת החיסונים. כן, דרך אגב, נאסר על חגית להזכיר את השם תלמה או לקדם את הנושא באיזו שהיא צורה... כמה נוח כשהאמא נשארת בפינה הקטנה שלה ומתמודדת עם הקשיים, כמה קל לשבח ולקלס אותה כאשר היא נשארת רק אמא? וכמה נוח לסתום פה של אמא אחרת שיש לה מה לאמר לאדונים הנכבדים שמקדמים כל כך יפה את מטרותיהם בלבד????????? מעצבן ומרתיח!

חה חה חה... ../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif הורים לתינוקות..

ולהם מיועדת התוכנית הזו. אולי צריך לתקן- אמהות לתינוקות.. הנמצאות בבית איתם. ברגע זה נמים את שנתם בשלווה מאה וחמישים תינוקות מתוקים.. ואמהות שלוות מחייכות אליהם בנחת-
ולא חושבות שבעוד שנה שנתיים הן תהיינה בהיסטריה כי המתוק שלהן הפך אוטיסט והשתנה להן מתחת לידיים... אוי אלהים... מה קרה.. מה עושים???? מאיפה מתחילים????? תיק תק-תיק תק עובר הזמן עד החיסון הבא.. וכולן תלכנה עם התינוקות המתוקים האלה להתחסן... ולא תדענה מאיפה זה בא להן... תיק תק, והנה עוד אוטיסט קטן.. עוד משפחה בהלם, עוד אמא בוכה בלילות... תיק תק.. עוד אבא קובר את עצמו במשמרות מפרכות כדי להביא עוד כמה שקלים לתוכנית הביתית.. תיק תק הזמן זז וכל שנה יש עוד מאה וחמישים ילדים ומשפחות שאפשר היה לחסוך להן את העונש הזה!!! ולכן אני מתרגזת, כי אני יודעת מה זה לא לישון בלילה מרוב דאגות... ואפשר לגלות בזמן את הילדים האלה ולא לחסן!! פשוט כך!! תיק תק- עוד ילד נדפק... ורק פרופסור אמיתי ישן טוב בלילות..

anidnd

New member
מה דעתך לפגוש את פרופ' אמיתי 1:1?

ייתכן והוא יהיה קשוב יותר כאשר אינכם מעל גלי האתר. ייתכן והוא יעלה מצידו שיקולים שלא חשבת עליהם, ותוכלי לתת לו פתרונות ואת זוית הראיה שלך. לי אישית נראה שהפחד הראשוני ביותר שלו, הוא שהודאה מעל גלי האתר תגרום לאי חיסון גורף באוכלוסיה (אחרי שעבדו כ"כ קשה לשכנע את האוכלוסיה להתחסן), ולכן יכול להיות שבפגישה בארבע עיניים תשמעי ותוכלי להשמיע דברים אחרים, ללא לחץ של זמן ויותר בנחת.

תלמה, שלחתי לך מסר.

במסר כתבתי לך שהספקת לעשות המון. הרבה אנשים שאני פוגשת מדברים איתי על בעיית החיסונים ושהם היו רוצים לעשות את הבדיקה לפני הילד הבא. כבר עשית המון ואני מאמינה שעוד ידך נטויה. הצלחת להגיע למשפחות רגילות שאין להם כל נכות או בעיה והיום הם מודעים. חייבים להלחם בכל החזיתות באינטרסנטים למינהם ואת תצליחי מכיוון שאת יודעת הכי טוב למה זה מוביל. ואין לוחם גדול יותר ממישהו שעבר זאת על בשרו ויש לו קשר ריגשי לכך. צריך ללכת למקום ניטרלי. צריך לנסות להגיע לעיתון עם תפוצה גדולה. ואם יהיה צורך אוכל לעזור לך להגיע לשם. זה חשוב וכמו שכתבתי במסר, התפלאתי שזה לא קרה מוקדם יותר בכתבות הקודמות. עולם כמנהגו נוהג, ועל כן את כאן בכדי לא לתת לזה לקרות. למרות הדאגה, יש לך כח ואת תצליחי עמליה

למעלה