תוכנת שורשים

gcarmi

New member
חיפוש באתר FHL

http://www.familysearch.org/Eng/Library/FHLC/frameset_fhlc.asp זוהי הכתובת המדוייקת לחיפוש - התחל ב- Place Search ותשובה לדדיחתם - פולין מצויינת למחקר אישי. הארכיונים עובדים וזה די קל להגיע למחקר שם (לאחר קבלת האישורים המתאימים, ראה אתר JRI-Poland), רק לי יש התנגדות רגשית לנסוע לשם. חלק נכבד ביותר של משפחתי נרצח שם וסבל שם מאנטישמיות נוראה, ולכן כל זמן שאני יכול להימנע מכך, אני לא אסע לשם. שבת שלום - גדעון.

zazaza

New member
המממ.....

אוקיי, באמת חיפשתי במקום הלא נכון... הוא נותן לי רשימה של כותרים בפולנית, שלא אומרים לי הרבה כגון : Kopie ksieg metrykalnych, 1784-1946 Kosciól rzymsko-katolicki. Parafja Marjówka (Kolomyja) שמניחוש מלומד נראה לי שזה כל העתקי האירועים הקתוליים בקולומיה... מה אני עושה ? אני לא יכול לקנות מהם (אני מניח שזה לא זול במיוחד) כל כותר בפולנית שיש מהאזור ? אני צריך שיעורים פרטיים במשפחתולוגיה....

ornan

New member
חיפשתי...

לגדעון שלום ברכות להצטרפותך לפורום, העשרת אותנו מאוד בידע הרב שצברת במהלך חיפוש שורשיך, ההפניות שלך לאתרים ובכלל איך לחפש נותנים לנו כיוון אם כי לפחות לגבי די מתסכל. חיפשתי באתר הנ"ל (דרך אגב אם תדגיש את שמות האתרים ניתן יהיה בקליק העכבר ישר להגיע לאתר)לא העלה דבר. כדברי ארנון, כשהתחלתי לחפש "לאט לאט..." עוד עצה ועוד טיפ ונמצא משהו תודה והמשך להוביל אותנו בעצותיך הטובות

משהוו

New member
מיקרופילמים של המורמונים בארץ

שלום יש מיקרופילמים של המורמונים בבית התפוצות במסגרת פרוייקט דורות. ביקורים יש לתאם עם חנה (טלפון של דורות 036462020 והיא עובדת הימים א ב ה), לפעמים יש שם תור (יש להם רק מכשיר קריאה אחד. אפשר להגיע דרך האתר של jewishgen לרשימת המיקרופילמים הנמצאים בארץ (מסומן כמדומני בדורות). אני צילמתי עשרות תעודות רלוונטיות מקרקוב (יש להם גם מערים אחרות בפולין, מניח שיש מדינות נוספות). משה [email protected]

למעלה