תוליעים אכלו אותי

a46mir

New member
שיר הכי אהוב עלי

השיר הכי אהוב עלי החומה זה השיר הריאשון שאני אשמתי בימיוחד בקלתת כי זה פרעי יותר מהדיסק וחלומי זה ליהיות זמר רוק או רוק קנרול וחבר שלי רוצה ליהיות להקת ראפ סתם משעמם רק נגן די-גי וזהו כמות של זמרים להיתראות

a46mir

New member
תוליעים אכלו אותי

משעו מבלבל אותי כל הזמן בשיר החומה על מה השיר על: כושים,תולעים,אבא שלו,אישתו,או על החומה ביי.

a46mir

New member
אייייייי תפסיקו לאכול לי הראש

באסה למה התולעים דפקה הן אוכלות אותי רק נו איי איי!!! איייייייייייי!!!!!!! קולתים החומה!!!!!!

avki

New member
נו, מה אתם אומרים

נתחיל להסביר לזעטוט במה מדובר?

a46mir

New member
חג שמח לכל מעריצי להקת פינק פלויד

חג שמח מלהקת פינק פלויד [מתום] לכל מעריצי פינק פלויד להיתראות מהה מי תכתב החדש ביי ביי

wish i was here

New member
סתם שאלה לא קשורה

נראה לכם נכון לקרוא לנו מעריצים? זה פשוט לדעתי מלה שמאד נלוות לפופ וכל זה...אני לפחות לא אוהב לחשוב על עצמי כעל "מעריץ".נראה לכם נכון לקרוא לעצמנו "מעריצים"?

אתה צודק

היו על כך דיונים בעבר. או, יותר נכון, אני כתבתי על כך בעבר. אני לא רואה את הפורום הזה כפורום מעריצים. המילה "הערצה" מקורה בשנות השישים, כאשר דור ה"מבוגרים" בישראל ראו את תרבות הפופ/רוק כמעין עבודת אלילים. אמנים נקראו אז "אלילי נוער" - כך, בתקשורת - ומכאן היה זה אך טבעי לקרוא לקהלם "מעריצים". למרות שהיום לא נהוג לקרוא לאמנים "אלילים", וסלבס הם סתם סלבס, הביטוי "מעריצים" השתרש בתרבות המקומית. אישית, אני לא משתמשת בביטוי הזה (אלא כביטוי גנאי, במקומות מסויימים). אני מעדיפה את הביטוי "אוהדים", שהוא תרגום יותר נכון של הביטוי fans באנגלית. זהו הביטוי השגור כאן, בפורום, על פיהם של רוב החברים. במקביל, שכנעתי גם את הנהלת תפוז לשנות את שם הקטגוריה שלנו מ"מעריצים" ל"להקות, זמרים..." וכו' -למרות שבתוך ההנהלה הם עדיין מתייחסים לזה כקטגוריית מעריצים

GingerBread Man

New member
ומה עם המילה Groopy

כלומר מעריץ באנגלית? *אני לא בטוח שככה כותבים את זה.

לא, המילה באנגלית היא fan

המילה "groupie" שימשה (אולי עדיין משמשת) לתאור בחורות (אולי גם בחורים) המחפשות/מחפשים קרבה אינטימית עם נגנים (יעני, סקס), כסגנון חיים. זה היה נפוץ בסוף שנות השישים ובמהלך שנות השבעים. היום פחות.

brotos

New member
מי האידיוט שהכחיד את המוסד

הנפלא הזה? [אני מת למצוץ למייסון].

avki

New member
לא בהכרח אוהדים

כשאני אומר 'אני אוהד את רוג'ר ווטרס' אני לא מתכוון שאני אוהב את האופי של הבן אדם, את מעשיו, את השקפת עולמו, או את היצירות שלו. במקרה הספציפי הזה אני כן אוהד ומעריך (ואף מעריץ במובן מסוייםjavascript:InsertIcon('
')
) אבל זה לא אומר שאני אוהד את רוג'ר ווטרס. מעריך את יצירותיו ודיעותיו? כן. אוהד אותו? לא, לא בהכרח (ובמקרה הזה - לא).

אני משתמשת בביטוי "אוהד/ת של.."

היינו, אני אוהדת של הפלויד, או אוהדת פלויד. לא "את", שכן אין לזה משמעות. המשמעות היא די ברורה. כמו שאתה יכול להיות אוהד של קבוצת כדורגל מסויימת, ולא לסבול את האופי של חבריה...

נימרודל

New member
המ...

אני פשוט אומרת שאני אוהבת לשמוע פינק-פלויד. או "אני אוהבת פינק-פלויד."

../images/Emo174.gif

מצויין. אבל השאלה היתה, כמובן, איך מגדירים את הפורום הזה: "פורום של אנשים שאוהבים לשמוע פינק פלויד?" אני לא בטוחה שזו ההגדרה המדוייקת...

holo

New member
זאת דווקא ההגדרה הכי טובה

"פורום של אנשים שאוהבים לשמוע פינק פלויד"..

אבל

זה נשמע כאילו אנחנו מוציאים מחוץ לתחום את מי שלא אוהבים לשמוע פינק פלויד - וזה לא כך. גם הם מוזמנים - אולי ישנו את דעתם?

brotos

New member
לא מוציאים, תולים.

אני לא אוהב את ההגדרה פשוט משום שנדמה לי (נדמה לי הרבה דברים, חלקם שטות מוחלטת) שהאהבה, שלי לפחות, ללהקה היא קצת יותר מ"אוהב ת'מוזיקה". זה יותר משהו כמו- "אוהד את הלהקה", עם הסתייגות- "לא בכל מחיר". לכן, אני: אוהד של פ"פ, אך לא בכל מחיר [ו-80 שקל על דיסק מלפני 35 שנה זה חת'כת מחיר].

למעלה