תוליעים אכלו אותי

נימרודל

New member
ברור שעם הסתייגות...

אף להקה היא לא כליל השלמות. ואם מישהו טוען ככה אז הוא מעריץ, ואז אני מניחה שזה לגיטימי. אוהדים פינק-פלויד, אוהבים פינק-פלויד. זה רק הגדרות. למה אנחנו צריכים להגדיר ולקטלג כל דבר? למה? הו למה?
 
כי הפורום היה בסיווג "מעריצים"

באינדקס של תפוז. כי אנשים נכנסים לכאן ואומרים שהם "מעריצים", ומחפשים מעריצים אחרים.
 

avki

New member
זה באמת נשמע זול ככה

ועכשיו כשאני חושב על זה, כשהצגתי את ההודעת 'אני חדש' שלי, הצגתי אותי בכלל בתור אחד שמתעניין בפפ ונהנה מהתגובות פה בפורום או משהו כזה. המממ, יש עלי.
 

a46mir

New member
חברה אנא קבלו זאת ברוח טובה

הבן שלי נכנס לפורום תחת השם שלי. הילד בן 9 והוא מאוהב בפינק פלויד אז הרבה סבלנות ויחס מתוק
 
אנא מסור לבנך

שנשמח לקבל אותו בפורום.... בעוד 3-4 שנים. גיל 9 זה טיפה צעיר לפלויד, לא? בכל מקרה, תמסור לו ממני שיש לו אחלה טעם מוסיקלי.
 

thezanani

New member
לא יודע מה איתך,

אבל לא הייתי לוקח אותו להחלקה על הקרח. ילד בן 9!!!! שומע החומה!!! אותך למשרד הפנים!
 

NIR Y

New member
חחחח איזה תותח ../images/Emo6.gif

ותגיד לו שהוא מוזמן לכתוב בפורום, ציף אמרה את זה בצחוק.
 
חוצפה!

אני שומע פינק פלויד מגיל 5 הכל התחיל שאח שלי קשר אותי לכיסא והכריך אותי לראות את הסרט החומה בגיל חמשי וחצי ומאז אני לא יכול להפסיק לשמוע פינק פלויד . אירע שראיתי את הסרט לקחתי לו את הקלטות של החומה של אטום הארד מאדר ושל דארק סייד רק בכיתה ה' כשהתחיל עידן הדיסקים דאגתי להשיג את כל הדיסקים האחרים ואני חיי בלציין שאת מה שהבנתי היום מהשירים שלהם לפחות אלה של החומה הבנתי גם בכיתה א' אז בואו נכבד את בן ה9 ...אין גיל מוקדם מידי כדי להתחיל לשמוע החומה נועם נ.ב במקרה היום סידרתי את התמונות שלי ומצאתי תמונות שלי מכיתה ג' עם חולצה של החומה
 

avki

New member
אני מגיל 12

אני זוכר את היום... אחותי קנתה את החומה (האלבום) מאיזה אתר שנסגר מזמן, וזה היה ההזמנה הראשונה מהאתר אז התלהבתי שאפשר להזמין דברים מהאינטרנט, וחרשתי את הדיסק. אחרי ה היא קנתה את PATGOD ואת Animals וגם אותם חרשתי. רק שלוש שנים לאחר מכן התחלתי לשמוע אותם בצורה יותר מאסיבית.
 

Jo Doe

New member
בדיוק בגלל זה

ועדת דברת המליצה לקצר את החופשים. אבל בלי קשר, כל הכבוד לילד אם הוא מנסה להבין את החומה בגיל 9.
 
דעת המיעוט שלי...

"החומה" אינה יצירה לילדים. בכלל, התכנים של שירי הפלויד הם תכנים בוגרים, המיועדים למי שיש להם נסיון חיים מסויים. אין סיכוי שילדים יבינו במה מדובר, אם אפילו נערים ונערות מתקשים בכך. אני גם לא חושבת שזה דבר טוב לחשוף ילדים בגיל כזה לתכנים מבוגרים. זה רק מבלבל ומפחיד אותם (וההודעות כאן הן דוגמא טובה). ילדים בני 9 צריכים לקרוא את אריך קסטנר, סלמה לגרלף וז'ול וורן - לא את רוג'ר ווטרס. תנו להם להנות מהילדות שלהם - יש להם מספיק זמן להיות מבוגרים ולהתעסק בג'יפה של החיים.
 

Jo Doe

New member
אולי המילים לא מתאימות לילדים.

ילדים יכולים להנות מהמוזיקה.זה כבר עניין של ההורים איפה עובר הגבול, מה הם רוצים שהילדים שלהם ידעו על המשמעות שמאחוריה. אבל אי אפשר להגיד שכל דבר בעל משמעות אסור להשמיע בבית עם ילדים.
 
למעלה