תום ביורק, טייק טו.

Pygmy puff

New member
תום ביורק, טייק טו.

זה בכל מקום, חוץ מבביורק.קום או באתר של One Little Indian, אבל בכל מקרה: ב-20 באוקטובר יש סינגל חדש, "Nattura". זה הדבר ההוא של "אנחנו רוצים להגן על איסלנד מולדתנו, לחבק עצים לרוב ולמנוע מהאנשים הרעים והקפיטליסטים לזהם את הסביבה". בגלל שגם תום יורק הוא מחבק עצים ידוע, ביורק הרימה לו טלפון והוא התנדב לעשות קולות רקע בשיר. זה הכל בעיקרון. פיצ'פורק פירסמו ביום שישי (עדכון: יש אישור מהחבר'ה של ביורק) והם מצטטים מ-bjork.fr:
"Nattura" (which features Thom Yorke from Radiohead on backing vocals) highlights a grass roots movement in Iceland to reclaim the country’s natural ressources and wildeness from the hands of big business and polution. But Nattura is more of a protest and rallying cry rather than a lecture. Nattura.info is a new website about Icelandic environnemental hotspots.​
והנה תמונה של דיסק הפרומו, גם מהאתר של הצרפתים.

plants and rags

New member
אמג

זה החיסרון בזה שאני לא נמצא יותר בפורום בביורק.קום, אנשים יודעים דברים לפניי. בלי קשר, איזה מרגש!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111. זה ממש עוד שבוע. מעניין איך זה יישמע. רגע רגע, שאני אבין, יורק הזה שיתף פעולה עכשיו פעמיים עם ביורק? הוא רוצה סטירה? הלו, כבר שיתפתם פעולה פעם אחת, תשאיר קצת גם לאחרים. שתלטן, שונא שתלטנים. אה ואחרי שנכנסתי לפורום שם, מסתבר שהמצב הכלכלי באיסלנד בכי רע ואולי הכול יקרוס. גיחי, זה יהיה מצחיק. וכדאי לכם ללכת לפורום ההוא, רק כדי לראות את השטויות ששרית כותבת שם, בחיי שהיא מטומטמת. היא כתבה משהו כמו, ביורק צריכה לרוץ לנשיאות, ואז עשתה ברק אובמה < ביורק.

plants and rags

New member
I've Seen It All

מתוך סלמהסונגס, הפסקול שביורק עשתה ל Dancer in the Dark של פון טרייר. היא גם משחקת שם בתפקיד הראשי. אמג, כן, אשים קישור לויקיפדיה כדי שתעריכי את העבודה הקשה שלי. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%D7%9C%D7%9E%D7%94%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92%D7%A1

plants and rags

New member
התכוונתי

לעבודה הקשה שלי על הערך. כל אחד יכול לשים לינקים לחיצים!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111. מעטים הם אלו שמסוגלים, אה, להירשם לויקיפדיה.

Pygmy puff

New member
ועוד יותר מעטים

אלו שמסוגלים להעלות תמונות לערכים בויקיפדיה! וחוץ מזה כבר סיכמנו שהערכים שלי יותר פופולריים. ת'ו, איבדתי את הקישור לדבר הזה שסופר כניסות לויקיפדיה, אז יכול להיות שמישהו התעניין בביורק מאז הפעם האחרונה שבדקתי.

plants and rags

New member
זה היה מתחת לחגורה

מה גם שהצלחתי להשתלט על המנגנון כל כך יפה. לא, אף אחד לא התעניין בביורק. או בפיג'יי. רק רדיוהד. כל הזמן הבכיינים האלה.

Pygmy puff

New member
אל תאבד תקווה

אולי הדואט עם תום יגביר את ההתעניינות בגברת. אולי היא גם תלבש שמלה שעשוה מצמחיה איסלנדית עממית או משהו, אז בכלל. (אפרופו דואט. זה דואט? או רק קולות רקע? קולות רקע זה הכי הרבה שהוא מסוגל לתרום להצלת המולדת האיסלנדית? לא יפה.)

plants and rags

New member
למיטב הבנתי

זה רק קולות רקע. גם כן, פסבדו מחבק עצים. יכול להיות שהם מנהלים רומן? לא מתאים לביורק טו קולאבורייט עם אותו בן אדם פעמיים, בתור אחת שמתיימרת כל הזמן להתחדש זה אפילו קצת דבילי. זה מתחבר יפה עם הציטוט המוזר שלה שהיא הלכה להופעה של רדיוהד ונורא נהנתה, רק שהיא רצתה להעיף את הגיטרות מהבמה כי היא לא אוהבת גיטרות. אז איך נהנית בדיוק? הסתכלה על ההוא כנראה.

Pygmy puff

New member
הגיוני.

מעניין מה ברני חושב על כל העניין. היא אמרה להעיף את הגיטרות? מעניין אם זה היה פוסט קיד איי או לפני. ועל מה היא רוצה שהם ינגנו? תיבות נגינה?

plants and rags

New member
הנה זה, מ-2004.

I saw Radiohead for the first time last year, I'd never been in the right country before. They were spectacular. But I keep wanting (starts laughing) to throw the guitars away! There are always these dank guitarists doing the last, "No, one more solo, please!" It's morbid necrophilia to me. I still think they're the best band in the world. And they're the last people I should be criticising, at least they're trying. But for me, it's mostly Thom. I don't know anybody like him, maybe Joni Mitchell, when there's this depth. It's like forever. Maybe he needs those guitars to struggle against. To keep those corpses alive!

Seasonal Beast

New member
ו[לשניכם ואפילו לכולם]

יש בהוט V.O.D סרט על Kid A, שבו תום יורק אומר שנמאס עליו מגיטרות, וזה חרא, ורוק זה חרא, ושהוא מדוכא ועוד מלא דברים לא רלוונטיים. עכשיו, השאלה, הבאמת היה בניהם משהו? זה יותר מצירוף מקרים מוזר[סריט, במקום לגלוש ולהגיב בפורום הרשמי, תגיבי כאן ותחפשי תשובה
]

Esmena

New member
את מתבקשת לשמור את הסמסים שלך לרוקסן ונמרוד

בבקשה. אם כמה ששפרה כוסית,אני לא באמת רואה "האח הגדול",סתם טוחנים לי את זה נונסטופ. רוקסן ,לעומת זאת, היא גם נורא כוסית וגם מה שהיה קורה אם רג'ינה ספקטור הייתה קוראת את המגזינים הלא נכונים בילדותה.ונמרוד ורוקסן..יש בייהנם עהאבה עמיטיט . באמת.כמעט כמו שהיה יכול להיות אם ביורק ות'ום יורק היו ביחד(חלום רטוב ,וזנוח ממזמן שלי).כמעט.לא ,בעצם יותר. (מה נפרדו מה. זה פאבליסטי סטנט לגמר ,כן!!!1).

למעלה