תום ביורק, טייק טו.

plants and rags

New member
מעניין

הלכתי לבדוק את הנושא. ב-2001 תום וחברתו עם הדוקטורט בהיסטורית האומנות יצרו את ילדם הראשון. אין לי תאריך מדויק וזה חבל, אבל אם הוא היה כל כך מושפע על ידי ביורק הוא לא היה הולך להשריץ ילד עם הדוקטור להיסטורית האומנות כל כך מהר, נכון? או שזאת הייתה הדרך שלו להתגבר?

Pygmy puff

New member
הדוקטורנית

רייצ'ל אוון - המסתורית יש לציין, אין תמונה שלה בשום מקום, אפילו לא פפראצי - בכל אופן, היא החברה של תום מאז התיכון בערך. הם ידועים בציבור [כנראה] כי נישואים, כמו מכוניות שפועלות על דלק ואוכל שאינו טבעוני, זה כידוע פאסה. אה, ויש להם כבר שני ילדים. לאחד קוראים נוח כמו ההוא מהמבול ולשנייה אגנס, ההיא שתום הקדיש לה את The Eraser. אלה היו שלושים שניות על תום יורק, איש משפחה.

Pygmy puff

New member
יוטיוב

http://il.youtube.com/watch?v=z7r_TsDOXlg בינתיים. One Little Indian עלולים להוריד את זה בכל רגע. בכל מקרה, השיר די Volta-י. קצת מפחיד בהתחלה, וזה נשמע כאילו הכניסו את תום לתוך לוע של לווייתן. המממ.

סריט

New member
כן אז נראה לי שכבר אפשר-

זה הלינק להורדה- http://www.sendspace.com/file/75u0gi אני אוהבת את השיר הזה, הוא פשוט יפה. למה היא לא לקחה את תום במקום אנטוני?!

אהבתי

הסגנון המזרחי דווקא הולם את ביורקי. הכי אהבתי את המבטא שלה כשהיא אומרת נאטורה... אה, ואני דווקא כן מדמיין את השיר כרצועה בתוך וולטה. אחרי וונדרלוסט זה ממש מתחבר לי...

shayaaa1

New member
יאייייי תודה

על הלינק! שי, אפשר ליצור לבד רינגטונים מכל שיר שעל המחשב! אפילו מקליפ של יוטיוב! לחצו כאן

plants and rags

New member
מעניין

שמעתי פעמיים, טרם עיכלתי. לי זה לא מזכיר את Volta, שזה דבר חיובי. ואני בכלל לא שומע את תום הזה. איפה הוא?

plants and rags

New member
טוב

עיכלתי. חמוד מאוד. אני אוהב את התופים, את זה שזה נשמע כמו שיר ערבי גם כן. ובקשר לקולות הרקע המדוברים - למה צריך את תום יורק? ורק אני שומע אותה אומרת אינטגריטי? יכול להיות שכל השיר מדבר על האינטגריטי שלה?

Seasonal Beast

New member
מדהים.

לא בסדר, לא טוב. מדהים. אני חושב שזה מה שציפתי מוולטה ששמעתי עליו לראשונה. שיר עם מקצב-מרוקאי שבור שמתאחה לאט לאט, מילמולים באיסלנדית, ושיתוף פעולה עם אנשים רלוונטים שיכולים לדרבן קדימה[לא שאנתוני שנוא, כן? אשתמש במילותיו של איזה מבקר מוזיקה ואגיד-הוא כבר עשה דואט עם כל בן-אדם אפשרי. כמה אפשר לטחון אותו?]. אחרי שאני שומע את זה, אני תוהה איפה כל זה התחבא בוולטה[ויש קשר בניהם, לפחות לפי היירלום. אבנים לזרוק עליו, תודה], וזה די חבל.

plants and rags

New member
אני אגיד לך

מה הקטע של הפרסומת לשמפו הטורקי הזה. תודה שזה נשמע ככה. בכל מקרה, זה פשוט גזעי. יש גזעיות מסוימת למקצב הזה, לתופים של בריאן יש לי שם מצחיק צ'יפנדייל, שמאפשרת לקול של ביורק להיות משוחרר וגזעי יותר מאשר בוולטה. השירים בוולטה מרגישים כבדים. כאילו הם אובר-מופקים או משהו, לא יודע. לא, לא אובר-מופקים, פשוט הם לא זורמים. שיזרמו.

למעלה