תומאס -ה ר א י ו ן הישראלי הראשון

TheImpactBoy

New member
תומאס -ה ר א י ו ן הישראלי הראשון../images/Emo26.gif

אז ככה, יאיר (יויו) יקיים ראיון אינטרקטיבי עם תומאס ביום שני הקרוב (13.8), ואין מספיק שאלות מעניינות! אז התחילו לתת מעצמכם, כדי שיהיה ראיון מעניין.

Itay Simons

New member
המ

דבר ראשון- מחר אדאג לקדם את ההודעה הזו לעמוד הראשי או משהו
והשאלה שלי- האם אתם מתכוונים לנסות שוב התמודדות באירוויזיון?

shirlapes

New member
התשובה לדעתי תהיה לא, אבל:

אפשר לשאול את זה בכיוון של "למה *לא* תתמודדו יותר". הנימוק שלו יכול להיות מעניין... אבל זאת רק הדעה שלי. חוץ מזה, המח שלי לא מלא ברעיונות (טובים), הנה הניסיון שלי: 1. שאלה כללית שאין לי ממש ניסוח עליה. הם פינים, היא שוודית. הם לא יורדים אחד על השני מיליון וארבע פעמים ביום?
(שאלות לאנט) 2. שוב... אין לי ניסוח, אולי זאת השעה המוקדמת. בכ"מ, ידוע שהיא גדלה במשפחה מוסיקלית. השאלה שלי היא האם היא תתנגד אם בבוא היום גם הבן שלה יתעסק בזה. 2. (ושוב, אין ניסוח, סורי) האם היא לקחה שיעורי פיתוח קול *מסודרים* או שהכל תוצאה של אימונים (וכישרון). וואו, אני ממש מעפנה, אה?

LadySilkworm

New member
שאלות

1. האם אי פעם תחזרו להשתמש באופרה בשירים שלכם? 2. מה יש לך להגיד למעריצים בישראל? P: טוב אין לי עוד רעיונות.. שלחתי לו כמה בנייטמייל אבל אני לא זוכרת את השאלות.

LadySilkworm

New member
אווו יש לי עוד!

3. האם הדיווחים על כך שחלק מהשירים נכתבו ע"י מרקו ואמפו נכונים?

shirlapes

New member
הוא אמר בראיון לאחרונה שהם הלחינו, לא כתבו

..אבל אפשר לקחת את זה לכיוון אחר: אם הם מתכוונים להרחיב את השת"פ הזה בהמשך...

red violin

New member
מה עמדתך בנוגע

למעריצות הקטינות שרוצות עליך בעלות?
[עלומה, בשבילך ^_^]

היויו

New member
מאחר וזה בטלפון...

אני חושב שהתשובה שלו עלולה להיות
בראש שלי, או פשוט ניתוק. אני לא רוצה להשמע לא רציני או סתם ליצן, בגלל זה אני שואל מה דעתכם ובגלל זה אני רוצה שהשאלות יגיעו גג עד מחר בערב, שיהיה לי זמן לתרגם אותן ולבחור את הבאמת טובות.

red violin

New member
עוד כמה שאלות

1)לאיזו מוזיקה הקשבת כילד? 2)האם יש לך מודל לחיקוי [מבחינת הלחנה] מעולם המוזיקה הקלאסית? 3) יותר בקשה: תשתמש יותר בכליי קשת!@#! כינור קבוע בלהקה [גם בסיבובי ההופעות] או צ'לו ^_^ 4) יש מקום קבוע בו אתה מלחין? 5) מדוע אתה משתמש כל כך הרבה במוטיב האוקיינוס? 6) איך אתה מלחין? אתה שומע את המוזיקה בראש שלך ומתרגם אותה לתווים? או שאולי אתה מתחיל מהווקל, מרכיב לו הרמוניה וכו'? [בקיצור, מה השיטה שלך?] 7) מה היצירה שאינה של נייטוויש שאתה הכי אוהב לנגן? 8) האם שמרת את הקלידים הראשונים שלך מכיוון שיש להם ערך סנטימנטלי? 9) אתה רוצה לשדרג את הציוד שלך? 10)על איזה עוד לי היית רוצה לנגן?

היויו

New member
וואו! באמת שאלות מעולות... ../images/Emo45.gif

אני גם יכול לשנות את הקשה שלך לצורת שאלה : * האם אתה מתכוון להרחיב את השימוש בכלי מיתר? זה בסדר אם אני אשנה לך את השאלה לזה?

למעלה