תומאס -ה ר א י ו ן הישראלי הראשון

red violin

New member
שאלה לשאר חברי הלהקה

1. למה הם לא מנסים לכתוב יותר ו/או להלחין? 2. זה שתומאס כותב את השירים מתוכנן או שבאופן טבעי התפקיד נפל עליו? 3. איך אתם עושים סלקציה איזה שיר נכנס לדיסק? אתם מלחינים כמה [לדוגמא 16] ומוציאים מהם את הטובים ביותר או שמלכתחילה אתם מחליטים אילו שירים ייכנסו לאלבום ורק אותם מלחינים? לתומאס: 4. יצא לך להלחין משהו ללא מילים או קטע לקלידים בלבד? 5. פעם הקדשת למישהי [מישהי] שיר? איך הוא/היא הגיב/ה? 6. ניסית פעם לכבוש לב של מישהי בעזרת מוזיקה? 7. שקלת פעם לצאת עם מעריצה? 8. מה לדעתך הדבר הכי דפוק בעולם חוץ ממלחמה, עוני ורעב? 9. מה אתה חושב על הפופ האמריקאי? 10. יותר חשוב מזה, מה אתה חושב על הקליפים שלהם? 11. מי הסופר האהוב עליך? 12. ספר האהוב עליך? 13.אתה עדיין בקשר עם טאריה? 14. האם יש סיכוי לשיתוף פעולה בעתיד? 15. באיזו הופעה הכי נהנית עד כה?

היויו

New member
בקשר ל-4

ברור, הרי יש לנו כמה כאלה באלבומים .אמנם לא קלידים בלבד,אבל אין מילים. בקשר ל-15 , זה מופיע באתר שלהם אולי אני אקח את 11+12, 14... 3 גם מעניינת, ו-1 ... הרי אמפו ומרקו כתבו (או לפחות הלחינו) שירים לDPP. כבר חשבתי על שאלה בנושא

lacrimosa girl

New member
קיל/גילי,

ולמרות שהיא לא זוכרת את זה היא היתה במפגש פורים [ויש לי אפילו תמונות להוכחה
]

ש נ י1

New member
טוב אני אנסה כמה

1. באיזה גיל התחלת לנגן ולמה? 2. אילו מוזיקאים מהווים בשבילך מקור השראה? 3. האם הכתיבה מלווה אצלך בכאב וייסורים? ואיזה חלק בתהליך הכתיבה אתה הכי אוהב? השאלה האחרונה יצאה קצת מפגרת
אוליי למישהו יש ניסוח יותר מוצלח משלי...

LadySilkworm

New member
אבל גם ככה יש שאלות שכל הזמן חוזרות על עצמן

כאילו.. אי אפשר לצאת מנקודת הנחה שכל מראיין קרא את קורות החיים של תומאס. :p

ש נ י1

New member
אפשר האמת לשנות את זה

לאיזה חלק בתהליך יצירת השירים.. בתקווה שלא שאלות אותו גם את זה

blacknwhite

New member
אבל זאת דווקא שאלה מעניינת!

ואפשר לנסח אותה אולי קצת יותר בצורה מעודנת כדי שהיא תתאים לראיון. אבל.... אני יכולה לנסות לענות לך?
"All of my songs can only be composed of the greatest of pains" אני חושבת שזה די עונה על השאלה.... אבל אני לא אומרת שאי אפשר לשאול בכל זאת

LadySilkworm

New member
עוד שאלות..

1. איך האנשים הקרובים לנייטוויש הגיבו לאנט בהתחלה? 2. איזה שירים מהשירים הישנים של נייטוויש בטוח יהיו בהופעה? 3. איך המשפחה שלך מגיבה למוזיקה שלך ושל נייטוויש? [ניסוח עילג אבל מבינים את הפואנטה] 4. מה אתה חושב על העניין של "התמסחרות" במוזיקת המטאל, או במוזיקה בכלל? 5. מה אתה חושב כשמשווים את נייטוויש ללהקות כמו אוונסנס? האם לדעתך יש דמיון בכלל?. 6. האם יצא לך לשמוע איזושהי להקת מטאל ישראלית? :p טוב..זהו.

red violin

New member
האם אתה מיוזיקהוליק?

[כלומר, האם אתה כל הזמן חייב להסניף מוזיקה וכשאתה לא יכול מוזיקה כל הזמן מתנגנת לך בראש?] 2. איך הגעתם לשם נייטוויש? 3. האם אתה הולך לקונצרטים/הופעות באופן קבוע? 4. האם אי פעם ארבו לך פאפרצי?

למעלה