תוספת אדומה לפורום

stkachov

New member
תוספת אדומה לפורום

ברכות ל - Josette ו - flutter girl לרגל האדמתכן

Josette

New member
לכבוד הוא לי ../images/Emo13.gif

וסליחה על התגובה המאוחרת. אני ממש מביישת את ההיאדמות שלי באיחור הזה בתגובה...

אני ענת

New member
../images/Emo141.gif ברכות לאדומות החדשות../images/Emo141.gif

נחמד לראות תוספות כאלו לפורום אין לי ספק שתמשיכו להעשיר את הפורום בתגובותיכן תבורכו

milaP

New member
אני יודעת מי זה וויטלי!

שאלתי מה זה אומר הוספת צבע אדום לשם!!!

flutter girl

New member
היא ענתה לך: סמנכ"ל!!

ועכשיו ברצינות, ושלא יהיה קשה להבין: הצבע האדום בשם מעיד על "מומחה" בפורום. מסתבר בפורומינו מוצף בכאלה.

tutiris

New member
הוספת צבע אדום לשם

האדמת משתמש משמעה שהאדם נבחר ע"י המנהל כמומחה. בפורומים מקצועיים זה בדר"כ מומחים מקצועיים, ובפורומים כמו פורום האוניברסיטה, זה גם יכול להיות אנשים שמשתתפים הרבה ומחזיקים בהרבה ידע בנושא.

אני יודעת שאת יודעת מי זה ויטלי...

ותרגיעי עם הצעקות שלך וחוסר שביעות הרצון. וכן, זה מה שמסמלים סימני הקריאה.

milaP

New member
"אירנושששש" אולי תפסיקי להרגיע

כאן אנשים... ובכלל לא צעקתי! נדמה לי שאת כאן צועקת ומה זה בכלל קשור לחוסר רצון??? את יודעת מה... גרמת לי עכשיו לחוסר רצון שוב להיכנס לכאן. והכל בגלל התגובות החריפות שלך. ככה לא מתייחסים לאנשים..

את מי הרגעתי?

כשכותבים עם סימני קריאה זה אומר שהמשפט לא נאמר כמשפט רגיל, כלומר את צועקת. לי בהודעה לא היה אפילו סימן קריאה אחד, כלומר המשפט נאמר בטון מאוד נחמד. אני עניתי לך על השאלה. לא הבנת? תשאלי שוב, אבל את דורשת תשובה ולא מרוצה מהתשובה שאני נתתי לך. אם היית כותבת, "לא הבנתי, מה הכוונה סמנכ"ל?" אני בעצמי הייתי מסבירה לך את זה, אבל את באה בגישה לא מרוצה, אני שאלתי מה זה אומר !!!!!!!!!!!!!!!! תענו לייייייי. וסתם משהו לא קשור...איפה את רואה שכתבתי חוסר רצון? חוסר שביעות רצון את מוזמנת לחפש במילון, זה לא אותו דבר.

stkachov

New member
בנות תרגעו ../images/Emo13.gif

לא צריכים לריב עלי. יש מספיק לכולן

למעלה