תוספת אדומה לפורום

אז אתה מרשה לעצמך להתפרע? חוצפן !!!!!

והייתי חייבת: היא ישנה לא יושנת. (אל תהרוג אותי)

milaP

New member
פשוט פסיספתי מילה "שבועת"

אני יודעת בדיוק מה זה "חוסר שבועת רצון" ומה זה "חוסר רצון". את לא צריכה לשלוח אותי למילון. אני מספיק זמן בארץ כדי לדעת את ההבדל. ובכלל משהו לא קשור: אני אגיד לך את האמת את הבן אדם הראשון והיחיד כאן בפורום שלא נעים לי לדבר איתו... מצטערת אבל אני אמרתי את האמת...

Josette

New member
בנות מתוקות

את ההתכתבות הספציפית הזאת אולי עדיף לעשות במסרים, על כמה לא נעים לדבר עם מי, כי לאחרים זה עושה הרגשה לא נחמדה ואנחנו לא עשינו כלום...
כמובן שהכי טוב אם כולם יאהבו את כולם וישכון שלום עולמי!

amitk80

New member
הלוואי וזה היה ככה

אבל מה לעשות שאנשים לא מסתדרים עם כולם. זה מצב נתון. בהחלט אני מסכים שעקיצות או השתלחויות בין אנשים מעל דפי האינטרנט זה לא המקום. לי אישית וכמו ש josette אמרה לא נעים להכנס הנה ולראת מריבות בין אנשים (שאגב חלק גדול מהמריבות פה זה על שטויות). סוף שבוע נעים

amitk80

New member
הגיע הזמן

שמנהל הפורום היקר יתחיל למחוק פה הודעות כאלו (למשל ההודעה של flutter girl). מי שנושא בצבע האדום מן הראוי שישמש דוגמא לאחרים גם אם הוא ממש לא סובל אותו. נק' למחשבה ויטלי, כי בסוף לא ישארו לך פה אנשים. תאמין לי שהיו לי כמה שיחות עם אנשים ופשוט אמרו לי זאת בפנים "זה פורום של אנשים צבועים". תנהל אותו איך שאתה רוצה אבל תדע שיש מחיר.

אליהו ד

New member
גם לך פנו בקשר לצבועים ?

כי גם אלי היום באו אנשים ואמרו לי צ'מע אחי לא מתאים לי כל הצביעות הזאת או שאתה שומר לי עיתון או שלא אבל לא יכול להיות פשוט לא יכול להיות שאתה אומר לי שאין עיתון ושניה אחר כך מישהו יוצא מהתחנה עם ידיעות+הד הקריות עד מתי רשעים יעלוזו? ועוד לא התחלתי לדבר על הכביסה במעונות

TheBigBrother

New member
תגידו לי אתם שפויים?

המריבה ההזויה הזאת היא אחד הלהיטים החזקים של הפורום שלנו.תנו להן לריב. אתם לא מבינים שכששני אנשים רבים השלישי מרויח?

amitk80

New member
שמע אחי

נראה שאתה עושה פה חיים. יפה יודע להנות מכל העולמות. בקשר לשאלתך. יש לי סיבה להיות שפוי בסביבה של שרוטים כמוך למשל? (
)

stkachov

New member
עמית תודה על העיצות

אבל כבר אמרתי לך פעם שאני לא מחנך פה אנשים, ואני לא סותם למישהו את הפה רק כי הוא "לא נחמד". אני מציע שאת העיצות לגבי ניהול פורום פורום נכון תיישם קודם כל בקומונה שלך, שעושה רושם שאחרי חודשים של פעילות אתה היחיד שכותב בה. אם מי שדברת איתו אמר לך בפנים שהאנשים כאן בפורום צבועים, ואילו פה בפורום הוא לא כותב את אותו הדבר שאמר לך, אז יכול להיות שהוא דיבר על עצמו?

amitk80

New member
פשש אחלה תשובה

וואלה אחי יפה מאד. ההגנה הטובה היא לתקוף. וואלק אחי אתה מפתיע אותי כל פעם מחדש. נתנו לך עיצה, תעשה איתה מה שאתה רוצה אבל לתקוף? לפחות תתמודד עם מה שאומרים לך. אני מופתע ממך. האמת שאני אעדיף קומונה מתה (כמו שאתה מתאר) מאשר פורום שאנשים רבים פה אחד עם השני. ואגב, לי לא תהיה בעיה להודות שזה לא הצליח אם אני אחשוב כך. אגב כמה אנשים שאמרו לי את זה כתבו את דעתם פה בפורום. אולי פספסת את ההודעות האלו או שהתעלמת מהם. גבר, תעשה מה שאתה מבין. אתה זה שמנהל פה את העסק בסופו של דבר באמת. מעניין שיש פה עוד אנשים שלא נעים להם להיות פה עם כל הריבים האלו והעזו להגיד את זה. אני אומר לך את זה בתור עצה חברית.

milaP

New member
תשמעו

אני בכלל לא התכוונתי ולא מתכוונת לריב פשוט נמאס לי שהיא (אירונושששש) כל הזמן מעירה לי על שטויות. ולא רק לי - אתם יודעים את זה טוב. תאמינו לי שאין לי זמן להיכנס לכאן ולהתחיל לריב פה עם כל מיני כמוהה. יש לי מספיק עיסוקים בבית - עבודה, בעלי, תינוקת. אני כמו הרבה אנשים מיואשת ומחכה לתחילת לימודים בתואר שני. אני בסה"כ מחפשת כאן תמיכה ולפעמים יש כאן אווירה לא נעימה.

TheBigBrother

New member
שתחררי

היא לא צרחה עלייך קחי את מה שאת קוראת בעירבון מוגבל מאחר ואין דרך להעביר פה אמוציות בצורה מדויקת ורחבה

למעלה