כדאי לדעת כי בעונה זו נמכר זן האבוקדו המוצלח ביותר ,ולאחר שתאפסנו אותו 3 ימים בשקית חומה ביחד עם 2 תפוחים -
הוא יבשיל בעזרתם יתרכך ותקבלו אבוקדו במרקם חמאתי ובשל ובמידה הנכונה.
המידע שכדאי לחולי -סוכרת לדעת על תועלת האבוקדו : הוא מכיל כמות מועטה של פחמימה- ולכן אינו משפיע על רמות הסוכר בדם,
חצי אבוקדו בארוחה לא מעלה את רמת -הסוכר בדם.
האבוקדו ממלא תפקיד חשוב בהפחתת רמות Hb-A1c - ואינו מעלה את האינסולין.
האבוקדו תורם לתחושת שובע לאורך זמן - ובכך תורם לירידה במשקל ומוריד את התנגודת לאינסולין.
האבוקדו הוא אחד ממקורות המזון הטובים ביותר לחומצות שומן אולאיות (אומגה 9) .
האבוקדו מכיל מקור טוב לסיבים תזונתיים המסייעים נגד עצירות וטובים למערכת -העיכול ולהורדת רמות הכולסטרול– הרע,
הורדת כולסטרול הרע חשובה ביותר לסוכרתיים מכיוון שיש להם סיכון גדול יותר לפתח בעיות-לב.
האבוקדו מפחית רמות טריגליצרידים גבוהות (מוריד שומנים בדם), וזאת בזכות החומצה האולאית הנמצאת באבוקדו.
לכן ,כדאי לשלב חצי אבוקדו בארוחה מדי יום -ובכך לשפר את בריאותכם.
אפשר לחתוך פרוסות מחצי אבוקדו לחתוך לקוביות ולהוסיפם לסלט ירקות -טרי.
אפשרות נוספת: לאכול בכפית חצי אבוקדו , לתבל אותו במיץ -לימון, לזרות מעט מלח ,שן -שום כתושה,
כף עלי -פטרוזיליה קצוצה ומעל מעט שמן זית.
אפשר להכין ממרח אבוקדו טעים: למעוך במזלג את האבוקדו לזלף מיץ לימון ,מלח ,ופלפל שחור,
לערבב יחד עם ביצה קשה שמרוסקת- בפומפייה ,ולהוסיף מעט מעט בצל- קצוץ , ופרוסות מלפפון חמוץ.
את ממרח -האבוקדו למרוח על לחמניית- שקדים דלת- פחמימות, ולזכור שהאבוקדו מוסיף לנו רק בריאות.
הוא יבשיל בעזרתם יתרכך ותקבלו אבוקדו במרקם חמאתי ובשל ובמידה הנכונה.
המידע שכדאי לחולי -סוכרת לדעת על תועלת האבוקדו : הוא מכיל כמות מועטה של פחמימה- ולכן אינו משפיע על רמות הסוכר בדם,
חצי אבוקדו בארוחה לא מעלה את רמת -הסוכר בדם.
האבוקדו ממלא תפקיד חשוב בהפחתת רמות Hb-A1c - ואינו מעלה את האינסולין.
האבוקדו תורם לתחושת שובע לאורך זמן - ובכך תורם לירידה במשקל ומוריד את התנגודת לאינסולין.
האבוקדו הוא אחד ממקורות המזון הטובים ביותר לחומצות שומן אולאיות (אומגה 9) .
האבוקדו מכיל מקור טוב לסיבים תזונתיים המסייעים נגד עצירות וטובים למערכת -העיכול ולהורדת רמות הכולסטרול– הרע,
הורדת כולסטרול הרע חשובה ביותר לסוכרתיים מכיוון שיש להם סיכון גדול יותר לפתח בעיות-לב.
האבוקדו מפחית רמות טריגליצרידים גבוהות (מוריד שומנים בדם), וזאת בזכות החומצה האולאית הנמצאת באבוקדו.
לכן ,כדאי לשלב חצי אבוקדו בארוחה מדי יום -ובכך לשפר את בריאותכם.
אפשר לחתוך פרוסות מחצי אבוקדו לחתוך לקוביות ולהוסיפם לסלט ירקות -טרי.
אפשרות נוספת: לאכול בכפית חצי אבוקדו , לתבל אותו במיץ -לימון, לזרות מעט מלח ,שן -שום כתושה,
כף עלי -פטרוזיליה קצוצה ומעל מעט שמן זית.
אפשר להכין ממרח אבוקדו טעים: למעוך במזלג את האבוקדו לזלף מיץ לימון ,מלח ,ופלפל שחור,
לערבב יחד עם ביצה קשה שמרוסקת- בפומפייה ,ולהוסיף מעט מעט בצל- קצוץ , ופרוסות מלפפון חמוץ.
את ממרח -האבוקדו למרוח על לחמניית- שקדים דלת- פחמימות, ולזכור שהאבוקדו מוסיף לנו רק בריאות.
נערך לאחרונה ב: