תופעה מאוד מצמררת שנתקלתי בה

Ramble on

New member
סבלימינל שולט...

לא המיינסטרים עכשיו הוא כל הראפ והמוזיקה הממש ממוסחרת (מה הקשר בין שוקו לסבלינימל??) כל מפיק לוקח מישהו הופך אותו לכוכב ומרוויח טונה כסף רק בגלל שהוא במיינסטרים וכולם אוהבים אותו.. כל האנשי מיינסטרים לא אכפת להם מהמשמעויות והככונות בשירים... הנה משהו מעצבן סבלימינל והצל שלו הם להקת השנה לפי איזה משהו.. עיתון כזה... לפינק פלויד יש כוונה בשירים וכיף לשמוע אותם..גם לד זפלין ועוד דיפ פרפל ועוד הרבה להקות.. רק חבל שהמיינסטרים זה דווקא הלהקות הפאקין גרועות...

MellowShip

New member
תאמין לי..

שמזל שזה ככה. טוב שזה ככה. ככה זה צריך להיות. חבל שבמקום לשים גירויים לאנשים ללמוד יותר על מוזיקה, הם שמים גירויים צרכניים ולא אינפורמטיביים...כמו איזה יומן של איזה להקה לקנות..או איזה חזיה מרימה את החזה של מאיה בוסקילה לגודל שלו כעת. אה עזבו, זה לא ויכוח, זה מצב נתון. בואו נהנה מפינק פלויד ומעוד המון דברים אחרים בשקט ובשלווה! יום נהדר!

afon

New member
מסחור

ברגע שהמוזיקה מפסיקה להיות מטרה אז מתחילה הבעיה. איך שאני רואה את זה ברגע שמשתמשים במוזיקה רק ככלי לפורקן אישי של רגשות או סתם ככלי ליצירת כסף כבר אז המוזיקה לא תהיה טובה. צריך להשתמש ברגשות ובכסף כדי לנסות להגיע למטרה... שזה יצירת המוזיקה האיכותית (כל אחד ונקודת ראותו) ואז גם אם אני לא אוהב את סוג המוזיקה הזאת אני יכול להעריך אותה. לכן אני יכול להעריך חלקים מהראפ/היפ הופ והמטאל, כי חלקם כן מכבדים את המוזיקה שהם עושים. ולמען האמת הביטלס היו אחת הלהקות הכי ממוסחרות שיש! היה להם מסטיקי ביטלס!

נימרודל

New member
תראה..

טמטום זו מחלה שאי אפשר לעשות נגדה כלום. רק לחיות עם זה. ולנסות לקבל את זה. חוץ מזה- אם כולם יהיו חכמים- אנחנו כבר לא נהיה כל-כך מיוחדים לא? חחח

edlessme

New member
פעם הייתי כותב פה יותר...

ודי הפסקתי מסיבות של מרחק... אבל גם בגלל שטויות כאלה... תקשיבו חבובים... זה שאתם שומעים פינק פלויד לא הופך אותכם ל"יותר טובים" מאף אחד... אף אחד... אתם לא צריכים לחנך אף אחד במוזיקה... מה שאתם שומעים הוא עיניינכם וזה שא' כבד בהיפ בופ וב' כבד בדאנס לא הופך אף אחד מהם למטומטם\לא מבין במוזיקה\ילד\מצורע... אני גם הייתי פעם בקטע כזה... של הנה.. אני מקשיב לרוק... מה שהופך אותי לאדם יותר טוב מאחרים בדרך זו או אחרת (מה לעשות... רוק הפך להיות משהוא אליטיסתי.. אפילו אם אתה מקשיב לCCR... ככה בדרך כלל קורה לאדם שסוטה מהמיינסטרים...) אבל תבינו חבר'ה... יש כל כך הרבה סוגים של בנאדם... שמוזיקה... מוזיקה לא אומרת כ-ל-ו-ם על הבנאדם... יש בגרעין שלי שני חברה שמדגימים את זה יופי: 1)קיבוצניק שמקשיב להיפ הופ ולביטלס... ומבין מאוד.. בשניהם... סטלן כ-ב-ד.. לוקח הכל קליל אבל מצד שני די רציני כשצריך... מתנהג כמו אידיוט לכולם... אבל מתוך אהבה... 2) חיפאי שבא מבית קפיטליסטי דורסני, שתיין כבד, חכם למדי מקשיב להרדקור פאנק, רוק פרוגרסיבי ומיזרחית אמיתית... (אני רציני... הקייס שלו זה פשוט חתיכת הסטוריה...). הבן אדם שמע על בן דוד של אבא שלי (גל חרמוני) שהיה בלהקה שקראו לה "לחש"... הוא מבין במוזיקה יותר מכל אדם אחר שאי פעם פגשתי... איך הייתם מגדירים את האנשים האלה??? איך אתם יכולים להגיד מה הם? בכל בן אדם יש כל כך הרבה מעבר למה שהוא מעדיף לשמוע... תתבגרו אנשים... באמת.. וזה לא נאמר בטון מתנשא... אלא בטון של המלצה בלבד...

NIR Y

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

הרבה זמן ?! תכתוב יותר !! ואתה צודק !!!

edlessme

New member
בטח שאני צודק...

בשביל לטעות צריך להיות אנושי... ואגב.. זה לא ש"חזרתי"... פשוט... בקיבוץ אין לי כל כך גישה למחשב... וכשאני פה כבר בסופשים... וובכן... אני עסוק.. או ישן...

למעלה