ראיתי. נראה מוזר. אבל לא הייתי קופץ למסקנות על טבעיות.
נראה שההסבר הראשון שקפץ לך לראש הוא ה "הסבר" העל טבעי - איזה שהוא כוח עליון החליט "לשתול" את השפה האנגלית בפעוט הנ"ל.

אלא שההסבר הזה מעלה יותר שאלות מאשר תשובות - קודם כל, מה זה בדיוק כוח עליון? איזה כוח עליון (בהנחה ויש יותר מאחד כזה)? מה היתה המטרה של אותו כוח עליון? ואלו רק שלושת השאלות הראשונות שקפצו לי לראש - בטח יש שאלות נוספות אבל אני מניח שהכוונה ברורה.

מצד שני, הסבר טבעי עלול להיות קצת יותר נסתר מן העין, אבל כנראה שהסבר שכזה לא יעלה שאלות נוספות. שלושת ההסברים הראשונים שעולים לי בראש הם:

א) מישהו במשפחה משקר. הילד דובר את שפת אימו וגם למד במקביל (טלוויזיה? שכנים? אולי מטפלת?) אנגלית.

ב) הילד סובל (או סבל בעבר) מאיזה שהיא הפרעה (לא אתיימר לדעת איזו - פסיכיאטרית או נוירולוגית) שגרמה לו לחוסר יכולת ללמוד את שפת אימו.

ג) התחקירנים של אמנון לוי עשו עבודה גרועה במקרה הטוב, או סילפו את האמת עבור רייטינג במקרה הרע. (משלושתם, זה נשמע התרחיש הסביר ביותר).

כל אחד מההסברים האלו, אפילו ההסבר השני שהוא מעורפל ובעצם בעיקר ניחוש, מעלה פחות שאלות מאשר ההסבר העל טבעי.
יש לי יסוד סביר מאוד להניח שלו יחקר הנושא לעומק, ימצא הסבר טבעי כלשהו לתופעה.

אגב, קרן ג'יימס רנדי מחוייבת להעניק פרס ע"ס מליון דולר אמריקאי למי שיצליח להוכיח, מעל לספק סביר, התרחשות על טבעית כלשהי. למותר לציין שאף אחד עדיין לא הצליח להוכיח דבר שכזה - (החל מ 1968 אז הפרס היה 100 דולר בלבד מכספו האישי של רנדי ועד היום, כאשר הפרס, כאמור, עומד על מליון דולר).
אתה יכול לקרוא על זה בקישור הבא:

https://he.wikipedia.org/wiki/אתגר_מיליון_הדולר_להוכחת_העל-טבעי