יש חוזר בתשובה ויש חוזר בכתיבה...
ע עומק המבט New member 11/3/11 #10 חח אני לא כותבת עם הישן פה... הוא פעיל בפורום אחר... מסתבר שיש לי עוד כמה תחומי עיניין חוץ מלהתחתן וללדת ילדים...
חח אני לא כותבת עם הישן פה... הוא פעיל בפורום אחר... מסתבר שיש לי עוד כמה תחומי עיניין חוץ מלהתחתן וללדת ילדים...
ב בריאן אדמס New member 11/3/11 #12 בפורום הזה יצא לי לכתוב ב3 ניקים ירון אשבל, ומודרניזציה 23 זה הניקים הנוספים שלי.
א אושר תמידי New member 11/3/11 #19 אחד יחיד ומיוחד...../images/Emo9.gif יש לי עוד אחד,הראשון שלי...אבל הוא מעלה אבק כבר שנה וחצי...ולא כתבתי פה אז... האמת שאני מציצה מדי פעם, וכשמעניין אני מגיבה הפורום כבר ממש לא מה שהיה...
אחד יחיד ומיוחד...../images/Emo9.gif יש לי עוד אחד,הראשון שלי...אבל הוא מעלה אבק כבר שנה וחצי...ולא כתבתי פה אז... האמת שאני מציצה מדי פעם, וכשמעניין אני מגיבה הפורום כבר ממש לא מה שהיה...
ב בnורה בסטייל New member 11/3/11 #22 אני פעילה פה רק בניק הזה... פעם אחת ויחידה נכנסתי לכאן בניק אחר לשאול משהו..
א אדיר דיר New member 11/3/11 #23 חח..מזה הווידוים האלו? ילה גמלי יש ווידוי לפני שנה וחצי נכנסתי לפה בניק אחר ואחרי כמה ימים החלפתי לניק הנוכחי...פורגיב מי מיי פאד`ר....
חח..מזה הווידוים האלו? ילה גמלי יש ווידוי לפני שנה וחצי נכנסתי לפה בניק אחר ואחרי כמה ימים החלפתי לניק הנוכחי...פורגיב מי מיי פאד`ר....