אהההה
חליתי ב1993 בגיל 14. עברתי המון כימו, הקרנות והשתלת מח עצם עצמית. אז קיבלתי מנת דם נגועה בהפטיטיס סי, וזה התחיל את הצרות עם הכבד, אבל הן היו איכשהו מווסתות כמה שנים. הייתי ברימיסיה מהנון הודקינס עד לפני כשנה וחצי. אז, כשהייתי בהריון, הלימפומה חזרה. קיבלתי כימו בהריון (זה כבר היה חודש חמישי, ולא רציתי לאבד את ההריון, והכימו לא היה אמור לפגוע בעובר לטענת הרופאים), העובר שרד חודשיים ומת בסוף בגלל דלקת בשיליה. הוא נולד בזירוז בתחילת חודש שביעי, ראיתי אותו לרגע, ומשם לקחו אותו לנתיחה ולקבורה. אחר כך קיבלתי עוד סבב אחד של כימו ועברתי השתלת מח עצם שניה. כל הכימו וההשתלה והחלשת המערכת החיסונית הגבירו את פעילות הוירוס והחמירו את הנזק לכבד. התחלתי לקבל טיפול באינטרפרון וריבווירין שמחלישים את הוירוס וגם ידועים כמסייעים נגד לימפומה. אבל, תופעת הלוואי של החלשת מח העצם היתה ממש קטסטרופלית אצלי כי מח העצם עוד לא ממש התאושש מההשתלה. עד לפני כחודשיים הייתי כל הזמן ען מנות דם וטרומפוציטים וזריקות ניאופוגן וגרנוצייט ואפרקס... התייעצתי עם כמה רופאים שאמרו שחבל על הזמן. הטיפול הזה לא ממש מזיז לוירוס, אבל הוא מסכן את החיים שלי באופן מיידי. כל הזמן "הוספתי" טיפולים משלימים, אבל עכשיו עברתי לטפל בעצמי בעיקר ברפואה אלטרנטיבית ועד כה נצפות תוצאות מדהימות. זהו פחות או יותר... ומה שלומך את?