לדעתי את יכולה להשאיר אותה כריבוע.
נ נ אוה New member 21/8/13 #17 שמיכה מקסימה, עברה טבילת חול חחח החלק האחורי יפה מאד וגם התיפורים. דרך אגב אני לא הייתי מעזה לקחת אותה לים כל הכבוד על הפתיחות שלך
שמיכה מקסימה, עברה טבילת חול חחח החלק האחורי יפה מאד וגם התיפורים. דרך אגב אני לא הייתי מעזה לקחת אותה לים כל הכבוד על הפתיחות שלך
ת תמר400 New member 21/8/13 #18 זה לא היה קל אבל התגברתי על זה ואני שמחה, מאוד נעים לשבת על קווילט בחוף הים. ותודה על המחמאות- אגב החול התנער לחלוטין.
זה לא היה קל אבל התגברתי על זה ואני שמחה, מאוד נעים לשבת על קווילט בחוף הים. ותודה על המחמאות- אגב החול התנער לחלוטין.
ש ש מ ש א New member 22/8/13 #21 רצית שמיכת ים ואכן היא לגמרי שמיכת ים בצבעים ובדוגמה. יפהפייה. יישר כוח.
ת תמר400 New member 22/8/13 #22 תודה, אני בהחלט מרוצה מהתוצאה. אגב רוב הקישורים ששמתי לסיום השמיכות הם מאמרים שאת תרגמת אז ישר כוח גם לך.
תודה, אני בהחלט מרוצה מהתוצאה. אגב רוב הקישורים ששמתי לסיום השמיכות הם מאמרים שאת תרגמת אז ישר כוח גם לך.
א איריס ב111 New member 22/8/13 #23 השמיכה נפלאה וה book שעשית לה נהדר. יופי של צבעים, תיפורים וגימור.
פ פיפה23 New member 23/8/13 #27 תמר, השמיכה שלך מדהימה, אני אוהבת מאד את התיפורים כפי שרואים אותם בבד החלק מאחור. מקסים. כל הכבוד.
ב בלה אלון64 New member 25/8/13 #36 השמיכה מדהימה אהבתי מאוד. הצבעים ממש משתלבים. אהבתי מאוד גם את הצילומים האומנותיים שעשית איתה על חוף הים. פשוט מושלם. אני סיימתי את חיבור שורות המשולשים של העבודה שלי . עשיתי גם מסגרת ראשונה. אבל רוצה מאוד לעשות עוד מסגרת אחת שקשורה לנושא העבודה. יקח עוד מספר ימים. אחר כך תוצג. בלה
השמיכה מדהימה אהבתי מאוד. הצבעים ממש משתלבים. אהבתי מאוד גם את הצילומים האומנותיים שעשית איתה על חוף הים. פשוט מושלם. אני סיימתי את חיבור שורות המשולשים של העבודה שלי . עשיתי גם מסגרת ראשונה. אבל רוצה מאוד לעשות עוד מסגרת אחת שקשורה לנושא העבודה. יקח עוד מספר ימים. אחר כך תוצג. בלה