תוצאות האתגר - השיפוט

ran refael

New member
תוצאות האתגר - השיפוט../images/Emo124.gif

כל מי שהעלה עיבוד לגלריה נדרש לבחור ב 2 תוצאות שבעיניו היו הטובות והמעניינות ביותר מבין כל התמונות בגלריה אסור כמובן לבחור בעיבוד שהעלתם. סדרו את 2 התמונות שבחרתם לפי מקום ראשון ושני לדוגמא: רן- מקום ראשון רפאל- מקום שני מקום ראשון מזכה את העיבוד ב 2 נקודות, ומקום שני בנקודה אחת לאחר שכלול התוצאות, נכריז על הזוכה באתגר עיבוד התמונה את התוצאות יש לכתוב בשרשור עד יום שלישי בשעה 9:00 השופטים והמשתתפים שהשתתפו באתגר הם: eholits D2T2S טומי* IReI ברוש2002 tiny dancer softy שיבולית 174M4R CrAzYsToNer OrdinaryDay לוסי דה גרייט Sp00nk בהצלחה לכולם מקווה לראות את כולכם שוב באתגר הבא

eholits

New member
השיפוט שלי

OrdinaryDay מקום ראשון CrAzYsToNer מקום שני לילה טוב לכולם

CrAzYsToNer

New member
../images/Emo45.gif שוב, היה מעניין וכיף

מקווה שיהיו עוד ועוד משתתפים שבוע הבא !
ולהלן התוצאות: מקום ראשון: OrdinaryDay עבודה מקורית ונהדרת לטעמי) מקום שני: D2T2S (לא היה קל לבחור רק אחד למקום שני - הייתי מחלק אותו בין שלוש עבודות. מילא, גם כאן המקוריות ניצחה)

D2T2S

New member
לדעתי...

OrdinaryDay - מקום ראשון eholits- מקום שני... אף אחד לא בחר אותי... =(

song4u

New member
והבחירה שלי

מקום 1 : מישנייה , אה אופססס זה לא זה.... Sp00nk מקום 2 : CrAzYsToNer

softy

New member
הבחירה שלי

מקום ראשון - CrAzYsToNer על המקוריות. מקום שני - D2T2S על ההשקעה והביצוע.

tiny dancer

New member
האהובות שלי

מצחיק שאלה שבחרתי הם דווקא אלה שהוסיפו פרטים נוספים מלבד 2 התמונות שניתנו, כי כנראה זה מה שהייתי רוצה לעשות אבל לא מצליחה לצאת מהמסגרת חשיבה המרובעת שלי מקום ראשון שלי D2T2S מקום שני שלי ORDINARY DAY

Sp00nk

New member
מה../images/Emo35.gif

אני מוצא בזה הרבה חוסר טאקט, בלקחת תמונה שלי, ערוכה, עם הרעיון שלי והעיבוד שלי, ולהשתמש בה בתחרות, לשנות טיפה ולקרוא לה העיבוד שלך. אפילו אם נוסף לה עוד איזה רעיון של העורך. למרות החריגה הגסה מהכללים, אהבתי את העיבוד. הוא ממש מוצלח, ומוסיף לעיבוד שלי. את הדירוג שלי אני אוסיף אח"כ.

izackv

New member
גם לי לא נראה בכלל לעבד תמונה של

מתמודד אחר! אפילו אם העיבוד מוסיף. המשימה היתה לעבד את התמונות המקוריות. לקיחת תמונה של מתמודד אחר ועיבודה מאוד מקוממת. בעיקר כשלא היה שום צורך אמיתי להשתמש בתמונה של SPOONK כדי לבצע את העיבוד הדי מיוחד.

eholits

New member
צודק לגמרי.... אלפי סליחות.

אני מצטער על כך... לא התכוונתי לערוך את התמונה שלך, זה נבע מבלבול. הורדתי כמה תמונות ביחד והתחלתי לערוך כאשר חשבתי שזו המקורית. די טפשי, אבל נכון. אני רק רוצה להסב את תשומת לבכם לכך שאין בעיצוב הקודם שום קשר לקונספט שחשבתי עליו. מקוה שתקבלו בהבנה. אלעד.

שיבולית

New member
הדירוג שלי-

היה קשה... מקום ראשון 2 נק' D2T2S- Fairy בגלל היופי והשמחה שבעיבוד, בכיף הייתי הופכת את זה לפוסט בחדר
<וזו מחמאה - שיהיה ברור> מקום שני 1 נק' 174M4R - Lonely בגלל לקיחת תמונה מרוחקת ודיי עצובה והפיכתה למשהו פחות נוגה יותר צבעוני ושמח

D2T2S

New member
תמונה

אממ... דרפט של התמונה שלא הספקתי לעלות לתחרות. אם מישהו רוצה לראות...

Sp00nk

New member
סקירה מקיפה.

אוקיי. אז ככה, לוסי דה גרייט - נחמד. צביעה קלה של התמונה. רק שאני בדרך כלל לא אוהב את הניסיונות לצביעת תמונה שהיא שחור-לבן כי זה בדרך כלל נראה יותר מדי ערוך ולא מחובר למציאות. הצבע של השמיים פה, וגם הצבע של המים, אינם אמינים, ולכן יוצרים תחושה סוריאליסטית לצילום. לא התחברתי. אבל כפי שכבר הזכרתי - זה נחמד. *** שיבולית - זה נראה כמו פילטר המודבק לתמונה, ואני אישית לא מצאתי בזה יותר מדי עניין. התמונה השנייה בבירור מעוותת, וגורמת לי לתחושה שזה נעשה בזריזות ובזלזול. הכיווץ לא תורם אומנותית ונראה חובבני. פרט לזה, האפקט הוא נחמד, ואולי היה יכול להיות לא רע בכלל בלי הילדה. *** איתמר - טשטוש יתר לטעמי. מה גם שצבעת אותה בשחור שפגע בקונטרסט. למה? הטשטוש הוא העיבוד היחיד שהתמונה עברה, וכפי שאמרתי, הוא אינו מוצלח, ולכן אין בתמונה כתוצאה הרבה עניין. עם זאת, אני בטוח שתשתפר. תנסה לשחק עם טשטוש, אולי שכבות נוספות ומסיכות, כדי להגיע לדיוק רב יותר של טישטוש סלקטיבי. (טישטוש של אזור מסויים או של הרקע פרט לאזור מסויים.) *** קרייזיטונר - הרעיון חמוד. אני מנסה לראות מה בביצוע בכל זאת מפריע לי כי אני לא אוהב את התוצאה יותר מדי. מצד אחד, חסר צבע באופן כללי, והתמונה היא מונוטונית. אז הייתי כבר הולך עד הסוף עם זה ומוסיף רעש לתמונה כדי להוסיף לה ערך אומנותי. לא אהבתי את הטקסט, כי הוא פשוט מדי וחסר טעם וכמו שאמרתי כבר, אם הלכת עם הסגנון אולי כדאי ללכת עד הסוף. הבחורה מנותקת מהשאר - וזה מפריע. הגוונים שלה והצבעים שלה הם בקונטרסט גבוה יותר, והנעליים בצבע - וזה גם מבליט אותה. אתה יודע מה היה יכול להיות ממש מגניב? אם היית שם אותה בתוך ה"פלייר" שעיצבת, גורם לו להיראות כמו פלייר, ואז מוציא את הרגליים שלה החוצה, מהברך והלאה, כאילו הן בחוץ. מחוץ לפלייר. זה היה יכול להיות ממש ממש מדליק. ללא ספק היה שם אותך במקום הראשון ללא ויכוח. הגזירה של הנעל למעלה היא פחות מאידיאלית, ולבסוף, נורא הפריע לי הצל שיש מסביב לבחורה, מסביב לאולסטאר, ומסביב לנעל. הוא מוגזם ורחב מדי. הייתי ממליץ לצמצם אותו הרבה. וזהו בגדול. עם זאת, הרעיון נחמד מאוד והביצוע בינוני כסיכום. *** אורדינרי-דיי. עיבוד שהוא כבד. כבד ללא ספק. ורעיון דיי מדליק. אבל מה שבולט לי בעין וצורב, כואב, ברמות גבוהות מאוד זה הגזירה החובבנית מאוד. היא מאוד לקוייה, לחלוטין שקוף שזו גזירה, והיא נעשתה ממש ממש רע. בולט לי נורא וקופץ לי לעיניים, ואילולא זה, בטח הייתי נותן לך את המקום הראשון בלי מחשבה שנייה. אבל זה פשוט בעייתי מדי כדי להתעלם או להבליג. *** ברוש - לא מצאתי הרבה עניין בתמונה הערוכה. אין שילוב בין התמונות, וזה רק טשטוש אפור (?) - לא הבנתי ולא התחברתי. *** טייני דנסר - רעיון מאוד מדליק, ביצוע טיפה לקוי. הענן מחשבה לא נראה כמו ענן, אלא כמו מעין מסגרת ערוכה בפוטושופ. משהו שהוא מאוד בנאלי ומשומש, במיוחד אצל יצירות יותר חובבניות, בעיקר כי זה האפקט הכי בסיסי ופשוט בפוטושופ. הייתי מעדיף לראות ענן אמיתי. ואם הענן היה אמיתי, אז בהחלט הייתי נדלק, ואף נותן פה #1. היה יכול להיות אפילו יותר מדליק, לעשות צמד תמונות, כאשר הבחורה חושבת על הדבר, והדבר חושב על הבחורה. אוי זה היה יכול להיות כל כך מדליק. אני הייתי נגנב לגמרי. אבל דווקא בגלל שזה כבר לא נראה צילום זה פוגע ולכן מוריד מרמת הביצוע בהרבה. השילוב של הרעיון הקומיקסי הוא לא כל כך מוצלח, אבל הרעיון עצמו מאוד מאוד טוב. *** סופטי: כשילוב של שתי התמונות האלו, זה הדבר הכי מתבקש ולכן טיפה משעמם. אך היה אפשר להפוך את זה לממש מדליק אם הביצוע היה ממש טוב. אבל הביצוע לקוי, ואני משוכנע שגם אתה רואה את זה, אז אין לי מה לפרט. טעון שיפור. *** טומי: נראה כמו כמה פילטרים המולבשים אחד על השני. קימפוז לא מעניין ולא מדליק במיוחד. לא התחברתי. *** D2T2s: מוגזם מדי לטעמי, העיבוד. והתחושה היא כאילו ציירת על גבי הצילום, וזה כבר לא עריכה של צילום או עיבוד, אלא פילטר ממש כבד או פשוט צביעה שכמעט מכסה את הצילום כולו. *** אהוליטס: רעיון מדליק. באמת מדליק. אני נורא אהבתי. וביצוע ממש ממש טוב. באמת ממש טוב, שגם אהבתי. אבל לקחת את התמונה שלי ולכן אני פוסל אותך מהתחרות. סורי. העניין הוא, יכול להיות שהתבלבלת בתמונות, אבל זה דיי קשה לפספס את הכותרת בגדול ואתה הכיתוב: Edit * Ciem Dan * 2005 מתחתיה. היה כתוב בפירוש שזה כבר מעובד, ואתה היית צריך למחוק את זה כדי לשים את הכותרת שלך. אז זה נראה לי טיפה תמוה שלא שמת לב. אבל - בוא לא נתווכח במובן הזה, המחמאות שלי במקומם מונחות, אני לא שומר טינה וזה נשכח ונסלח, כי ביקשת יפה. *** אירל: ביצוע שהוא כמעט מושלם. רק טיפה חסר הקונטרסט אצל הבחורה. למעשה, אני מצרף תמונה שבה תיקנתי את זה טיפה. זה תיקון כל כך קטן שאני מרשה לעצמי. ------------------------------ אז ככה, קשה לי כי למעשה בדרך זו או אחרת פסלתי רבים וטובים פה... ולא נשאר לי למי לתת מקום ראשון או שני. התחושה שלי שלשלב תמונה עם רקע חיצוני, זה טיפה חורג ממה שרוב האנשים עושים, וזה נותן יתרון משמעותי לתמונה. אני חייב לרשום לעצמי שזה לגיטימי, במיוחד כי תחרויות של פוטומניפ' בDA מתנהלות ככה. אז לקחת בחשבון לעצמי, וגם לכל השאר, ולהתחרות עם זה בראש. אז יש לי נטייה לתת מקום כלשהוא ל-אורדינרי-דיי. אבל, העניין הוא, שהביצוע היה לקוי מבחינת ההדבקה. יש לי רעיון. אחזור עוד מעט. גם אירל - דיי קרוב... טוב, עוד מעט חוזר. stay tuned/

למעלה