והזוכה הרשמי באתגר הוא:
כמעט משעשע, שיש לי גם את הכבוד לבצע את ההכרזה, כי ההצבעה שלי היא המכריעה לאתגר הזה. אז.... *תופים* . . . את המקום הראשון, אני נותן ל-Ordinary Day (הגרסא המתוקנת). וזה שם את העריכה שלה במקום הראשון, והיא הזוכה באתגר השבוע =) *מחיאות כפיים סוערות* ואת המקום השני שלי, שהוא לא המקום השני באתגר כי אף אחד לא הצביע אליו, הוא העיבוד של Irel, שהוא עיבוד מצויין, פרט לחיתוך מעט נמוך, אחרי התיקון. (ע"ע). תרשו לי גם לכתוב סיכום, אם כבר אני בשוונג של כתיבה אינסופית וארוכה. כולנו למדנו הרבה, ואני אישית מרגיש כאילו הסקתי מסקנה מאוד חשובה: אחת מהיכולות הכי חשובות של מעבד תמונות דיגיטליות היא היכולת למצוא ולהשתמש בתמונות נוספות וחיצוניות, כדי לייצור את היצירה שלי, בצורה הטובה ביותר. היכולת לשלב בין מספר כלים ואומנויות ולא להגביל את עצמי לתמונות שמול האף ובעיניים שלי. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולומר שאני בהחלט מסכים עם התוצאה של האתגר, והתוצאה צריכה לפתוח את עיני כולם לכלים רחבים יותר שכולנו, כמעבדי תמונה, לא השתמשנו בהם עד עכשיו. אז זה כמו צלצול להתעורר לעולם חדש. אחלה עיבודים, השקעה טובה מצד כולם, ואני מצטער אם ההערות שלי היו נוקשות או אפילו מעצבנות. ניסיתי לתת את הביקורת הכי רכה ובונה שאני יכול. כדי שכל אחד ירגיש שהוא למד משהו חדש מהאתגר הזה. שלכם, -דן.